ניצול שאריות

djahiz

New member
ניצול שאריות

למסיבת יום הולדת של האחיין החמוד שלי אני מבקש להפתיע עם פינוק לילדים. יש לי שוקולד לבן, מחית אגוזי לוז, ושוקולד מריר (שספג לחות ולא ניתן לטמפרור). יש לי גם שמנת מתוקה. המסיבה תהיה בשעות אחה"צ המאוחרות באיזור המרכז. יש לכם הצעות או רעיונות כלשהם? חשבתי על פרלינים, אבל התנאים הסביבתיים לא יעשו להם טוב, מה גם שפרלינים מציגים על מגש (בניגוד לממתק שמחזיקים ביד לצריכה מיידית), לכן החום והלחות יחרבשו הכל. יש לי אפשרות לשמור הכל בצידנית מקוררת עד שעת החלוקה. תודה מראש על העזרה
 
אולי

אפשר להמיס בכלים נפרדים, ביחד עם שמנת מתוקה, ולחלק (בין אם בכוסות, או מזרקים, או מה-שלא-יהיה). אפשר גם לעשות פונדו של פירות (לשפד פירות, ולתת להם לטבול בשוקולד).
 

BALEDIN

New member
אם מדובר בילדים אולי אפשר להכין שוקולד על

מקל בצורה זו או אחרת
זה ניראה לי האופציה היחסית פחות מלכלכת
 
למעלה