נימאס לי לשקר לחבר טיוב שלי

נימאס לי לשקר לחבר טיוב שלי

היי חבר``ה אני חדשה פה נימאס לי לשקר לחבר טוב שלי בפורום אחר שהכל בסדר איתי ואצלי אני ידועה כאחת שלא משקרת כנה ואמיתית יותר מדי אפילו כל מה שבא לי אחרי שאני רואה את התוכנית של דודו טופז זה לנסות להתאבד ולמות אני ממילא מרגישה עבודה מגיל 23 ושאני לא שווה ממש אפס אין לי דרך מוצא לחזור לעצמי בכלל פעם ידעתי את הדרך פעם הייתי חזרה כמו שור מבחינה נפשית אך אני מודה נישברתי הכל נהרס ואף אחד\אחת בחיי לא מודה לכך בכלל לא הוריי האומנים לא מאמצים ולא חבריי\חברותיי אני מרגישה כל-כך לבד למרות שיש לי כמה אנשים מאוד מיוחדים בחיי שאכפת להם באמת ממני ובראש ובראשונה זה הוריי אף אני רואה שזה כבר לא מספיק לי יותר ואיפה אני מבלה את יום הולדתי ה-34 הלועזי ב-11.05.01 כמובן אצל שני האנשים שאני יודעת שלא יברחו ממני אחד זה הפסיכיאטר שלי והשניה זואת הנוירולוגית שלי שבת שלום לכם מרוויטלי בת34 רווקה

רע לי!!!

New member
רוויטלי

אבל למה כ``כ רע לך בחיים??? אם את אומרת שיש לך אנשים מיוחדים??? למה את לא מרגישה שווה????

tip

New member
רוויטלי......2.

הייי........ יש לי שאלה אלייך ?? אדם אחד הולך למופע קסמים לכבוד יום ההןלדת שלו. הוא מגיע לאולם ויושב בשורה הראשונה ....הקוסם מגיע למופע עושה קסמים טריקים , שפנים , עברים , יונים , חותך אנשים וכל הדברים האלה שרק קוסמים עושים....ואז הוא אומר : ``למופע האחרון שלי , אני צריך מתנדב אמיץ , הקסם קשה ולא קל ורק אדם בעל אופי אמיץ וחזק יוכל לעזור לי ``. אותו אדם יום הולדת מחליט להתנדב - הוא עולה לבמה (מתרגש מעט) ואז הקוסם אומר לו `` אוההההההה איזה שעון יפה יש לך מה זה ? , זהב אמיתי ? האיש עונה לו כן קיבלתי אותו לכבוד יום ההולדת שלי שחל היום !!! הקוסם אומר יופי מזל טוב אבל אני לוקח לך אותו לשם הקסם - אתה מוכן ? האיש עונה שכן ? ומביא לו את השעון - הקוסם אומר את מילות הקסם והשעון נעלם !!! - האיש מתלהב - ולאחר זמן מבקש את השעון חזרה - הקוסם אומר לו שזהו - השעון אבוד , אין יותר שעון הוא נעלם עם הקסם , האיש צוחק כי הוא מאמין שהקוסם מתבדח איתו - ומתחיל להתעקש - ``תחזיר לי את השעון !!!`` - הקוסם משיב - ``אין שעון - הוא נעלם - גמור - חאלס- נגמר`` זה הקסם וזהו. האיש חוזר עצוב לכסאו עם דמעות בעיניים - ורוטן על מתנת היום הולדת שלו שאבדה לו..... בדרכו הביתה החליט להתעודד ולקנות לו סופגניה חמה. איך שהוא פותח את הסופגניה...................................... מ ה ה ו א מ ג ל ה ? ? ? ? - מכחה לתשובה TIP

רע לי!!!

New member
tip

נו סיקרנת אותי... מה הוא מגלה????????? וחוץ מזה מה הפואנטה של הסיפור??? לא ממש הבנתי..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אולי הרעיון הוא...

שהוא מצא שם את השעון, או לא, אבל שבחיים יש הפתעות, ושאתה אף פעם לא בטוח לגבי מה שיהיה (למרות שאתה מרגיש בטוח), ושצריך לתת צ`אנס לדברים בלתי-צפויים, וגם כשהכל נראה אבוד וחסר תקווה יכול לקרות משהו טוב, ושהכל הרי בראש שלנו, ושסיפור מותח ללא סיום גורם לריגוש? B-)

אילנה.

New member
אוי סהרה האופטימיות...

אני עם החשיבה המקובעת שלי חושבת שהוא פשוט מצא ריבה (או אולי קיוויתי?) אחח הטוב והמוכר... בכל מקרה למצוא שעון בסופגנייה? איך שלא תסתכלי על זה הריבה יותר הגיונית...:))

אילנה.

New member
תיקון טעות

הטוב והמוכר? לא לא אולי המזוויע והמוכר. או שמא זו הייתה פליטת פה?... נ.ב שיותר חשוב מהכל- אני אוהבת את מאיההההה!!!! שמעת מותק? אני אוהבת אותך. (היא הולכת להרוג אותי). חחח תעשי את זה כמה שיותר מהר:))

למעלה