ניקי ב אפשר לקבל את המתכון לפאי

ניקי ב

New member
../images/Emo41.gifפאי תפוחים

פאי תפוחים - ניקי ב מצרכים: בצק: 200 ג` קמח (כוס וחצי פחות כף) 120 מ"ל שמנת מתוקה 100 ג` חמאה חלמון מילוי: 6 תפוחים קלופים וחתוכים לחצאי ירח דקים. 100 ג חמאה 120 ג` סוכר חום (חצי כוס) 2 כפיות קינמון כפית דבש שמנת מתוקה ביצה 100 ג` סוכר (חצי כוס) מיץ מלימון אחד הכנה: 1.לעבד את המצרכים לבצק, להכניס למקרר לשעתיים. 2.לרדד לעלה גדול, להעביר את הבצק לתבנית קיש מתפרקת ששימנו, להדק בדפנות ולחתוך שאריות. להכניס להקפאה בינתיים. 3.את התפוחים להשרות במיץ הלימון. 4.להמיס חמאה, להוסיף קינמון, דבש, סוכר חום. לערבב לתערובת אחידה. להוסיף תפוחים, לבשל עד שהתפוחים רכים. מידי פעם לערבב, לסנן. 5.לסדר את התפוחים בצורת מניפה על הבצק. 6.לערבב שמנת מתוקה, סוכר, ביצה. ליצוק על התפוחים שבתבנית, בצורה שווה. 7.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35- 40 דקות. 8.שהפאי יוצא מהתנור להבריש בעדינות בריבת משמש, שחוממה מעט. הערות: להגיש עם גלידה אפשר לפזר אבקת סוכר טעים מאוד, מומלץ
 
למעלה