יאיר - זה אתר שמשתמש גם באסטרולוגיה
שים לב לניתוח שלי: " אתה אדם יצירתי ואופטימי, יש בך הרבה שמחת חיים, ערנות, שנינות ויכולת מחשבה מהירה. חלק מגורלך בחיים אלו הוא לעורר ולרומם את רוח הזולת, אתה אוהב להיות בסביבה הרמונית ומפרגנת, אוהב טבע, טיולים ונופים יפים. אתה מתיידד בקלות, רגיש ולוקח דברים ללב ויש לך נטייה להיפגע גם מהדברים הקטנים, עליך ללמוד להביע את רגשותיך ומחשבותיך ולא להפנים אותם. במערכות יחסים אתה אימפולסיבי, חשוב לך מגע קרוב וישיר, אתה נאמן, ויודע להעניק חום, אתה רומנטיקן וצריך להרגיש נאהב רוב הזמן. אתה מאמין במזל ואכן יש לך מזל והגנות משמים ובשל כך יש לך נטייה לקחת סיכונים בחיים. כבעל דמיון מפותח, קיימת בך יכולות כמו: יכולת כתיבה, המצאה, אמנות, יצירה, פיסול, משחק ועוד. עליך לעבוד בכל עבודה שבה תהיה יצירתי, תעודד אחרים, ותצטרך את המזל הטוב לצידך. מבחינה בריאותית עליך להיזהר מבעיות בגרון, שקדים, כל המערכת הרגשית, להיזהר משברים ותאונות הנגרמות בשל אופייך ופעילותך הנמרצת. אתה מביא מחיים קודמים את המתינות, המשפחתיות, חייב לרצות את כולם. עליך ללמוד בחיים אלו להיות עצמאי בדעותיך. אתה מאוד סובלני במערכות יחסים אך עליך להגיע לאיזון גם בחומר. בגלגול הקודם חיית חיי פרישות, יתכן אף שהיית נזיר והמיניות לא היתה בעדיפות ראשונה אצלך, מה שיכול להשתנות בחיים אלו. כמו כן הבאת איתך נתונים על טבעיים ואינטואיציה מולדת. " שים לב : הטאי שלי (לפי תמר) מופיע כאן: "אתה מאמין במזל ואכן יש לך מזל והגנות משמים ובשל כך יש לך נטייה לקחת סיכונים בחיים." מה שאני לא מבין זה הקטע של השקדים, באמת נפרדתי מהם בגיל 8 - את כל השאר אפשר לראות באסטרולוגיה הרגילה והקרמתית.