נינט והפסטיגל וגם נינט הרזה

BETTY11

New member
נינט והפסטיגל וגם נינט הרזה

נתחיל בזה שמי שרוצה לראות את נינט רזה ב-12 קילו וזה מתאים לה בטירוףףףףףף ועושה אותה עוד יותר מדהימה ממה שהיא מוזמן לקנות עיתון לאישה של השבוע יש שם הצצה לאלבום הפרטי שלה. מה דעתכם על מאחורי הקלעים של השיר שלנו? מישהו יודע האם הפרק ה- 4 יהיה ארוך מהרגיל או גם ימשך חצי שעה? אני מבינה שאם אני רוצה לראות את נינט מופיעה בפסטיגל אני צריכה ללכת להופעות שבאמצע השבוע ולא בשבתות? מהיכן אתם יודעים שהיא מופיעה בחלק האומנותי וכיצד השתכנע להופיע בסופו של דבר? ועוד שאלה אחרונה: מישהו יודע אם אחיה אייל גרוש?כי הבנתי שיש לו ילדה אך הוא עובר לגור עם נינט צ'או BETTY11

כמה דברים...

קודם כל זה כבר מזמן לא 12 קילו... כי היא ירדה מאז שהייתה ת'כתבה ברייטינג שהיא אמרה שהיא רוצה עוד 12 קילו. דבר שני נראה לי שהוא יהיה קצר כמו כל השאר. כן את צריכה ללכת באמצע השבוע. מהיכן אנחנו יודעים? זה התפרסם בכל עיתון אפשרי. מה זה השתכנעה? עשו איתה עסק שהיא לא תופיע בשבת. זה לא שהיה לה משהו נגד הפסטיגל אז היא לא רצתה להשתתף... אייל גרוש כן ויש לו ילדה שגרה אצלי במושבה
וכן הם עוברים לגור יחד.

עוד משהו בקשר למשקל...

זה לא עניינו של אף אחד כמה היא שוקלת. זה צהוב, זה חטטני, וזה לא בשבילי.

Naughty Girl1

New member
אם כבר התחלנו לדבר על הגוף של נינה

שמתי לב שב"כוכב נולד" היא הייתה הרבה יותר רזה. ראיתי את "קח אותי" ו"אל תבכה", והיא הייתה הרבה יותר רזה מעכשיו. כנראה השמינה אחרי התחרות? בכל אופן, היא עדיין נראית אחלה, אבל בכוכב נולד היא נראתה יותר טוב.

RachelMN

New member
לא בא לי ממש לדבר על זה, אבל

אני חייבת להגיד משהו. ב"מקיץ אל חלום" היא הייתה בעלת קילוגרמים רבים רבים ממה שהיא היום. מאז "כוכב נולד" היא רזתה.

כי מאלצים אותה לדבר על זה...

זה לא שהיא יוצאת מהבית, חושבת על מתי היא תגיע, מה היא תשתה ואיך היא תספר למעריצים שהיא הורידה 10 ק"ג...

SaRaS GirL

New member
אבל למה היא עוברת לגור איתו??

מה היא ורנו'ש נפרדו? כי נינט ורן גרו ביחד לא? אמאל'ה אני מפחדת אל תבהילו אותי

RachelMN

New member
לא

רן ונינט אף פעם לא גרו ביחד, היא ורן לא נפרדו. היא ואייל עוברים לגור ביחד, כי הוא המנהל שלה, הוא גם זה שמסיע אותה ממקום למקום. הם חייבים לגור ביחד.

למעלה