הנוסע השמיני
New member
ניסיתי לכתוב סקס, מי תעזור לי?...
...לא כל כך זורם...
פנטזית הסאונה רטובה הסבר: זאת סאונה שהחום בה נוצר עקב אדי מים ולא כבסאונה ייבשה שהחם נוצר בגלל חימום גחלים. החדר אפוף באדים רווים, יש גם צינור למים קרים כדי לקרר לפעמים את הגוף או לרוות הצימאון . ...את ואני נכנסים לסאונה הרטובה, "מכת" החום והאדים מערפלת את חושינו, כמעט שלא רואים ממטר הכל ספוג אדים, החום הרטוב עופף אותנו מידית. אנחנו לוקחים את צינור המים הקרים וראשית שותים ממנו, את ראשונה ואח"כ אני, מזרימים את המים על ראשינו, הקור עושה לנו עור "ברווז" והחום של החדר ישר חודר לגוף, הרגשת הקיצוניות מחדדת את חושינו. חם קר חם קר, לאט, לאט הגוף מתחיל להזיע. את מתיישבת על ברכי ומתחילה ללקק את הזעה בכתפי ואני מצווארך. שערך הארוך נדבק לגבך וכתפייך הזעה "משמנת" את עורנו, הידיים מחליקות בקלות ובנעימות, אנחנו נעמדים ומתחילים למרוח אחת את השני בזיעתו, כמו זוג צלופחים אנחנו מתפתלים אחד כנגד השני, כאילו הולכים לאיבוד אחד בגופו של השני, ואז מתחילים להתנשק, בעדינות על השפתיים, לשונותינו מגששות טועמות את המליחות של השפתיים. ידי חופנות את ישבנך, מתחילות לעסות אותו בתנועות מעגליות ועם הזמן לחדור יותר עמוק בין ה"לחיים" ולחריץ להרגיש את ערוותך מלמטה, התנועות נהיות יותר ויותר עמוקות, גופך מגיב בהתעוררות, את נהיית רכה מלמטה, תפוחה, אצבעותיי חודרות ומחליקות לקלילות לתוכך, את נצמדת לחזי, נושכת את חזי, ומתחילה לנוע לקצב תנועות הידיים שלי או שאני נע לקצב תנועות גופך, שזה באמת לא משנה. מי תעזור לי להמשיך? למה קבלתי "בלאק אאוט"......
...לא כל כך זורם...