הונדה אקורד מכונית ספורט ? הארדלי
הונדה אקורד טייפ אר היא עוד מכונית משפחתית (או איך שבאירופה ובישראל אומרים - מכונית סאלון) שקיבלה מנוע חזק ואי אילו שיפורי מרכב זניחים. ההשוואה ל- WRX (ואגב - מה החובבנות בכתבה ההיא לקרוא למכונית סובארו אימפרזה טורבו ? האוטו הזה כבר לא נמכר) אינה במקומה בכלל... האקורד כבדה מה - WRX, גדולה מה - WRX, ובעלת מנוע חלש יותר מה- WRX. איפה פה התחרות ? אגב. היות וניצלת את העניין כדי להמשיך את הת´רד ההוא, אמשיך ואומר שהרסת אותי בזה שאמרת שאתה לא בטוח שנתוני הקמארו של 0 ל- 100 טובים יותר מהפאסאט 1.8 טורבו... תשמע... אני האחרון שאתמוך במכוניות של ג´י אם אבל יש גבול. בלי לדעת מהם הנתונים של אותה פאסאט... הקמארו בגירסתה החזקה (SS) עושה את המיאוץ הנ"ל בכ- 5 שניות. בזמן הזה אני לא בטוח שהפאסאט תגיע ל-70
(ואגב גם בגירסתה החלשה ביותר - אין לפאסאט הזו שמץ סיכוי). לסיום - האקורד אינה מכונית ספורט "אמיתית". ניתן לקרוא לה מכונית משפחתית ספורטיבית, ספורט סדאן וכיו"ב. המכוניות שאני הזכרתי ועליהן ביססתי את הטענה שמכוניות הספורט נכחדות מן העולם הן ZX300 של ניסאן, מיצובישי ג´י טי 3000 טווין טורבו, טויוטה סופרה ומאזדה RX7. ההונדה אפילו לא מתקרבת לליגה הזו.