ניכור מצד בעלי

BABE72

New member
ניכור מצד בעלי

בעלי לא יודע איך להתמודד עם הדיכאון שלי, כועס עליי חושב שזה איכשהו בשליטה שאני מגזימה שאני אגואיסטית לא מתחשבת בו ולא באף אחד חוץ מבעצמי אני מרגישה חנוקה, שאין לי עם מי לדבר מתגעגעת למשפחה בארץ מתגעגעת לחיים נורמליים עם משהו לעשות בבוקר ומטרה כלשהי. מרגישה כל כך לבד שלא יודעת מה לעשות פוחדת לעשות טעויות פטאליות, לעשות שטויות ברגע של חולשה אני יכולה פשוט לארוז מזוודה ולברוח, ולפרק הכל הכל הכל....... לא יודעת מה אני צריכה לעשות
בעלי לא מאמין לי שהמצב שלי עד כדי כך גרוע.....זו ההרגשה הכי נוראית בעולם כשלא מאמינים לך למה שאתה מרגיש, אי אפשר להסביר את זה אפילו. יש לי כרגע מחנק בגרון, תחושה של אבדון. שאלוהים יעזור לי.

מירב189

New member
לבאבה היקרה

את מתארת מצב מאוד לא נינוח ואף תחושת תסכול וחוסר שליטה בחייך. הינך בדיכאון ומצפה מבעלך שיגלה קצת אמפתיה ורגישות לסבלך, אך לרוע המזל הוא עושה את ההיפך מכך וזה גורם לך למפח נפש קשה מאוד. כנראה בעלך לא יודע בדיוק כיצד להתמודד עם המחלת הדיכאון או שאינו יודע את הסבל הרב שחשים בתוך המערבולת הזו. את שואפת לחיים נורמליים ולהקים מטרות בחייך ומבלי לעשות טעויות לבל יפגעו יותר בקן הפרטי שלך ואז "לאבד שליטה" ולפרק את החבילה. מרגישה מחנק בגרון ותחושת אובדן עצמי שאינך יודעת כיצד לפעול או כיצד להגיע לעמקי בעלך שיבין את קשייך וסבלך. מומלץ, לפנות לטיפול פסיכולוגי זוגי על מנת ללבן את הסבל והתחושות שאת חווה מול תחושת החוסר האונים של בעלך בגלל מחלתך. אני מניחה שתוכלו לעבד ביחד את כל המתרחש הן במחלתך והן במערכת הזוגית שלך וזאת על מנת לחזק את היסודות הבסיסיים של הקן היונים שלכם. בהצלחה בשינוי איכות חייך, מירב

BABE72

New member
הוא לא מעוניין בטיפול זוגי

חבל לו על הכסף וגם הוא טוען ש"מה הוא כבר יגיד לנו, מה יש לו לחדש לנו?" יש כרגע קצר רציני מאוד בתקשורת ובחיים לא חשבתי שהוא יוכל להיות כזה אטום וחסר התחשבות. לא ברור לי איך אפשר להיות עם בן אדם שנים ואז אחרי החתונה דברים משתנים כשמגיעים פתאום לנקודת משבר.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כמו במבוי סתום..

BABE72 היקרה, מדברייך נשמע שאת מרגישה בודדה וחסרת אונים, לא מוצאת משמעות וסיבות להמשיך, מתמלאת בעצב מכביד.. וכשבנוסף לכל את גם מרגישה לא מובנת מול בן הזוג שלך, זה יכול לגרום לך לאבד תקווה, להרגיש כמו במבוי סתום של ייאוש.. עד שאולי את כבר רק רוצה למצוא דרך החוצה, הכל כדי להפסיק את הכאב שלך.. יקירה, רוצים שתדעי שאנחנו תמיד כאן איתך, מקשיבים לך ושולחים יד וירטואלית חמה, גם כשאת מרגישה שהכל מציף ומכביד.. חושבים שאולי אם תוכלי לנסות ולדבר שוב עם בן הזוג, לספר לו כמה שאת מרגישה לא מובנת, אולי תוכלו לנסות ולמצוא ביחד את הדרך המתאימה עבורך.. וגם אם לא, מזמינים אותך להמשיך ולשתף בעצב שלך, כאן בפורום או בשיחה אישית.. לפעמים עצם השיתוף יכול להקל, אפילו במעט, על הכאב שבלב.. מחכים לך..

למעלה