ניתוח כפתורים

מילי123

New member
ניתוח כפתורים

שלום לכם. אחיין שלי בן שנתיים וחצי וצריך לעבור ניתוח כפתורים. רציתי לשאול אם יש פה אמהות לילדים שעברו את הניתוח הזה ויכולים להמליץ לי איפה לעשות את זה, ואצל איזה רופא. כרגע אחי ואשתו לא כל כך יודעים לאן ניגשים ואיפה ניתן לעשות זאת. אם אפשר גם לשמוע על הפרוצדורה, כמה זמן החלמה דרוש...

תודה מראש והמשך יום טוב

michal@gal

Active member
מנהל
שיפנו לקופת חולים

בדרך כלל רופא האוזניים שממליץ על הניתוח גם נותן את ההפנייה.
זה ניתוח קצרצר שנעשה באשפוז יום במרפאת חוץ.
מגיעים בבוקר, מחליפים בגדים ונכנסים לחדר ניתוח. ההורים יכולים להשאר עם הילד עד שנרדם.
אחרי כחצי שעה הניתוח מסתיים וההורים יושבים ליד הילד בחדר התאוששות.
לוקח פחות משעה עד שהילד מתעורר ועוד כשעה עד שבודקים אותו, מוודאים שהכל בסדר ומשחררים הבייתה.
&nbsp
למחרת כבר אפשר לחזור לגן.

אולי כדאי למצות דרכים אחרות לפני ניתוח?

הניסיון שלנו - גרנו בחו"ל, הילדון היה בן 3 בערך. נוזלים באוזניים ופגיעה בשמיעה. רופאת אא"ג מציעה לי לפני ניתוח לנסות תרופה הומיאופטית לשלושה שבועות. ניסינו. באופן מפתיע ודי מדהים אחרי שלושה שבועות הנוזלים היו כלא היו והצלחנו להימנע מניתוח

הניסיון של האחיין שלי - טרי טרי, מהחודשיים האחרונים. בן כמעט חמש. נוזלים באוזניים ופגיעה בשמיעה. אחותי מאוד רצתה להימנע מניתוח ובעיקר מהרדמה מלאה. הרופא סיפר לה על מכשיר מסוים שמזרים אוויר דרך האף לאזוניים ומייבש אותן. מכשיר לא זול אבל אחותי החליטה לנסות. אחרי מספר שבועות - בדיקת שמיעה מושלמת, ביקורת אצל רופא אא"ג - התייבשו הנוזלים

אשמח לשלוח במסר את פרטי המכשיר .
בקיצור - אני ממליצה לנסות ולבדוק אפיקי פעולה אחרים לפני שמכניסים ילדון קטנטן לחדר ניתוח ולהרדמה מלאה.
בהצלחה והרבה בריאות!

מילי123

New member
תודה רבה. אשמח לקבל פרטים

אשמח לקבל פרטים על המכשיר.. עלות, מאיפה רכשו וכמה זמן שימוש עד לייבוש של הנוזלים ? גם בענין התרופה ההומאופטית, האם אפשר להשיג דבר כזה גם בארץ?
שאלה נוספת - האם הנוזלים חוזרים כל הזמן ואז יש צורך בתרופה שוב או במכשיר?

תודה תודה

Cafe Latte

New member
את התרופה ההומיאופטית אני יכולה לרקוח לך.

או שפשוט את יכולה לקנות בקבוק מים מינרליים בסופר הקרוב לביתך

SAME SAME.
&nbsp

בלונד23

New member
קראת מחקרים? מי אמר שזה הוכח?

וגם אם קראת, ברור שאם מתבצע מחקר ע"י חברת תרופות הוא מוכיח כל דבר שאינו תרופתי לא יעיל. הכול שרלטנות *במחקרים* - לאו דווקא בהומאופתיה.
את יודעת שיש המון מחקרים שמוכיחים שדיקור הוא יעיל? אז גם זה שרלטנות? כל הרפואה המשלימה לדעתך שרלטנות?
באשר להומאופתיה, לא חיפשתי מחקרים, אבל ברור לי שיהיו לכאן ולכאן כמו בכל תחום כמעט. יכולה לדווח שלי אישית הומאופתיה מאוד עזרה בעבר. מאוד מאוד.
&nbsp

Cafe Latte

New member
ואם המחקר לא התבצע ע"י חברת תרופות? אלא ע"י

גוף ממשלתי? זה גם קונספירציה של חברת תרופות?
https://www.nhmrc.gov.au/_files_nhmrc/publications/attachments/cam02_nhmrc_statement_homeopathy.pdf
&nbsp
הומיאופתיה לא עובדת, כי היא לא יכולה לעבוד. כשלוקחים משהו, ומדללים אותו במים, עד שלא נשאר זכר מהחומר המקורי (ולא, למים אין זיכרון...), לא צריך להיות מדען, על מנת להבין, שהגיון אין פה. אבל אם ההסבר הזה לא "עושה שכל" בעיניך, את יותר ממוזמנת לעיין בנייר העמדה שצרפתי פה. לא מדובר באיזה מוסד קיקיוני, גם לא במחקר שמומן ע"י הביג פארמה. מדובר בגוף שסקר וסיכם מאות מחקרים, והוציא הודעה רשמית ומסודרת.
&nbsp
על אפקט פלסבו שמעת?

בלונד23

New member
ברור! הגוף הממשלתי מעוניין בשגשוג של חברות התרופות

=שגשוג של המשק. לא אכפת לממשלה שנהיה יותר חולים אלא שנזרים יותר כסף. גם קופות החולים מעוניינות בכך, ותתפלאי, רופאים מתוגמלים יותר ככל שהם רושמים יותר תרופות, כן, גם בקופת החולים שלך.
אין פה בכלל שאלה!
מי סומך כיום על גופים ממשלתיים? הם הכי מושחתים שיש. מספיק לפתוח עיתון לשנייה כדי להבין.

בלונד23

New member
אוקיי, קראתי

המשפט המסכם שנכתב למטה, בדיוק הפוך למסקנה שלך.
it was not possible to make any conclusion about whether homeopathy was effective
or not, because there was not enough evidence.
במילים אחרות: אין הוכחה לכאן ולכאן. זו לא הטענה שאת טענת - שהוכח שזה לא עובד, אלא טענה שונה לגמרי ש**בינתיים** לא הוכח כלום.

אצלנו זה עבד כמו קסם!

ואם זה מה שמנע ממני להכניס את הבן שלי לניתוח (הרדמה מלאה, כאבים, חויה מפחידה...) - אז זה שווה הכל.

אנחנו השתמשנו באירפופר בהצלחה, אבל!

אין שום סיכוי שבעולם שילד בן שנתיים וחצי יצליח לשתף פעולה עם זה. עבדנו עם ילד בן 6 והיה לא פשוט.
מצד שני, כשהתגלו לבן השלוש שלי נוזלים באוזניים עשינו שינוי תזונתי שכלל הורדת מוצרי חלב ומעוררי ליחה נוספים כמו בוטנים ותירס וראינו שיפור.

למעלה