נכון שאתם תהיו נחמדים ותעזרו לי?

מצב
הנושא נעול.

קיר קמט

New member

אני רוצה לדעת איזה אוטובוסים יש מגני יהושע לתחנה המרכזית בתל אביב..... הייתי בודק בעצמי אצל דן או אגד אבל אני לא מוצא את הידיים ואת הרגליים שלי בצפון תל אביב גם ככה ואין לי שמץ של מושג מה הולך שם.

ארזS

New member
אני מנסה להיות נחמד... ../images/Emo8.gif

אני רוצה לדעת איזה אוטובוסים יש מגני יהושע לתחנה המרכזית בתל אביב..... הייתי בודק בעצמי אצל דן או אגד אבל אני לא מוצא את הידיים ואת הרגליים שלי בצפון תל אביב גם ככה ואין לי שמץ של מושג מה הולך שם.
אני מנסה להיות נחמד...

קווים 27 + 28 של דן. קו 521 של אגד. התחנה הראשונה של קו 27 היא במסוף ליד תחנת הרכבת של מרכז הירידים. רק צריך לקחת בחשבון שהאוטובוס האחרון יוצא בסביבות 21:00 (לא בדקתי בדיוק). קו 28 עוצר ליד הכניסה ממש של גני התערוכה אבל הוא נוסע רק פעם בשעה ורק עד שעה 19:00 ... קו 521 של אגד מגיע לעיתים רחוקות.. בקיצור : קצת בעייה לצאת מגני התערוכה בשעות הערב המאוחרות. בשעות היום זה יותר קל... (לא כתבת באיזו שעה אתה צריך לנסוע). אם אתה רוצה לנסוע יותר מאוחר, אז יש לך עד 23:45 קו 247 שמגיע למסוף הכרמלית אבל אפשר לרדת באלנבי ולקחת קו 4 לתחנה המרכזית.

קיר קמט

New member
אמרתי ביום שישי

אני מנסה להיות נחמד...

קווים 27 + 28 של דן. קו 521 של אגד. התחנה הראשונה של קו 27 היא במסוף ליד תחנת הרכבת של מרכז הירידים. רק צריך לקחת בחשבון שהאוטובוס האחרון יוצא בסביבות 21:00 (לא בדקתי בדיוק). קו 28 עוצר ליד הכניסה ממש של גני התערוכה אבל הוא נוסע רק פעם בשעה ורק עד שעה 19:00 ... קו 521 של אגד מגיע לעיתים רחוקות.. בקיצור : קצת בעייה לצאת מגני התערוכה בשעות הערב המאוחרות. בשעות היום זה יותר קל... (לא כתבת באיזו שעה אתה צריך לנסוע). אם אתה רוצה לנסוע יותר מאוחר, אז יש לך עד 23:45 קו 247 שמגיע למסוף הכרמלית אבל אפשר לרדת באלנבי ולקחת קו 4 לתחנה המרכזית.
אמרתי ביום שישי
כך שבכל מקרה זה לא בשעות המאוחרות
אלא אם כן קרה משהו ופתאום אגד ודן מחללים שבת.

ארזS

New member
איפה הזכרת שהכוונה ליום שישי ?

אמרתי ביום שישי
כך שבכל מקרה זה לא בשעות המאוחרות
אלא אם כן קרה משהו ופתאום אגד ודן מחללים שבת.
ובכל מקרה ביום שישי התחבורה שם קצת מצומצמת. הכי טוב לדעתי לנסוע בקו 27. חג שמח.

קיר קמט

New member
באמת לא הזכרתי *מתבייש בעצמי*

ובכל מקרה ביום שישי התחבורה שם קצת מצומצמת. הכי טוב לדעתי לנסוע בקו 27. חג שמח.
באמת לא הזכרתי *מתבייש בעצמי*
סליחה! חג שמח גם לך, תודה רבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה