נמאס לי אני רוצה להיות בסביבה חמה:(((((((((((

asafasaf26

New member
נמאס לי אני רוצה להיות בסביבה חמה:(((((((((((

אני לא יכול יותר יש לי פסיכולוגית דרך הקופה רק עוד 3 שבועות ואני לא יודע איך אני יעבור את זה!!! אני נמצא בסביבה לא חמה בכלללללללללללללללללללל אני בן 32 יוצא למועדוני גייז אני מרגיש שם אווירה קרה מגעילה מנוקרת אני מרגיש שאני לא שווה שאני חסר ערך שאני כלוםםםםםםםםםםםם אני יוצא פחות למקומות פעם יצאתי יותר אבל אני כל היום בבית שורץ במחשב באתר של גייז ואף אחד לא פונה אלי וכשאני פונה לא עונים לי, זה מוזר יש לי תמונה והכל ובמציאות אמרו לי לא פעם לא פעמיים שאני חתיך יפיוף וכו אבל ברוב הפעמים שאני יוצא אני מרגיש שאני כלום ולאחרונה ההרגשה התחזקה אני מרגיש כל הזמן כלום פעםן הייתי מרגיש התנשאות שאני מעל כולם כל הזמן ועכשיו אני מרגיש רוב הזמן שאני כלומניק אני מסתכל במראה ואני חושב שאני נראה מעולה אבל לא מתחילים איתי לא כלום אני אוויר אני לא קיים מה זה? מה יהיה איך העבור את ה 3 שבועות ללא הטיפול אני נטרף אני מקבל כדורים זה לא ממש עוזר כי אני חייב לדבר עם מישהו יש לי איזה ידיד אבל הוא מעצבן הוא כזה קר ולא רגיש ההורים לא ממש רגישים לא מצליח לדבר איתם אין לי עם מי לדבר יש לי עוד המון לרשום אין לי כוחי אני עייף אני מוטש אמאאאאאאאאא :(

גרא.

New member
asafasaf26,כזכור,אתה יכול לפנות למרפאה

לבריאות הנפש של משרד הבריאות,שבאזור מגוריך,ולקבל שם טיפול חינמי.מאחר ונותרו לך רק 3 שבועות לסבסוד התשלום דרך קופת חולים.מוטב כי כבר תפנה למרפאה הזו להזמנת תור לטיפול.

asafasaf26

New member
אני קיים בעולם הזה???????????????????????????

עשיתי פייס בוק אף אחכ לא הוסיף אותי לחברים. הוספתי 2 בנות דודות שלא עונות להודעות שאני שולח להם. אני יוצא למקומות של גייז לא מסתכלים לא מתחילים לא כלום. העיקר לפני 2 חודשים אמרו לי שם שאני נורא יפה ולפני כמה חודשים אמרו שאני דומה למאמן בחדכ שנראה כמו דוגמן. אני קיים? אני קיים???????????????????? :((((((((((( כנראה שלא.. אני חושב כל היום על התאבדות וכמה חבל שאין לי את האומץ כי אני מפחד ממה שיהיה אחכ כי אומרים שמי שמתאבד חוזר לפה לעוד גילגול בדיוק אותו דבר וגם בעולם הבא הוא עובר סבל. אני מדופרס הולך בחדר כושר מתאמן בלי חשק מרגיש שאף אחד לא מביט בי שאני רוח..

asafasaf26

New member
מממ

הטיפול שקבעתי זה דרך המרפאה ואי אפםשר לפני לפני זה אישפוז או פסיכולוג שעולה כסף

yonadavg

New member
שלום asafasaf26

טוב שפנית לטיפול. העזר בסבלנות. בטיפול תוכל לבחון יחד עם המטפל את האופנים בהם אתה יוצר קשר ואת הציפיות שלך מהקשר. אני בטוח שתוכל להעזר בכך על מנת לשפר את מצבך. עד לתחילת הטיפול - אנחנו כאן בשבילך.

asafasaf26

New member
מה בשבילי אני מתוסכל אני כל הזמן רוצה למות

וחושב על לחתוך את הוורידים חבל שאין לי את האומץ אני לא רוצה לחיות ממש לא רוצה לחיות אני בן 32 והדרך היחידה שאני מכיר גברים היא דרך צאטים שאני אומר שאני בן 20 כי כשאני אומר את הגיל האמיתי לא פונים, אני לא מצליח לראות בנים ברחוב שמסתכלים עלי או משהו אני מרגיש אוויר שאני לא קיים הצילו :( אני רוצה למות

גרא.

New member
asafasaf26,חבל שאתה מתמקד במחשבות אובדניות

כאלה,שלא יכולות לםתור לך את התסכולים,האכזבות והבדידות המקיפה אותך.מוות אינו פתרון לשום בעייה., מה דעתך אסף,ואני שואל ברצינות רבה,ללכת ללמוד בישיבה?

גרא.

New member
מיוט,ידעתי שהכוונה כזו,תעורר שאלות.וזה בסדר.

יש לא מעט מקרים דומים למצבו של אסף,בהם בחירה בדרך של לימודים בישיבה,בחברותה,מהווה מוצא אמיתי,למצב ללא מוצא לכאורה שאסף מתאר.קל שוב להציע לו טיפול נפשי מתאים,אלא שאין ביכולותו להגיע לכך.ולכן בחרתי בדרך הזו,שיש בה,בלא להרחיב מילים,לעיתים,גם את מה שהוא כל כך זקוק ומחפש. חברת בני גילו,עניין,סטטוס,כבוד והערכה.וכבר הד"מ.

asafasaf26

New member
כל המגבלות והאיסורים של הדת יגרמו לי להרס!!

כבר הייתי פעם בבית הכנס לתפילה של איזה חג והאווירה והאנרגיות שם עשו לי כל כך רעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא הרגשתי חמלה נעימות אמפטיה סובלנות חופש סבלנות אלא סגירות איסורים מגבלות וכו :( אהההההההההההההה

מיוט

New member
אבל עדיין לא התרשמתי

שהרקע התרבותי של הבחור קשור באיזה שהוא אופן לדת (או שפיספסתי משהו...?). אין שום סיבה שאדם יגיע לסביבה חברתית מגובשת ככל שתהיה- כשאין לו אפילו זיקה לנושא. זו יכולה אפילו להיות חוויה טראומטית עם נזקים. מה עם רגישות תרבותית...? ובנוסף לכל ידוע היטב שהדת מוקיעה הומוסקסואליות וחברת סבלנות עד התיחסות אלימה ופוגענית לכך- אז להחשף עוד לסכנת אפשרות של נידוי? לא חבל ככה על האיש...? טיפול בהלם...?

גרא.

New member
מיוט,המציאות שונה מכל דמיון.חשבת פעם שאורי

זוהר,אם שמעת עליו,מלך הליצנים החילוני,יחזור פעם בתשובה,ויהפוך לרב' אורי זוהר? אנשי בדור לא מעטים,בלא להזכיר שמות,מסביבה ורקע חילוני לחלוטין,חזרו,וחוזרים בתשובה.משנים את תפיסת עולמם,אורחות חייהם,וסביבתם הקרובה.כך אין קשר לרקע התרבותי של אסף,שאינך מכורה אותו כלל. מעבר לכך,אם היית מודעת באמת לתפוצה של ההומולסביות בקרב הציבור הדתי,היית רואה שאין תוכו כברו.והשכיחות של הנטיות האלה,דומה להפליא לזו של הצבור החילוני.לעיתים,שינוי מהותי בתפיסת עולם,מתן תוכן ומשמעות אחרים,יכול לגרום לאדם לעבור מטאמורפוזה.והכל נראה שונה. הבחור משווע לחום וחברה אנושית,ולא מוצא את מקומו באורח החיים שסיגל לעצמו.האם טיפול פסיכולוגי או אחר יעזור? חיים בישיבה,למידה בחברותא,התחככות חברתית,ומתן משמעות אחרת לחיים שלו,עשויים לחלץ אותו מהמילכוד הנוכחי.כך אני מאמין,ולכך התייחסתי בתגובה שלי.

מיוט

New member
צודק לגמרי

בנושא של אחוז הציבור הלסבים וההומסקסואלים בקרב המגזר הדתי, אין בכך סתירה לדברים, אני פשוט חושבת שהתאטרון החברתי עדיין לא מציג את זה כלגיטימי בקרב המגזר, ואם במגזר החילוני זה עדיין מקבל לעיתים תגובות של חוסר סובלנות מצערות, הרי שבמגזר הדתי על אחת כמה וכמה. בנוסף לאלה נשמע שהתפיסות של הפונה לפי תגובותיו לא עולות בקנה אחד עם תפיסות הדת, זה רעיון יצירתי אבל לא כ"כ מציאותי להכנס לתוך חברה מסוימת באמתלה של אמונה מחופשת כשהצורך הוא למעשה חברתי. למה להתחיל עם השקר הזה בכלל...? זה מתכון לצרות. ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא חושבת שיש דיכוטומיה גדולה בין אדם דתי ללא דתי הגבול הוא מאוד נזיל וברור שמצבי מצוקה יוצרים את הפיתוי הזה לקבל גם משמעות וגם תמיכה חברתית כעסקת חבילה. אתה יכול אגב לקבל את זה גם בהצטרפות לכת, או בהצטרפות למועדון חברתי של חובבי מייקל ג'קסון. פשוט לדת יש יחסי ציבור טובים יותר, והיא גם מסירה את הנטיה האובססיבית הזו של רוב בני אדם לנבירה עצמית- בהתמסרות לכוח חיצוני ולכן מבטיחה גם שקט נפשי. אבל האם זו סיבה מספקת? אני לא בטוחה. אלא אם כן אתה באמת מאמין.

yonadavg

New member
שלום שוב

זה נכון שבגילאים שונים מכירים גברים באופנים שונים ושפורומים מסויימים מאוכלסים לפעמים על ידי קבוצות ספציפיות. נסה לחפש פורומים אחרים, מקומות בילוי אחרים - שיתאימו לצרכיך. אל תתייאש. רק לידע כללי, אם תגיע חלילה לנקודת שבירה כלשהי, ניתן לפנות גם למיון רגיל בבית חולים - כמו בכל מקרה חרום אחר. שתהיה שבת שלום יונדב

אסף היקר

היי אסף, אני מבין שאתה מרגיש לבד, בודד נורא..אני שומע הרבה תסכול ומצוקה בהודעה שלך... נראה שכל מה שמסביב מאד שטחי ורדוד. כאילו הסביבה שלידך לא מביעה רגש בכלל, רק ציניות..וכל הקור הזה מביא אותך לסף ייאוש, שבירה. נראה לי שאולי אתה נאחז בשיניים ורק התקווה לטיפול מחזיקה אותך... תמשיך להחזיק! אני יודע שכבר כתבנו לך פעם, אבל לאור מה שאתה כותב כאן חשבתי שאולי שווה להזכיר לך שיש את הצ'אט האישי של סה"ר, סיוע והקשבה ברשת. יכול להיות שתוכל למצוא בו מקום לפרוק קצת, אולי להרגיש קצת יותר טוב באופן זמני עד שיתחיל הטיפול. וגם אחרי, תדע שאתה תמיד תמיד מוזמן. לפעמים צריך פשוט לדבר עם מישהו באותו רגע, ולא לחכות לטיפול. אז אנחנו מחכים לך בזרועות פרושות... תחזיק חזק! שלך בחום, מתנדב סה"ר.

asafasaf26

New member
לפני שבועיים בערב חג ראש השנה

הייתי עם המשפחה ועם בנות דודות שפעם לא ממש התחברתי פתאום שהייתי איתם הרגשתי מממממש בעננים אבל ממש! עם המשפחה שלי(אמא אבא אחים בעלה של אחותי ואישתו של אחי והילדים שלהם מישום מה אני לא מרגיש כימיה ואינטרקציה ומילוי לא יודע למה) בכל מקרה בערב החג דברתי עם הבנות דודות ואז הן הביאו לי את הפייס בוק שלהן ודברנו קצת שם ואז עוד אחות שלהן (בת 19)שהיא גם שם אוספתי אותה וראיתי שכמה היא יפה וחייכנית בתמונות ונפל לי האסימון אני בדיוק ההפך, שונא מצלמות לא חייכן דכאני וכל מה שהיא לא משדרת) יש להם מלא חברים בפייס בוק ולי היה רק את שתיהן כי אני לא הסתדרתי בתיכון עם אנשים ואני טיפוס שממשיך הלאה עם מישהו היה ידיד שלי אני מנתק לגמריי כי אין טעם להאחז בעבר. אז פניתי אליהן והן התחילו להתעלם מההודעות שלי והרגשתי חרא והן התעלמו בזמן שהיו מחוברות, ולא הצקתי להן או משהו בקושי פניתי והשאלה שפניתי היתה לבת 19 ולאחותה אם הן תרצה לצאת איתי למועדון של גייז כי זה יהיה חמימי ונעים לצאת עם קרובי משפחה הן התלהבו ומאז התעלמו כששאלתי עוד שאלות וגם שאלות בנושאים אחרים.. כששאלתי למה הן מתעלמות ענתה לי הבת 19 שהיא בצבא ושהיא ממש מצטערת שלא היה לה מחשב אבל זה בולשיט היא גלשה דרך הצבא וראיתי אותה מחוברת. במקום ל התעמת ולריב החלטתי להעיף אותן מהפייס בוק ולא להגיע לעימותים ולהבין שכנראה זה לא אמור להיות. נשארתי בודד ויוצא למקומות של גייז שאווירה קרה וצבועה סביבי. נכון אינני יודע איך האישית האמיתית של הבנות דודות שלי יכול להיות שהן רעות וצבועות לא פחות מאלו שבמועדונים(אחרי שראיתי שהתעלמו ממני בפייס בוק התחלתי לחשוב שאולי הן לא כאלה טובות) אבל ראיתי איזה תגוטבות נעימות הבת 19 קבל שהיא יפה ומצלמים אותה במסיבות וכאלה ורציתי שתבוא איתי ונצא ביחד ונחייך ונהנה ואנשים ייסתכלו והיא תביא גם ידידות וכאלה לא יודע זה לא יצא ולהתקשר אליהן אני לא מתכוון כי אם בפייס בוק הן התעלמו ואחרי שמחקתי אותן הן אפילו לא שאלו למה מחקתי אז בשביל מה לצלצל. נתראה פעם בשנה וזהו ונקווה שהטיפול יעזור לי לצאת מהמירמור העצמי הדכאון התסכול וכל הזבל הזה אבל עד הטיפול... :((((((( אני עייף מוטש אני יוצא למועדוני גייז עם ידיד וכבר לא נהנה כמו פעם המוזיקה לא יפה כמו שפעם היתה וגם מה שיפה כבר לא כזה כייפי כי האווירה כל כך קרה קרה קרה קרה שאני סבל בבלינדייטים שיש לי עם גברים כי לעשות סטוצים אני חייב לשקר ולהוריד הרבה שנים בגיל אחרת לא פונים וקורים מיקרים שלא רוצים אותי ואז אני נכנס לסרטים..

למעלה