ניתוח נומרולוגי חינם - בעברית

b o a z 1 1 1

New member
מומלץ תיכנסו!!....

ישנם דברים מדויקים מאוד. יש כמה דברים שאלי אמר ומוזכרות גם פה, פשוט מדהים איך הכל משתלב ביחד. הנה מה שיצא לי[וזה סתם בכלליות בלי מפה מלאה, תארו לעצמכם איזה דיוק יש כשעושים מפה מלאה]: אתה ניחנת באינטואיציות ובדמיון מפותח, אתה אוהב את השקט והשלווה וקיים בך צורך להתבודד לעיתים על מנת להתחבר לנשמתך, אתה אדם רוחני ותיגע במיסטיקה בשלב כלשהו בחייך. אתה שואף לשלמות וקיימת בך עוצמה רבה אך היא לא תמיד מנותבת לכיוון הנכון ולכן אתה עלול לחוש תסכול. חייך זורמים באיטיות, יש בך כבדות, מסוימת, עצבות ומלנכוליות. אתה זקוק להרבה חום ואהבה, להרגיש עטוף ומוגן כמו ברחם אימך, קיים בך חוסר בטחון עצמי ולעיתים אתה בוחר להיות בעמדה של רחמים עצמיים. יש לך נטייה לקחת דברים באופן אישי ואתה ממהר להיפגע, כמו כן אתה עלול לשמור כעסים וטינה לאורך זמן. אתה מעדיף לסמוך על עצמך מאשר על אחרים, אתה זקוק לתמיכה מהמשפחה ובמיוחד חשוב לך הקשר עם אמך. עליך לעבוד בכל עבודה שבה תפעיל את האינטואיציה שלך, טיפול באחר, ייעוץ, בריאות, עבודה סוציאלית, כתיבה, ועוד. האזורים הרגישים מבחינה בריאותית הם: הלב, מערכת העיכול, והמפשעה. כמו כן יש לך נטייה לחלות במחלות פסיכוסומאטיות עקב פחדים וחרדות וסמויים. במערכות היחסים עליך לשמור על ייחודיותך ועצמאותך. יתכן קושי במציאת זוגיות, יתכנו נישואין ומימוש עצמי בגיל מאוחר. בגלגול הקודם היית איש משפחה, היית נשוי ועסקת בעיסוקים הקשורים בשירות לציבור ונתינה יופי והרמוניה, מחויב לאושר של בני המשפחה,

b o a z 1 1 1

New member
במבט שני. זה מדויק חבל"ז.

סתם תיכנסו ותראו האם זה מדויק...... [ובמיוחד מי שעבר ניתוח אסטרולגי שיגיד מה יותר מדויק הניתוח הנומרולגי או האסטרולוגי]

לדעתי שני התחומים מדוייקים

דרך אגב, נכנסתי אתמול לפורום נומרולוגיה של תפוז כדי לשאול את הנומרולוג על ההקבלה בין האסטרולוגיה לנומרולוגיה. פשוט היו לי כמה השגות לגבי מספר הקבלות בין מזלות למספרים מסויימים. אז קודם כל הנומרולוג אמר לי שאין לו מושג ירוק באסטרולוגיה (מה שהסתבר בהמשך כמאוד נכון
) ואז הוא אמר שכמה שידוע לו טלה מקביל ל 1, שור ל 2, תאומים ל 3 וכן הלאה, כלומר כל מזל מקושר למספר הכרונולוגי שהוא מופיע בו (כמו סדר הבתים.) בועז- אתה המבין פה בנומרולוגיה. מה אתה אומר?

b o a z 1 1 1

New member
אתה יודע יותר טוב.....

אני זוכר שפירטת לגבי כל מספר ומה המזל שלו. ומה שהוא אמר זה לא נכון ואתה יודע את זה טוב מאוד. אבל דיברתי איתו פעם בטלפון הוא ניתח לי את השם ותאריך לידה[בחינם, שיגעתי לו את השכל
, זה היה בערך לפני שנה] וכמו שהבנתי ממנו יש לו שיטה שונה שאני לא מכיר שאלתי אותו שאלות בקשר להסברים שלו ודברים שהוא אמר לא הסתדרו לי , בקיצור לא הבנתי מהחיים שלי אחרי השיחה הזאת] מכאן נובע=> אני לא ממליץ לשאול שאלות בפורום הזה. אלא תיכנס לפורום נומרלוגיה בוואלה. הוא מבין הרבה יותר. אם נכנסת היום לוואלה הוא נתן הרצאה על נומרלוגיה, הוא מבין עניין אז תיכנס ותשאל שם]

כן לדעתי זה נכון. האיכויות של המספר

ים מקבילות לסימנים. ותאומים זה 5 לא 3. 3 זה קשת. התורות האלה חייבות לעבוד בחפיפה אחת. בנאדם מרכב מהרבה דברים שלפעמים נראים כסותרים אחד את השני אבל גם במפה אפשר לראות דברים שסותרים אחד את השני ובכל זאת מתקיימים בכפיפה אחת. זה לא צריך להיות מדויק במליון אחוז אבל יש בהחלט דמיון. לדעתי כולן כלים לאבחון והכוונה אבל בכל זאת אין כמו האסטרולוגיה.

הניתוח שלך מתאים בדיוק גם לי, בועז

מוזר, לא? ואולי צפוי? בהחלט מאמין שנומרולוגיה עובדת, אבלנראה שמי שכותב את הטכסטים לא מודע לאמביוולנטיות ולכלליות שלהם. האמת שכמעט כל משפט שכתוב כאן מתאים גם לי, ומן הסתם לא רק לנו.

רםםם

New member
יאיר - זה אתר שמשתמש גם באסטרולוגיה

שים לב לניתוח שלי: " אתה אדם יצירתי ואופטימי, יש בך הרבה שמחת חיים, ערנות, שנינות ויכולת מחשבה מהירה. חלק מגורלך בחיים אלו הוא לעורר ולרומם את רוח הזולת, אתה אוהב להיות בסביבה הרמונית ומפרגנת, אוהב טבע, טיולים ונופים יפים. אתה מתיידד בקלות, רגיש ולוקח דברים ללב ויש לך נטייה להיפגע גם מהדברים הקטנים, עליך ללמוד להביע את רגשותיך ומחשבותיך ולא להפנים אותם. במערכות יחסים אתה אימפולסיבי, חשוב לך מגע קרוב וישיר, אתה נאמן, ויודע להעניק חום, אתה רומנטיקן וצריך להרגיש נאהב רוב הזמן. אתה מאמין במזל ואכן יש לך מזל והגנות משמים ובשל כך יש לך נטייה לקחת סיכונים בחיים. כבעל דמיון מפותח, קיימת בך יכולות כמו: יכולת כתיבה, המצאה, אמנות, יצירה, פיסול, משחק ועוד. עליך לעבוד בכל עבודה שבה תהיה יצירתי, תעודד אחרים, ותצטרך את המזל הטוב לצידך. מבחינה בריאותית עליך להיזהר מבעיות בגרון, שקדים, כל המערכת הרגשית, להיזהר משברים ותאונות הנגרמות בשל אופייך ופעילותך הנמרצת. אתה מביא מחיים קודמים את המתינות, המשפחתיות, חייב לרצות את כולם. עליך ללמוד בחיים אלו להיות עצמאי בדעותיך. אתה מאוד סובלני במערכות יחסים אך עליך להגיע לאיזון גם בחומר. בגלגול הקודם חיית חיי פרישות, יתכן אף שהיית נזיר והמיניות לא היתה בעדיפות ראשונה אצלך, מה שיכול להשתנות בחיים אלו. כמו כן הבאת איתך נתונים על טבעיים ואינטואיציה מולדת. " שים לב : הטאי שלי (לפי תמר) מופיע כאן: "אתה מאמין במזל ואכן יש לך מזל והגנות משמים ובשל כך יש לך נטייה לקחת סיכונים בחיים." מה שאני לא מבין זה הקטע של השקדים, באמת נפרדתי מהם בגיל 8 - את כל השאר אפשר לראות באסטרולוגיה הרגילה והקרמתית.

את הקטע של סכנות וכו-יש לי מלה במלה

כולל הרבה מאוד ממה שכתוב לך, חוץ מהגלגול הקודם, עלק, שאותו אי אפשר כמובן לוודא...
ולגבי השקדים-גם אני וכל הדור שלי, רדופים על ידי רופאים מפוחדים עד מוות מנושא השקדים, נפטרתי מהם בגיל צעיר.

רםםם

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך מזהים יכולות "על-טבעיות" במפה? לגבי השקדים אתה צודק - השפעה דורית - זה כנראה פלוטו שנתקע אצל הרופא בגרון

רםםם

New member
במחשבה שניה

שימו לב איך ונוס - סקוור נפטון שלי בולט בתאור, הרבה יותר חזק ממרס-שמש ב9, נראה לי שאסטרולוג היה מחפש קודם את שליט המפה והשמש לא? וגם כאן צץ לו השד העל-טבעי

עדי444

New member
נאלצת להסכים עם יאיר

"נאלצת", כי לפעמים אני ממש מקווה שמשהו יפתיע ויהמם אותי, אבל ברור שזה רק מחולל מספרים (ובחירת הצבע - ניסוי ישן וחסר טעם). היה כתוב לי, בין השאר - נשיות, חום וביתיות כמילות מפתח. ההמממ... נהיה לי קוקלוש פתאום (נתקעה לי צפרדע בגרון).

עדי444

New member
אין ספק שאלו מילים נהדרות

אבל הן פשוט לא אני... (מדחיקה חזק, רם!! ברור...)

למעלה