נכון שהיתה פה פעם הפינת ההתחייבות השבועית?

תריגה

New member
אז במקום כל הודעות הבאסה שכתבתי ולא שלחתי../images/Emo3.gif

אני רוצה לבקש מכן להיות קהל להתחייבות שלי לעצמי: שהשבוע הזה יהיה אחר: שאצליח להזיז את עצמי, ולתפקד מעבר למינימום (אפילו שהמינימום הוא לא מעט) שאשתדל להציב לעצמי מטרות לתקופה הקרובה ולהחליט איפה אני רוצה לראות את עצמי. שבשבוע הזה יהיה פער קטן יותר בין המציאות החיצונית שבה הכל ממש נחמד לסיכום שלי בסופו של דבר שבהוא הרבה יותר נאחס. בקיצור, שאעשה מאמץ רציני למצוא את עצמי. (ועם שלל ההרהורים שלא שלחתי בסוף, אולי עוד אציק לכם, אבל זהו לבינתיים) ובאותה הזדמנות - בלי שום קשר: מי ביקשה את המילים של "כי אמא שלי היא האמא הכי נהדרת? אני רוצה לשלוח לך את המילים.

צהלולים

New member
בהחלט מקווה שתעמדי בהתחייבות - ובשביל להפוך

את זה אפילו ליותר מוחשי, נסי למצוא זמן (נניח - לפני השינה?) להרהר עם עצמך ולנסות להציב לעצמך יעדים יותר ברורים להמשך השבוע. כל מה שכתבת למעלה הוא קצת מעורפל, וקשה להתקדם עם דברים מעורפלים. ניסוחים פחות מעורפלים הם, לדוגמא: השבוע אצליח לעשות X לפחות 3 פעמים. עד יום שלישי אקבע לעצמי יעדים לחודש הקרוב. יש לי שבוע לנסח מטרת-על אסטרטגית לשנה הקרובה. בהצלחה

תריגה תשמעי מה אני עשיתי

אחרי הלידה (וניתוח מעים קשה) היה לי חוסר ברזל שגרם לעייפות שעיקבה המון דברים והקשתה לי על החיים, אמרו לי בטיפת חלב לקחת 2 כדורי ברזל ביום והמצב קצת השתפר הלכתי לפסיכולוג טוב שאהבתי בעבר ולא היה נראה שהפעם הוא עזר ואז הלכתי להומאופתית שלי - ופתאום יש שינוי לטובה בסדר יום שלי ובנמרצות ובארגון לדוגמא בחודש השני אחרי הלידה הזנחתי את עצמי ולפעמים התקלחתי אחת ליומיים ועכשיו כמעט מתחיל החודש השלישי אחרי הלידה ואני יותר מטפחת את עצמי ומתקלחת לפעמים פעמיים ביום אז ההמלצה שלי היא רפואה משלימה כדי לעודד את הגוף והנפש שעברו לידה ועוברים עכשיו טיפול בתינוק קטן

תריגה

New member
טוב נו, זו לא היתה שאלה עובדתית

פשוט היה לי קל יותר להשתפך בצד החזק של איך אני שואפת לקחת את עצמי בידיים. כבר ממוצאי החג אני מנסחת הודעות ומוחקת אותן. ההודעה הזו לא דומה להן בכלל (הן עסקו בעכשיו ולא בשאיפות הלאה) אבל אולי זה יעזור...

צהלולים

New member
נכון! היא דעכה מחוסר עניין לציבור ../images/Emo6.gif אבל

בהחלט יכולה לעשות קאמבק אם יהיה ביקוש - יש?

ו שתי

New member
מתחייבת

לשלוח מחר קורות חיים ותעודות לשפ"י, כמו שביקשו ממני לעשות לפני חודש (!) ולא לאכול יותר מדי.

דסקלידס

New member
אבל העוגות שלך כ"כ טעימות שצריך להיות

לא אנושית כדי לעמוד בפניהן. עליך הק"ג הנוסף שהשמנתי היום, על מצפונך
ובקשר להתחייבות השניה - מחר אני שואלת לך...

למעלה