ניסיתי לשדך ביניהם...

orit אורית

New member
ניסיתי לשדך ביניהם...

הנחתי אותו על הכלוב שלו.. ולאחר מכן צירפתי גם אותה הוא ניגש.. בעדינות.. ניסה להתקרב - כאילו הריח אותה .. היא איימה.. עשתה קצת רעש.. הוא נכנע. ניסה שוב.. שוב הגיבה כך.. וחזרו על זה מספר פעמים.. עד שהוא 'נעלב' ואז תקף אותה.. ממש התנפל.. התערבתי והחזרתי כל אחד לכלובו. היא יושבת כל היום בכלוב שלה ומורטת עצמה לדעת.. ממש. היא מורטת וצורחת עם כל מריטה.. אני לא מצליחה לגעת בה.. היא תוקפת.. ומכאיבה.. מה עכשיו?

chuchi46

New member
מיסכנים...

הקשבת למה שכתבו לך? שבהתחלה צריך פשוט לשים את הכלובים צמודים כדי שיווצר קשר לפני שאת שמה אותם ביחד? כי לא נראה ככה אם זו הייתה התגובה שלהם... אין לי רעיון בשבילך... תודה לאל אין לי ניסיון עם סיטואציות כאלו... אולי מחר מישהו יעזור לך...

mosnad

New member
לצערי, נראה שכבר קשה לעזור לך

אם הבנתי נכון את התיאור שלך, וכנראה שהבנתי נכון, לא עשית משהו דומה למה שהסבירו לך. שאלת, קיבלת תשובה, אז מדוע עשית הפוך? כעת, אחרי שהתוכים עברו מפגש טראומטי, נדמה לי שיהיה קשה למחוק את זה מהזכרון שלהם ולגרום להם לחיות באידיליה זה עם זו.

orit אורית

New member
כמה שאני אוהבת התנשאות..

זה פשוט עושה לי את זה.. "אמרתי לך" "למה לא עשית כמו שאמרו לך" מזל שיש גם כאלה שעונים בפרטי, ובאמת מנסים לעזור.

chuchi46

New member
מה היתנשאות?

אם הייתה לי תשובה בשבילך הייתי כותבת אותה, אני רק לא מבינה למה לא פעלת כמו שהציעו לך- מי שהציע את זה הציע מניסיון... לא חבל? קל להרוס קשה לתקן...

174M4R

New member
תגידי חמודה

אנשים שואלים שאלות ומקבלים תשובות הם לא עושים את מה שמציעים להם לעשות ואז קורה משהו בגלל שלא עשו זאת ואז הם באים לפה עם בעיות יותר גדולות או אפילו מאשימים את הפורום אם אתם לא עושים מה שמציעים לכם- למה אתם שואלים בכלל?

orit אורית

New member
קשה לקחת בחשבון כמובן..

שההצעות שקיבלתי היו קצת אחרי שניסיתי? שלקח לכם זמן לענות (ולא מאשימה בכך) ולכן כשעניתם היה מאוחר מדי? בכל מקרה, באתי לקבל עזרה אם ניתן לא שיעור חינוך. ונכון לרגע זה: הצמדתי את שני הכלובים פתוחים.. הזכר נכנס לכלוב של הנקבה לא ממש מצליחה להבין מה קורה שם הוא תפס בעלות.. והיא מפהקת כמו פולניה מצויה. מקווה שזה יגמר בלי דם...

judyr

New member
אז אולי תחשבי קצת

לפני שאת עושה התוכית שלך משדרת מצוקה אם את רוצה שהיא תלך לעולמה תמשיכי ככה הנסיון הראשון לא עבד? אולי כדאי לחכות כמה ימים כשהציעו לך לקרב אותם ואח"כ לפתוח דלתות הכוונה לא הייתה שזה עניין של כמה דקות זה תהליך כמו שאת מריכה מישהו לא ישר תחיו יחד.... ואגב... תמיד רצוי לשאול לפני שעושים דברים בכל תחום בחיים ואם אני מתנשאת... אז חסכתי לך שתעירי לי על כך...

chuchi46

New member
סליחה?!

מי את שתפתחי את הפה על חברת פורום כשאת אורחת פה?! לא נראה לך? את גם ככה לא מקבלת ופועלת לפי מה שכתבו לך פה, אז למה את שואלת בכלל? ואחר כך את שוב באה ושואלת עוד שאלה, ושוב נוהגת לפי הדרך שלך וממשיכה לשאול מה לעשות עם מה שקילקלת, ובסוף את קוראת לחברת פורום טיפשה... לפי דעתי הטיפשה פה היא משהי אחרת, שמשום מה סתומה למה להולך סביבה -.-

judyr

New member
די אל תתעצבני עליה....../images/Emo8.gif

היא מסכנה, אשה מבוגרת שצריכה להתבטא בצורה שכזו אני מרחמת עליה על כך שהיא צריכה להוציא את התיסכולים שלה עלי בסך הכל היא אמורה להרגיש רע עם הטעות שעשתה ומצאה אותי להקיא עלי את הקריז שלה אורית, אם את צריכה להוציא עוד קדימה חבובה יש דלי לכל הקיא ואני מחזיקה לך אותו ישירות מול הפרצוף שלך!

danielia1

New member
אורית נראה לי שאת עושה את כל

השגיאות האפשריות.תשובה אחרי כחצי שעה זה לא הרבה. אינך כותבת את כל הפרטים. פרט חשוב לדוגמא: קיצוץ של הנוצות בצורה מוגזמת ומתבררת כמיותרת. באת לפורום כדי להתייעץ ולקבל מידע,אבל את לא מחכה לתשובה.... המצב לא היה נורא שחייב מעשה מיידי. גם המתנה של יום לקבלת תשובה, לא הייתה מזיקה.

orit אורית

New member
כל גן עדן והנחש שלו...

סיון.. את צעירה מדי. אל תכנסי לזה.. וכדי לחדד.. חברי פורום אלה הם "האדומים" לא זכור לי שהטיפשה אדומה.. הפורום שלך ושלי באותה מידה הוא אמור לעזור לכולם, ואם אין במה לעזור - פשוט להתעלם אבל לא להגיב כפי שהגיבה הטיפשה. ג'ודי.. לך את דעתי כבר אמרתי. ובואי לא נדבר על תיסכולים. "חסרת מזל".. קצת מעיד עליך. לא? להקיא? תתפלאי, אני לא נוהגת להקיא בפומבי, אבל זה ענין של הרגל.. איש איש והרגליו. לא זכור לי שמישהו פנה אליך בכלל, שהחלטת להגיב לי בכלל. נאמרו תשובות, הסתדרתי בלעדייך. יצורים כמוך לצערי, מצויים בכל פורום - וחבל. אבל - לא אַת הסיבה שהגעתי לפורום, מבחינתי לא היית קיימת עד שהגבת ומרגע זה את שוב לא קיימת. דניאל היחיד שהתייחס ברצינות לנושא ולא עסק בניתוחים מיותרים: אנסה כהמלצתך להחזיר את התוכיה לחנות, למרות שחבל לי.. היא יפהפיה אמיתית.. אבל לראות אותה מורטת וצווחת עם כל מריטה.. זה מקצר את חיי. אמנם היידע והנסיון של כולכם כאן רב בהרבה משלי, אבל לדעתי הבעיה כאן שונה לחלוטין - לדעתי היא צעירה מדי . חבל שאינני מסוגלת לאבחן גיל, ויותר חבל - שמי שמכר לי לא ידע להגיד את הגיל, ולא ידע לקצוץ את הנוצות. תודה לך, אעדכן אם יהיה מה..

eari

New member
פורום של תפוז..

כל השאר, (כולל אדומים..) שווים בפורום, למעט ידע, שאדום אומר על אחד שיודע ומבין יותר.. מה שסיון התכונה, זה שהיא פעילה כבר הרבה זמן בפורום ואת נחתת לך פתאום.. אבל ההתנהגות שלך באמת לא ראויה! אל תגידי למה אני מתערב וכאלו, זה פורום, כולם עוזרים וכולם רואים, לא שייך להתעלם מיחס כזה לחברי פורום ותיקים.

danielia1

New member
ממש לא יפה. ג'ודי היא וטרינרית

במקצועה ולו היה מנהל בפורום, גם היא היתה אדומה או אולי המנהלת. לא היתה שום סיבה מאף אחד כאן להגיע לרמת התבטאות כזו. משה, בבקשה תגובות מעט יותר עדינות גם כשיש רבים שכותבים שטויות. אז בואו נשתדל להגיב לנושאים שלשמם אנחנו כאן. לפעמים הוותיקים מתבטאים בצורה מוזרה לותיקים , וזאת מתוך הכרות ממושכת... מה לעשות אנחנו צברים...

eari

New member
דניאל..

היא אמנם החמיאה לך, אולי אפי` בצדק.. אבל אם תבחן טוב, תראה שהיא השתלחה כמעט ללא סיבה, מה כבר אמרו לה שהגיבה בצורה כזו?! אני לא חושב שהתגובת אליה ראויות ליחס שהשיבה.

danielia1

New member
אתה צודק. אבל בוא נסיים עם זה?

הלא יפה מופנה למי שכתב בצורה לא נעימה...

mosnad

New member
מודה ועוזב - ירוחם.....

אני ממש לא חושב שהיתה סיבה לכעס על התגובה שלי. קראתי עכשיו שוב את התגובה שלי, לראות אם אולי הגזמתי בניסוח ולא מצאתי את הבעיה, אבל, וזה אבל גדול, אם בכל זאת מישהו חושב שההתבטאות שלי היתה פוגעת, אני מתנצל, זו ממש לא היתה הכוונה. כוונתי היתה לתאר מצב בעייתי ולא להביע ביקורת על דברים שנעשו.

judyr

New member
דני.... תודה על המחמאה

אבל לא אני לא ווטרינרית רק אסיסטנטית לווטרינר מי יודע אולי יום אחד.....

למעלה