ניסוי חדש שניסיתי השבוע

nowonder

New member
ניסוי חדש שניסיתי השבוע

ללבוש גרביונים עם נעלי פיפ טואו. עד עכשיו, גרביונים עם נעליים שרואים בהם את האצבעות היה ביג נו נו בשבילי. זה הזכיר לי איך אמא שלי היתה מלבישה אותי לבית הכנסת בימי שישי. השבוע לבשתי שימלה שחורה. גרביונים שחורים (כבר קריר פה), ונעליים פיפ טואו (אלו שבתמונה. קניתי אותן לפני שנתיים, ומסתבר שהדפס נמר ממש טרנדי בסתיו הזה), הוספתי צמיד CUFF זהב. ומאוד מצא חן בעיני השילוב. נראה לי שאני הולכת לאמץ את הטרנד הסתוי הזה => גרביונים ונעלי פיפ-טואו.

קודם כל, נעליים מהממות.

אם הן מעור איכותי שיחקת אותה בגדול. בקשר לגרביונים, גם לי בהתחלה היה מחסום כזה אבל מתרגלים. בשנה שעברה הוזמנתי לאיזה אירוע חשוב. לבשתי שמלה שחורה קטנה, עם מחרוזת פנינים ארוכה, תיק ונעלי פיפ טו באפור פלדה. הגרביונים היו דקים ושחורים ואני קיבלתי המון מחמאות.

nowonder

New member
תודה :)

ואיזה קטע, אני מחפשת עכשיו נעליים באפור פלדה! שימי תמונה...

וואו דווקא באותו אירוע הייתי מפגרת

ולא הצטלמתי. הנעליים כבר לא אצלי, נשבר העקב ואני התעצבנתי והעפתי אותן. אבל הנה תמונה של זוג אחר שיש לי באפור פלדה.

גם בשבילי הוא נמוך ורחב מדי../images/Emo13.gif

אבל נדלקתי על הצבע ועל האבזם, והן היו במבצע.

adika60

New member
../images/Emo46.gifתפוזבל , נשלח לפני הזמן

מה שכן, הלוק הזה בעיניי באמת יותר מתאים עם גרביונים שחורים או אפורים, ופחות עם גרביונים בצבע גוף.

Aניס

New member
הנעליים מהממות!

אני מחפשת משהו דומה כבר הרבה זמן ועד כה מצאתי נעלי בלרינה מנומרות מתוקות (אבל זה כבר שייך לסיפור אחר). נשמע שילוב מעניין

nowonder

New member
תודה :)

כאמור,הן כבר בנות שנתיים. אבל ראיתי ה-מו-ן נעליים בסיגנון דומה בקולקציות הסתיו הנוכחי. יש סטיב מאדן בארץ, נכון? ראיתי בקולקציה שלו נעל דומה.

למעלה