נמאס לי ואני עוזבת את תפוז לא אותכם

חץ אהבה

New member
האם תהיה עוד הודעת פרישה?

שמספרה ---כמספר קיומה של כדור הארץ חחחחחחחחחח

mal15

New member
חץ כנס כנס

אל תאיים אחי הגדול, וחוץ מזה אני לא עוזבת אותך לעולם, אני פה כדי לחנוק אותך טחחחחחחחח חכה חכה שתיפול לי ברשת הדקה שלי טחחחחחח סתם סתם אל תתלהב ממני מלי שלך לנצח

דרך אגבבבבבבבבב

המתחזה שלי חזר אל תתנו לו ניהול כל עוד אתם לא בטוחים לי 0 ולו ס אין כל כך הבדל אבל תשימו לב תודהההההה

נצחייה

New member
אישההההההההההההההה../images/Emo150.gif

תקשיבי ותקשיבי לי טובבבבבבב יקירתי את לא זזה מכאןןןןןןןןן הבנת????. חולה על התחת שלך ימלעונה שלי נשמה שליייייייייי מואה שלך נצחייה לעד

לקוואנטי

לי באופן אישי זה מוריד חשק מהבלוגים אז בטח אתם אומרים " פחות אחת לא נורא גם ככה יש לנו פה הרבה ". זה נמאס פשוט נמאס חלאס אנחנו יודעים מי זה ואתם לא מטפלים בענין . זה מוריד כל חשק מאתר תפוז.

let us be

New member
יאללה מה קרההההההההההה

אם תתקינו פייר וול אנטי ווירוס ולא תקבלו קובץ מכל אחד לא יצליחו לפרוץ לכם !!!!! די להיות כאלה דרמתיים " אני עוזב זהו נימאס " או " אני מתאבדת פרצו לי לניק" כולוווווווווו מחשבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב די חלאס עם הצומי הזה ........ אושרת את יודעת שאני חולה עלייך אבל את מגזימה יש חיים חוץ ממחשב את יודעת ? תסתכלי מהחלון את רואה ? זה החיים האמיתיים לא פה ...... אז במקום לעזוב תתקיני את מה שצריך ויאללה ......

שחר

סליחה עם כל הכבוד השיפוט שלך לגבי מוטעה . כן יש לי חיים מעבר למחשב ויש רגעים שלכל אחד מאיתנו בא לנו להכנס למחשב בידיוק כמוך ובידיוק כמו אחרים אז אם כל הכבוד אליך ויש כבוד אני לא חושבת ששיפוט פה הוא עינין שצריך להכניס . כן יש לי את כל התוכנות שמונעות וירוסים . ויש גם אנשים פה שפורצים למחשב ולי נמאס מיזה אז כן אני אדפוק חשבון אם הפורץ נכנס אלי לניק ומדבר בשמי. אז תודה מראש אבל יש לי חיים מעבר לבלוגים וזה לא צריך לענין פה אף אחד .

mal15

New member
../images/Emo12.gif

הייתי מתה שיפרצו לי טחחחחחחח וכשפרצו התחרטתי חחחחחחחחח

למעלה