נימני בחוץ - סוף סוף מישהו מבין מה הבעיה במכבי.. לגבי עובד, אני קצת מאוכזב, אבל יכול להבין. מבחינתי - אם ננצח היום, אפשר לשחרר את נימני. ואני אומר את זה כבר שנתיים...
אני זוכר שהוא היה פעם בחור צנוע ונחמד שמידי פעם מתבכיין לשופטים והוא איפלו פקד לפעמים את שער 7 ועודד את הקבוצה הנכונה. אבל.... מאז שהמלאך שלכם עבר למכבי חיפה הוא נהייה איבד מהחן והתמימות שלו, הוא לא מפסיק להתראיין בכל מקום והאימרות שלו שחצניות ומכביסטיות בצורה דוחה (רק השבוע:" נוציא את מכבי ת"א לפגרת קיץ כבר מחר" מתוך ONE). ההתנהגות שלו כלפי שחקני הקבוצה היריבה מתנשאת ואפשר לראות את זה בדחיפות הקטנות שלמד מיניב קטן והשיא היה ההצגה נוסח מזרחי שלמזלה של מכבי ת"א קורן לא קנה .. אצלי הוא איבד את כל הסימפטיה.
אתה כבר לא צריך להצטער... הוא גם מגעיל אותם.. בכלל, כל המעבר שלו לשם היה מכוער (אחרי שהוא עבר לשם רק אחרי שהם העפילו לליגת האלופות, ובכלל, סיבב את הפועל פ"ת סביב האצבע)
אבל עדיין לא ראיתי אותו משחק בירוק כך שאני לא יודע במה מדובר. בכל מקרה, כשנמצאים בסביבה מכביסטית, שחצנית ודוחה יותר מדי זמן השתן עלול לעלות למוח בשלב מסוים. בשנה הבאה אצל יוסי רוזן.
ביטוח ישיר... גולדברג מחמיץ באחד על אחד עם אווט, דקה אח"כ עושה אותו דבר ברונו רייס, דקה אח"כ עושה אותו דבר אלי ביטון, ואז מופיעה הפרסומת של "ביטוח ישיר", שאומרת: "החמצת מול שער ריק? החיים לא תמיד הוגנים.." וכמובן, דקה אח"כ מחמיץ גם דגו מול אווט.. מה יהיה עם ההחמצות האלה מול אווט? אוי לנו אם אנחנו לא לוקחים את המשחק הזה...