נמאס לי פשוט נמאס לי

יפיופה62

New member
נמאס לי פשוט נמאס לי

אוף למה התפילות שלי לא נענות למהה מה עשיתי?

לא נענות?!

ב"ה היי לך, תפילות זה לא ממש "תוכנית כבקשתך".. כל התפילות בסופו של דבר נענות, רק שאנחנו כמו ילדים קטנים בסופר-מרקט, שרוצים סוכריה ואמא לא מסכימה, פותחים את האריזה ומתחילים לברך... אז אמא חייבת לקנות לנו. החכמה להתפלל ולבקש כל הזמן, בצורה קבועה - להתחבר לאלוקים כל הזמן לא רק שצריכים משהו - לפנות אליו כל רגע נתון. אני בטוח שהתפילות כן יענו בסופו של דבר - ותמיד תזכרי את הסיפור עם נחום איש גמזו... גם ברגעים הכי קשים וכואבים, להגיד "גם זו לטובה". אסיים: יש שיר יפה של ישראל פרנס: "אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך, ששוברות את כל הרקיעים..." תמשיכי להתפלל, לבקש - בסוף הצ'ק נפרע. בהצלחה!

תאמיני...

ב"ה אני התפללתי יום יום, במשך זמן ממושך שבעיני נראה כנצח, נראה לך שהקב"ה איכזב? הוא פיצה אותי פי אלף... הוא רק בוחן אותנו כמה אנחנו מתמידים ומבקשים ממנו. להתמיד - והוא משפיע עלינו מהשפע שיש לו...

יפיופה62

New member
גם אני מתפללת כל יום נראה לך זה עוזר?

כל יום אני מקבלת מכה חדשה וכמה שאני מנסה להתחזק לא עוזר אני שוב נופלת מה זה שווה? מרב לחץ וכאב אני לא חיה נורמלי החזה כואב לי הלב כואב לי

היי שוב,

ב"ה לא יודע מה תפוז רוצה מהחיים שלי, במקום ללחוץ על תגובה הוא לוחץ על אהבתי.. וכעת לעניין, יד מכה, יד מלטפת.. תחכי לחיבוק, כי כשהוא יגיע - החיוך שלך יהיה נסוך מקצה לקצה - אז תביני את כל הקשיים - ותראי כמה הקב"ה אוהב, מקשיב ועוזר.

honey girl20

New member
../images/Emo24.gif

מה קרה? אם את רוצה לשתף במסרים-אז ממש בכייף... אל תתיאשי, הקב"ה אוהב אותך ובטוח ששומע את תפילותייך!

מה קרה מותק?

יפיופה62

New member
שום דבר לא הולך טוב

גם לא קיבלו את הבנות לבית ספר וגם בגל לשאני במתח וכ"כ רוצה לחזור אז אני במריבות וכסאח עם בעלי

יפיופה62

New member
תודה נשמה ובאמת מקווה

שהכל יתחיל ללכת לכיוון טוב כי כבר אין לי כח אני מרגישהשאני הולכת נגד הזרם נגד כולם

למעלה