|נכנס בידידנו ferrari if איסוזו ...

ferrari if

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo51.gif

לכולכם על איחוליי ההחלמה, אמרו לי כי אני ארגיש כאבים חזקים יותר בלילה, וכך היה, כן לקחתי כדורים, מרחתי משחה, ואני מקווה שהכאבים האלה ישכחו כמה שיותר מהר, בקיצור אני לא מאחל לאף אחד מכם את שעברתי, ובתקווה(שוב) כי למדתם מאירוע זה. דני G - תודה על הסקירה "פגיעה מאחור איך למנוע-מעניין.כפי שציינתי ניסיתי למנוע זאת אך עקב חוסר מקום לתמרון, והמהירות X זמן היה גורם שהכריע את צווארי וגבי(תאונה/פגיעה).
ל....red cars,פוש קין, שי ז. , fazer - גם אתה עברת לא מזמן תאונה עצמית, מה שלומך, ואיך אתה מרגיש? אילן די
, ג'רמי, הראל CDO,
zelig0n - ו OMRI666, mr meth , MO 1 ,
Rיקושט- אהבתי את הקטע "עכשיו אתה עושה סקירות על תאונות"
,
מוניות בצבע שסק,
inoni - לשאלתך "האם מערכת WHIPS היתה עוזרת במקרה כזה" כידוע בדיוק לשם כך היא נוצרה, לפי הניסויים המעבדתיים היא עוזרת, עוד לא ניתקלתי באסמכתה המאשרת את תקינות מערכת זו, ואני ודאי לא רוצה לגלות זאת על בשרי.
אודיGT,
לוטן זק ,
GUNMAN07,
aston king,
פרומצנקו, על היחס והקומפלימנט. שיהיה לנו סוף שבוע טוב שימרו מרחק, היו עירניים. בכבוד רב ferrari if

jekichan

New member
שתהיה בריא ושתבוא לך בלשית פרטית

מהחברת ביטוח של הפוגע ותנסה לשדל אותך לא להגיש תביעה תמורת סקס אדיר במשך שנה שלמה ושתסכים

ferrari if

New member
../images/Emo41.gif MEGA SPORT SALOON'S../images/Emo41.gif

מי שעוקב (כמוני) שנים אחר נישה זאת של מכוניות ספורט סאלון, לבטח שם לב בהתפתחות המואצת שלה בשנים האחרונות,נישה זאת שהחלה עם הולדת ה 535M מבית BMW בשנת 1979, והוכרזה רשמית כ M5 עם הדגם החדש בשנת 1984, הביאה בעקבותיה שלל מתחרות, ולעידן פריחת סדנאות האם בפרט, וסדנאות מתמחות בכלל. בעבר היו אי אילו מתחרות אימתניות נוסח לנצ'יה תמה פרארי 8.32, מנוע שהושאל מפרארי, 8 סימל את ה V8, ו 32 , סימנו את מס' השסתומים, לתמה פרארי לה מנוע בנפח 2927 סמ"ק V8, המפתח 215 כ"ס, שהזניקו את התמה פרארי 8.32 למאה ב 7.2 שניות ולמהירות סופית בת 245 קמ"ש, היא נחשבה בזמנו (סוף שנות השמונים 1988 ליתר דיוק) למכונית ההנעה הקידמית החזקה ביותר . עוד אחת שחשקה נפשה בתואר היתה הלוטוס אומגה- ה"בהמה" הזו , לה האצות ביניים, שביישו מכוניות על בזמנו (ראשית שנות ה90' 1990) נוסח קונטאש הלוטוס אומגה לה מנוע 3615 סמ"ק שישה צילינדרים, כפולת מגדשים המפיקה 377 כ"ס ומאיצה ל 100 ב 5.1 שניות, נתון בלתי נתפס לזמנה בעבור מכונית סאלון חזקה, ומהירות סופית הנושקת ל290 קמ"ש, מהנה לנהיגה אוהבת פיתולים, וכוח הרבה מאוד כח היתה ו........נעלמה, הברקה חד פעמית? כיום המתמודדות על תואר מלכת הMEGA SPORT SALOON, היא ה BMW M5 החדשה שכידוע קודמתה גרפה את כל הפרסים והמחמאות האפשריים בנישה זו, עם כל הכבוד הראוי למתחרות. האופוזיציה החדשה (ישנה) היא ה Audi RS6 החדשה , לה ורק לה בנישה זו הנעה כפולה, לה ינופקו 500 כ"ס, 50 כ"ס יותר מ ל RS6 היוצאת והמנוע? כן Audi זנחו את מנוע ה V8 כפול המגדשים שהניע את הRS6 היוצאת ושתלו ל RS6 החדשה את מנוע הגיארדו למבורג'יני גיארדו בשבילכם 5.0 V10 , המנפקים כאמור 500 כ"ס. מתחרה הכל חדשה היא המרצדס CLS 55 AMG - ראשית כגרסת כניסה 55AMG , לה מנוע המתוגבר בעזרת סופר צ'רג'ר, E-CLASS, 5.4 V8 המפיק 476 כ"ס ואת המיאוץ הקלאסי תסיים ב 4.6 שניות בדרך למהירות מוגבלת אלקטרונית בת 250 קמ"ש, כעת מנוע זה קיבל שידרוג ומפיק 500 כ"ס . ולאחר מכן תתווסף גרסת ה 65AMG בעלת 5.5 ליטר V12, כפול מגדשים מהמאייבך , ומגרסת ה S/SL 65AMG , בעלת 612 כ"ס, שתזניק את ה CLS65AMG למאה ב 4 שניות. הם לקחו את פרוייקט תואר BEST MEGA SPORT SALOON, ברצינות יתרה, יקים או לא יקים....יש לציין כי מרצדס כיום, דינמית מתמיד, ונראה כי כל סדרות מרצדס מעונינות להיות ראשונות במעלה וכן להגביע את הרף לגבהים חדשים במיוחד, אתם קולטים מכונית סאלון כפולת מגדשים בעלת V12, עם 612 כ"ס???? הנה משהו "צנוע" יותר מהמרצדס- כוונתי ל NEW JAGUAR S-TYPE R, לה מנוע 4.4 ליטר V8 , בעלת 450 כ"ס , תזניק את הJAG למאה ב 4.5 שניות בדרך למהירות סופית בת 250 קמ"ש מוגבלים אלק'. אלפא - כן אלפא כעת היא מחוץ למים אך מעוניינת לקפוץ ראש ולשחות במים בה שוחה המרצדס , BMW, JAG, וכו' , זאת היא תעשה עם מחליפת ה 166, לה מנוע אימתני המתוכנן יחד עם G.M , מדובר על V10 איימתני במיוחד, נחיה ונראה. גם קאדילק מנסה את כוחה עם ה CTS-V , אך ללא הועיל. פורד - עם גרסאות שונים ומשונים מנסים לתפוס נתח מהעוגה אך ללא הצלחה. פורשה - כן פורשה עומדת "להפתיע" עם גרסה מרובעת דלתות דמוי 911, מדובר על גרסה חזקה במיוחד האמורה להקות שוק על ירך את כל המתמודדות שהוזכרו לעיל. פולקסווגן- כן גם היא תנסה את כוחה עם הדור הבא של הפסאט בגרסת R. מעניין בכבוד רב ferrari if לM5 החדשה מנוע 5.0 סמ"ק V10,

ferrari if

New member
../images/Emo51.gif Mo 1

תודה Mo 1 ,נו מה עוד אני יכול לעשות, אסור לי לזוז יותר מידי רק לנוח, לקחת כדורים, וללכת לפיזיוטרפיה, אז קוראים ספרים וכותבים בפורום. בכבוד רב ferrari if

דבריאל

New member
תחזיק מעמד

שמור על עצמך ותחזיק מעמד ובעז"ה תבריא אנו מחזיקים לך אצבעות.

costaet

New member
החלמה מהירה!!! ../images/Emo101.gif../images/Emo39.gif

ושכולנו נלמד מזה לקח ונקשיב להצעותיו של דני ג.

פרטנר

New member
תרגיש טוב../images/Emo20.gif

דומני שזו התאונה הנפוצה ביותר בקרב מורי הנהיגה. אנחנו חיים רק מהתביעות
ישנם כבר מספר גירסאות לשלטים על אחורי רכבי לימוד הנהיגה: "סכנה בלימת פתע" "זהירות אני בולם!!" "שמור מרחק -סכנת בלימה פתע" ועוד.. הפעם האחרונה היתה כשהבוחן התקשר אליי בזמן הטסט וסיפר שנכנסו בהם מאחור. יש לי חשש שהבוחן עצמו שבלם את התלמידה בלימה חזקה תרם את חלקו באירוע.

ferrari if

New member
../images/Emo51.gif,פרטנר,TSavit, דבריאל , costa

תודה רבה על האיחולים, בכבוד רב ferrari if

למעלה