נמאס לי מה LOW ID באימיול, הצילו!!!

barter

New member
נמאס לי מה LOW ID באימיול, הצילו!!!

אז ככה, הלכתי חיפשתי ביררתי עשיתי שיניתי וחזרתי לאותה נקודה. הפירוול שלי נותן לאימיול לעשות מה שבא לו... זה לא בעית פיירוול... למה אני עדיין עם הפאקינג LOW ID הזה... זה מטריף אותי... אם מישהו יודע איך לעזור לי (לא נפשית... אל תנסו אפילו) אז בבקשה! msn id: [email protected] תוסיפו כאן, דברו איתי במסנג'ר... תעשו משהו. תודה

אותה בעיה גם אצלי ../images/Emo26.gif

מודם ECI , שהפכתי לראוטר ומאז יש לי LOW ID . בוא נחכה למומחים ....

פוזנא

New member
פתחת כבר פורטים ?

העפת את ה FIREWALL שיש לך במחשב ?? יש לך מספיק קבצים בתיקיית ה SHARE ? באימיול - לחץ בהגדרות השרת על TEST PORTS תראה שהכל בסדר. אחרי זה - HIGH ID כמו בונבון...

אין לי פיירוואל במחשב

יש לי הרבה קבצים ב SHARE איפה התכוונת בהגדרות השרת ?

פוזנא

New member
אז ככה

ב PREFERENCES תחת הגדרות ה SERVER יש כפתור קטן בשם TEST PORTS. תפעיל אותו תראה שכל התוצאות טובות.

0.42

http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=1975&ttitle=תוכנת_שיתוף_קבצים_אימיול_(eMule)_פלוס_-_גירסה_4.2_(מבוסס_על_אימיול-קדמלייה_0.42e)

פוזנא

New member
למה אתה מתעקש..

אתר ליונטוורק "עיברתו" את התוכנה בגירסה 0.42. הם לא עומדים בקצב של הגרסאות. ויש כבר 0.44. ואם אתה מתעקש על הוכחות כתובות - כנס פה.

הורדתי את הגרסא החדשה ו ...

Starting TCP connection test... TCP test failed! UDP test will not be performed.

funfly

New member
אבל...

כשאתם מוצאים את הפתרון לבעיה...תשתפו את כולנו.. כי גם לי יש LOW ID ואין לי מושג איך להפתר מזה ואני בטוח שאני לא היחיד...

barter

New member
אין פיירוול אין!!!

מומחים אמרת... איפה?! HELP בבקשה

פוזנא

New member
../images/Emo46.gifלמה אין לך סבלנות ?

ראשית - אתה מוזמן לפנות לפורומים הטכניים. אין פה מומחים. יש פה אנשים עם נסיון שמנסים לעזור לך. שנית - כשאתה בא לרופא עם בעיה הוא שואל אותך שאלות ואתה עונה לו. ככה הוא יכול לאתר את הבעייה שלך. זה עובד בדיוק גם כאן בכל שאלה אחרת.

barter

New member
לא בעצבים.... במשבר

אתה יודע איך זה מחשבים.. לפעמים הם יכולים להטריף אותך... חוצמזה.. שאני בחורה שזה בטח כבר בעיה.

למעלה