נטלי של 3 מלאכים
New member
נכון שאתן מרשות לי לסכם את הימים
האלה? אז קיטרתי וקיטרתי ועכשיו יש לי תובנות היה מאוד קשה אבל נסבל - אני זוכרת שהוא יצה לקורס לפני 12 שנה לפני שהתחתנו והייתי בהריון (לא ידעתי אפילו) ולא הפסקתי לבכות .... בגלל שאנחנו מאוד קרובים אחד לשני וגם העובדה שאנחנו עובדים ביחד פתאום נפערה לי תהום בדידות ענקית שנרגעה מעט בזכותכן והפורום המהמם הזה
ועכשיו? מחר הוא חוזר *לא עשיתי כמעט כלום ממה שרציתי אבל קיבלתי זמן לעצמי *היה לי פטור מהמטבח כמעט לא בישלתי כלום *היו לי ערבי איכות עם עצמי החרוזים שלי הכתיבה והמיטה *המיטה היתה ריקה יותר מידי וחסרה לי ה"כרית" הקבועה והמקסימה שלי שדוחפת אותי לקצה וגם נוחרת לפעמים *הפיצי שלנו (2.5 פיצי אלק) פתאום פתח פה ואומר לי אמא שלי בעיניים מעריצות - נכנסתי לשירותים הוא מגיע ואני שומעת אותו מבחוץ איפה היא? נכנס פנימה וצועק הנה אמא שלי , אומר לאבא בטלפון - אני מתגעגע לך אבא . *הגדולים שלי שהשתדלו לרוב ולא הקשו עלי - פרט ליום הראשון שהיה קשה לכולנו . בקיצור טוב שעבר וטוב שנגמר דיברנו קצת והצעתי לו את הto do list של הזוגייות וכמובן שהוא קצת נבהל חחחח הגבר שלי לא אוהב לכתוב והקצנו 5 סעיפים שיהיה קליל בהתחלה . מקווה שלא יהיו לנו עוד ימים כאלה בקרוב ... ותודה לכן ששרדתן את זה איתי יאללה שיהיה כבר מחר .
האלה? אז קיטרתי וקיטרתי ועכשיו יש לי תובנות היה מאוד קשה אבל נסבל - אני זוכרת שהוא יצה לקורס לפני 12 שנה לפני שהתחתנו והייתי בהריון (לא ידעתי אפילו) ולא הפסקתי לבכות .... בגלל שאנחנו מאוד קרובים אחד לשני וגם העובדה שאנחנו עובדים ביחד פתאום נפערה לי תהום בדידות ענקית שנרגעה מעט בזכותכן והפורום המהמם הזה