ניקיון ה-RAM בXPpro

GostaV

New member
ניקיון ה-RAM בXPpro

איך זה שהמערכת המתקדמת ביותר של מיקרוסופט משאירה לי יישומים פתוחים כביכול? נפוץ יותר עם וורד ואקרובט שאני סוגר את התוכנה, ז'א שהחלון נעלם אבל כשאני מביט בTASK MANEGER היא עדיין פועלת ותופסת מקום. הוורד יכול להגיע ל20MB ללא בעיות. יש להוסיף תוכנה או שינוי הגדרות? נ.ב- הXPpro והוא SP1

אינני יודע מה אצלך, אך כרגע בדקתי

אותו מצב אצלי ( XP-HOME ) ולא מצאתי אפילו זכר מה-Word בתוך ה-Task Manager ( בוא נקרא לו בשם היפה יותר בעברית = "מנהל המשימות" ). כל תוכנה לאחר סגירתה מוציאה מיד את עצמה משם כאילו לא היתה ( בדוק עם כמה תוכנות ).

לא יודע לגבי XP

אבל וורד משאיר אחריו תוכנית פעילה כאשר הוא נסגר בצורה לא ממש מסודרת או כפויה. לא יודע כלום לגבי אקרובט אבל כן יודע על תוכנות רבות שיש להם "נציג" בשורת המשימות הפעילות (ליד השעון) ויכול להיות שגם לאקרובט יש משהו. לוורד יש כמה נציגים פעילים שמופעלים מתיקיית STARTUP או "הפעלה" שנמצאת ב"תוכניות". אני בד"כ מעיף משם את 2 קיצורי הדרך של אופיס. לא צריך אותם.

בתיקיית ה"הפעלה" בוודאי לא צריך

להיות קיצור דרך אל WORD, אני מרשה רק לקיצור הדרך של סרגל ה-Office המיוחד לשבת שם, כך יש לי אותו מיד עם העלת שולחן העבודה, כי בתוכו ( ב3 סרגלים מקבילים שם מהם רואים תמיד רק אחד ) יושבים רוב קיצורי הדרך הדרושים להפעלת כל מה שיש, כי אני לא נוהג לפזר אותם על שולחן העבודה ( הנראה ממש ריק מלבד סמלי "המחשב שלי", "סל המיחזור", "IExplorer" ו"החייגן" אל ה-ISP.

oferbar

New member
האם אתה משתמש גם ב- OUTLOOK?

והאם אז WORD מסומן כעורך המיילים? במקרה כזה, OUTLOOK ישאיר את תהליך WORD פתוח כדי לחסוך זמן בפתיחת ההודעה הבאה. כדי לנטרל את זה פשוט אל תסמן את WORD כעורך ההודעות (איפשהו באופציות של OUTLOOK)

למעלה