נירלט - הצבע שעשה לי שחור בעיניים

danali

New member
נירלט - הצבע שעשה לי שחור בעיניים

בשבועיים האחרונים יצא לי לצפות כבר כמה פעמים בפרסומת של נירלט, והבנתי די מהר שהצבע הזה לא מחמיא לי. על מנת להעביר את פשטות השימוש במוצר, בחר הקריאייטיב להשתמש באישה. ככה זה כשאין פתרון יצירתי, שונה וגאוני. האמת, שככה זה גם כשאין רעיון בינוני. מה שאהבתי בפרסומת הוא שהאשה שאינה יודעת כיצד לאחוז ברולר מקבלת הוראות מבעלה שאינו יודע לתקן את הרכב התקוע שלו ונעזר במכונאי. ואני שואלת מי כאן תקוע ועד מתי???? מתי תבינו שנשים הן לא מילה נרדפת לסקס וטמטום.זה מה זה פשוט!!!!

הרשי לי לחלוק עליך

לפעמים נראה לי, שלא חשוב מה ניסית להגיד, חשוב מה הצד השני מבין. כי אני דווקא קיבלתי מסר מאוד פמיניסטי מהפרסומת הנ"ל. כדי להדגים צבע קיר חדש, לא לקחו גבר כמו שמקובל לחשוב, אלא לקחו אשה שמנסה ואף מצליחה לעשות את העבודה בהצלחה מרובה. הבחור שאיתו היא מדברת בטלפון הוא לא בעלה כמו שאני הבנתי, אלא הצבע שנתקע עם הרכב וזה שלידו (הקרח) הוא העוזר שלו. אני חושב שחלק מהמסר של הפרסומת הוא שכדאי לבקש מהצבע שיצבע עם נירלק ולא בעזרת חברה אחרת. אני פחות אהבתי את ההתחכמות הדבילית של החלק עם הקרחת ועוד כל מיני יציאות קופירייטריות שלא מתאימות לפרסומת הטסטמוניאל/ מקרה מהחיים שניסו ליצור. מירן

חלוקה נוספת

העובדות הן שהצבעי לא בעלה של האישה והוא נתקע עם הרכב. זה שהוא צבעי לא אומר שהוא גם מכונאי לעת מצא. פרסומת כזאת מדרבנת את האישה להעיז ולצבוע בעצמה, כיון שזה פשוט וקל לצבוע בצבעי נירלט. אני התלהבתי מהפרסומת שהוציאה לי את הפחד להתחיל לבוע את הבית לבד ובלי עזרת צבעי.

מה הקשר ....?

נשים לא יודעות לצבוע ולנהוג כמו שגברים לא יודעים... ממ.. ממ... ממ.. טוב בטוח יש משהו... בכל אופן זה ממש לא קשור.. אנחנו שני מינים שונים.. ויש דברים שונים שאנחנו טובים בהם..

למעלה