ניתוח אף- דחוף

wrestler

New member
ניתוח אף- דחוף

עשיתי לפני שנה ניתוח על מחיצת אף ביגלל שלא נשמתי טוב אבל הניתוח לא הצליח. עכשיו אמרו לי שאני יעשה ניתוח חוזר. האם אפשר לעשות שוב פעם את הניתוח והאם זה יצליח בכלל? האם יש סיכונים כל שהם? שאלתי 3 אנשים שעשו להם את אותו ניתוח(אחד מהם עשה בתל השומר איפה שאני עכשיו מיתכוון לעשות) ולאף אחד מהם לא עזר. תודה מראש

SideKick

New member
מה זה אומר "לא נשמתי טוב"?

ובמה זה מתבטא שהניתוח לא הצליח? ניתוח הוא תמיד אופציה אחרונה. חבל שלא התייעצת לפני הניתוח הראשון, אבל עדיין לא מאוחר מדי, לפני שרצים לניתוח חוזר. אני הייתי מייעצת לך לנסות לפנות לטיפול הוליסטי. מנסיון, הדרכה נשימתית בשילוב עם דמיון מודרך מאוד עוזרת לאנשים עם מחיצות בעייתיות באף. לעיתים כל מה שצריך זה ללמוד לנשום נכון. ייתכן שגם גישות אחרות יכולות לעזור.

wrestler

New member
בעיה בנשימה

אני מיתאמן בהאבקות. בזמן האימון או הקרב קשה לי לינשום וביגלל זה אני מיתעייף מהר מאוד וזה מאוד מפריע לי. כמו כן ביגלל זה אני הרבה מאוד פעמים נהיה חולה. מה זה טיפול הוליסטי?

SideKick

New member
נשימה בזמן קרב...

הנשימה היא סיבה אחת להתעייפות בזמן קרב. יש גם סיבות נוספות - הדרך שבה אתה מחזיק את בית החזה שלך; מאיפה אתה לוקח אנרגיות ונטען; איפה אתה מאבד אנרגיה; מה אתה אומר לעצמך תוך כדי קרב. אין ספק שאם אתה לא נושם נכון משהו קורה שם, ולכן אתה מאבד אנרגיה ומחליש מאוד את הגוף, שנוטה יותר למחלות. ויפה שאתה רואה את הקשר בין הדברים. עבדתי בעבר עם אנשים מתחום אמנויות הלחימה. השינויים שאפשר להשיג על ידי למידה של הגוף של עצמך הם מרחיקי לכת. טיפול הוליסטי הוא טיפול שבו המטפל/ת רואים את האדם באופן שלם. אתה זה לא המחיצה באף שמפריע לך לנשום. אתה בנאדם עם מכלול של תופעות/בעיות/רגשות/התנהגויות. וכל אלה קשורים אחד בשני ומשפיעים זה על זה. ולכן כשיש בעיה, מטפלים באדם השלם, ולא רק בבעיה, שלעיתים היא בכלל לא הבעיה האמיתית שמפריעה שם. אני יודעת שהמושגים שאנחנו מדברים בהם כאן שונים ממה שאתה רגיל ולכן הכל נשמע די מבלבל. לאט לאט. תשאל עוד שאלות, תקבל עוד תשובות, תתחיל להבין מה מתאים לך ומה פחות, ובסוף גם תוכל להחליט. האופציה של הניתוח תמיד קיימת. אבל לא כדאי לרוץ לשם.

גם לאחותי עשו כזה ניתוח

לה זה התחיל מחיך שסוע בילדות שפישלו בניתוח והיו לה בעיות נשימה ומגיל ינקות היא נחרה בלילה כמו אדם מבוגר רק לפני שנתיים בגיל 22 עשו לה ניתוח וסידרו לה באף גם את השבלול (אם זה השם של מה שיש שם) ויותר היא לא נוחרת בלילה ותמיד טוב ללכת גם לטיפול הוליסטי - אין מה להפסיד. שיהיה לך בהצלחה ובריאות שלמה

למעלה