נימני ועובד בחוץ!

אורD

New member
נימני ועובד בחוץ!

ובתור אוהד חיפה, להגיד לכם שאני מרוצה? לא. נימני הוא מקור הבעיות של מכבי ת"א העונה - המשחק בנוי עליו ומה לעשות, השנה הוא על הפנים.

ליטן א

New member
מצויין...

נימני בחוץ - סוף סוף מישהו מבין מה הבעיה במכבי.. לגבי עובד, אני קצת מאוכזב, אבל יכול להבין. מבחינתי - אם ננצח היום, אפשר לשחרר את נימני. ואני אומר את זה כבר שנתיים...

ליטן א

New member
והנה השער הראשון ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

אחחחחחחחחחת אפפפפפפפס...... הללויה
ולכל הטוענים שלא היה פנדל - זה האמא של הפנדלים... בסוף המשחק, אם ננצח (טאץ´ ווד), אני אתן את דברי החוקה לזה...

שחר .ו

New member
מצטער מלבסים,זנדברג מגעיל אותי ../images/Emo31.gif

אני זוכר שהוא היה פעם בחור צנוע ונחמד שמידי פעם מתבכיין לשופטים והוא איפלו פקד לפעמים את שער 7 ועודד את הקבוצה הנכונה. אבל.... מאז שהמלאך שלכם עבר למכבי חיפה הוא נהייה איבד מהחן והתמימות שלו, הוא לא מפסיק להתראיין בכל מקום והאימרות שלו שחצניות ומכביסטיות בצורה דוחה (רק השבוע:" נוציא את מכבי ת"א לפגרת קיץ כבר מחר" מתוך ONE). ההתנהגות שלו כלפי שחקני הקבוצה היריבה מתנשאת ואפשר לראות את זה בדחיפות הקטנות שלמד מיניב קטן והשיא היה ההצגה נוסח מזרחי שלמזלה של מכבי ת"א קורן לא קנה .. אצלי הוא איבד את כל הסימפטיה.

ליטן א

New member
נראה לי שאחרי המעבר שלו לצפרדעים,

אתה כבר לא צריך להצטער... הוא גם מגעיל אותם.. בכלל, כל המעבר שלו לשם היה מכוער (אחרי שהוא עבר לשם רק אחרי שהם העפילו לליגת האלופות, ובכלל, סיבב את הפועל פ"ת סביב האצבע)

englishfan

New member
הוא לא ממש אשם

כידוע, כפי שציין כבר היהודי-גרמני החכם קארל מארקס, ההוויה מעצבת את ההכרה
הסביבה החדשה והשחצנית שלו במכבי חיפה הפכה אותו למה שהוא עכשיו...

מצטער

אבל עדיין לא ראיתי אותו משחק בירוק כך שאני לא יודע במה מדובר. בכל מקרה, כשנמצאים בסביבה מכביסטית, שחצנית ודוחה יותר מדי זמן השתן עלול לעלות למוח בשלב מסוים. בשנה הבאה אצל יוסי רוזן.

ליטן א

New member
אמרתי שהוא נגמר?

ואני מוכן להגיד, כאן ועכשיו, שהתוצאה לא תסתיים ב 2-1..

englishfan

New member
אבל תגידו, מה זה הטמטום הזה

של חזיז בתוך היציע שחוזר על עצמו במשחקים של מכבי ת"א?!?

ליטן א

New member
ואגב, ממש הורגת אותי הפרסומת של

ביטוח ישיר... גולדברג מחמיץ באחד על אחד עם אווט, דקה אח"כ עושה אותו דבר ברונו רייס, דקה אח"כ עושה אותו דבר אלי ביטון, ואז מופיעה הפרסומת של "ביטוח ישיר", שאומרת: "החמצת מול שער ריק? החיים לא תמיד הוגנים.." וכמובן, דקה אח"כ מחמיץ גם דגו מול אווט.. מה יהיה עם ההחמצות האלה מול אווט? אוי לנו אם אנחנו לא לוקחים את המשחק הזה...

אורD

New member
למה?

למה חיפה מתעקשת לקחת אליפות בדרך הקשה? זנדברג היה על הפנים היום, וכמובן שרוסו חסר.

שחר .ו

New member
זה לא אתה שאמר לפניי רגע..

מי אמר שנגמר?? אין ספק אורדי שאתה קרפדה ממוצעת.

קיר קמט

New member
סתם תהייה

אחריי שאבי נמני ישב בחוץ ומכבי ניצחה את מכבי חיפה בחוץ האם זה אומר שאבי נימני חוזר להיות בן תמותה?

למעלה