ניקוי הכבד מרעלים- מה עדיף???

תותי 28

New member
ניקוי הכבד מרעלים- מה עדיף???

קראתי כאן שמיץ לימון ושמן זית על הבוקר מנקים את הכבד האם זה יותר אפקטיבי מכמוסות של גדילן מצוי? אני לוקחת את הכמוסות האלה כבר חודש וחצי ומרגישה הבדל ענק ברמת העירנות והאנרגיה, האם כדאי לעבור לשמן זית עם לימון? או לשלב? בנוסף רציתי לשאול מה אפשר לעשות נגד גודש בחזה עצבנות וכמיהה למתוקים לפני מחזור? התחלתי לקחת כמוסות בטטה סינית אך זה לא ממש משפיע מה ניתן לעשות? תודה תותי

ישנה פורמולה

לבעיות של PMS הנקראת (Xiao Yao San) אבל לא הייתי ממליץ לך לקחת אותה לפני איבחון מקיף אצל מטפל ברפואה סינית המשלב צמחי מרפא.

תותי 28

New member
רובינהוד 100 למה לא בעצם?

האים זו פורמולה כזאת חזקה? ניסיתי כבר כל כך הרבה וכלום לא עזר היכן משיגים את זה? האם דיקור סיני עוזר ? כדאי לנסות? אני נואשת זה משבש לי שבועיים כל חודש - וזה המון תותי

שמש א

New member
תותי, תותי...

הי תותי! אל תזדרזי לקחת מכל הבא ליד בכדי לטהר את רעילות הכבד. כדאי לך לגשת למטפל סיני שיתאים לך טיפול מתאים. תופעות ה PMS שאת מתארת (תופעות קדם וסת) הינן מבחינה סינית, אכן תופעות של חסימת אנרגית מרידיאן הכבד. אל לך ליטול פורמולת מדף, ללא שהתיעצת עם מטפל לפני כן. פשוט חבל. גשי למטפל המתמחה גם בצמחים ואף כזה שמתמחה גם בגניקולוגיה והוא הוא, שימליץ לך אם זה את הפורמולה הנ"ל או מודיפיקציה על בסיס פורמולה זו. בהצלחה,
שמש

תותי כמו שכתבתי

וכמו ששמש הוסיפה לכי למטפל, אם את צריכה המלצה את יכולה לבקש מכל אחד שמטפל/ת ברפואה סינית כאן בפורום שימליץ לך ע"י המסרים. רפואה שלמה

תותי 28

New member
שמש ../images/Emo42.gif אבל...

הפעם - לשם שינוי זה לא היה ניסוי ותהיה- אלא הומלץ לי על סמך בדיקת ה B. COM שעשיתי ב G N C מה דעתך על הבדיקה הזאת האם לא ממצה? האמת מבחינת PMS זה באמת לא עזר אולם כן העלה את רמת האנרגיה הכללית שהייתה די ירודה קודם האם יש לך מטפל להמליץ לי עליו? תודה לך על העזרה תותי

שמש א

New member
לא מכירה את הבדיקה, אבל

ברור לי שלא מדובר בפורמולה שהותאמה לך ורק לך, באופן אינדיבידואלי. לגבי מטפל, תוכלי למצוא מטפל בין מטפלי הפורום, או שתפני אלי במסרים וכתבי איכן את גרה. באהבה ובריאות, שמש

אסתי123

New member
מחזור כבד

למחזור כבד קיים גורם ריגשי. טיפול קינסיולוגי יאבחן ויטפל בגורם. אשלח לך מסר כול-טוב

תותי 28

New member
האם קינסולוגיה...

מטפלת גם ב PMS ??? המחזור עצמו לא כבד ולא ארוך מידי הבעיה מתפרשת לאורך השבועיים שלפני המחזור תותי

אסתי123

New member
שאלה

מה קורה בשבועיים שלפני? האם מדובר בכאבי ראש, לחץ, סחרחורת.......??? קינסיולוגיה מטפלת ב--PMS-

m_katzmann

New member
מה שעושה לך טוב

היי תותי, אין טיפול אחד שמתאים לכולם. אם הכמוסות עושות לך טוב המשיכי לקחת אותן. ניתן אולי לשלב עם מיץ לימון עם שמן זית, אבל הייתי מעדיפה שתשאירי את ההחלטה למטפל או לניסוי ותהייה שלך אם את אכן קשובה לגופך. על כל פנים כל טיפול בכבד עדיף שיהיה מלווה בטיפול רגשי ובהוספת תנועה ושהייה בחיק הטבע. מאיה

למעלה