נייד של msi

meiavi

New member
נייד של msi

אני מחפש לקנות נייד ונתקלתי באיבורי בניידים של msi אשר זולים יותר מאשר מחשבי המותגים המובילים. למישהו יש ניסיון או יודע משהו עליהם האם הם שווים משהן והאם האחריות של איוורי שווה משהו. תודה.

benjy337

New member
טוב ../images/Emo26.gif

כאן בפורומים שומעים דברים מאוד לא טובים על IVORY, לי אישית אין ניסיון איתם וכנראה שלו יהיה לי חוץ מזה השאלה על הנייד מתאים לפורום "מחשבים נידים" (קישור בצד שמאל של הדף)

Red Ninja

New member
דעה מנגד, אפשר להביע?

קניתי מחשב מאייבורי, חוץ מפשלה קטנה שהם תיקנו + פיצוי לא נתקלתי בבעיות, אחלה שירות. אני מניח שזה תלוי בלקוח

פוזנא

New member
גם אני מצטרף

(סניף רמת גן בז'בוטינסקי) רכשתי שם שלושה מחשבים למשפחה, כי הספק המקומי שלי פשט את הרגל, ולא היה לי כוח לפחש חנות קטנה במקום אחר. קיבלתי בדיוק את הרכיבים שביקשתי. דרשתי שיפתחו לי את המארזים והם עשו את זה. ביקשתי את החוברות של הכל, דרייברים וכו'. שמעתי הרבה סיפורים על לוחות אם מזוייפים, שלא נותנים לאנשים לפתוח את המארז לבדוק מה יש בפנים, על רכיבים "מקבילים" מהמזרח הזולים מהמחיר של מה שרציתם וכו'. בשלושת המחשבים שקניתי, בתקופות שונות - הכל היה דלוקס. אני חייב לציין שחלק מהמצב הזה הוא ב"אשמת" הלקוח ונובע מחוסר הבנתו והמוכרים מנצלים את זה. המקרה שאני אתאר קורה בכל חנות מחשבים בארץ בכל חנות, בכל רגע נתון: אמא: אני צריכה מחשב לבן. המוכר מזיין לה את השכל. אמא: חמישים ג'י בי זה טוב? מוכר: קחי לו שמונים. אמא : טוב. מוכר: אני נותן לך פנטיום 8 שזה יותר טוב מפנטיום 7. אמא: טוב. אני אתקשר לבעלי לשאול. מוכר: יש במחשב כרטיס מסך של MARCEL. אמא: שזה טוב? מוכר: שזה טוב מאד ומספיק לבן שלך. אמא: זה מהיר ? מוכר: זה טורבו. שלא לדבר על זה שהתקשרו אלי מספק האינטרנט והציעו לי חבילה הכוללת חיבור ל WEB2.0. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. וכן הלאה וכן הלאה...אני שומע את זה כל כך הרבה פעמים שאני מבין למה מוכרים מרשים לעצמם לדחוף שטויות למארזים.

Kiru

New member
הם מרשים לעצמם כי אנשים מחפשים

הצעה זולה, ואם מוכר א' ייתן זיכרון של OCZ ומוכר ב' ייתן זיכרון ג'נרי – 90% מהלקוחות יקחו את הזול, ויחשבו שהמוכר הראשון סתם יקרן.

DDN

New member
גם לי יש רק מילים טובות על הסניף

ברמת גן. פעמיים הייתי צריך את השירות שלהם. פעמיים קיבלתי שירות מצויין ומקצועי לדעתי.

zivelca

Member
יש לי הפתעה בשבילך

יש לי הפתעה בשבילך לפני חודשים קניתי מחשב בר''ג קבלתי מחיר נראה לי חשוד צלצלתי לסניף פ''ת בקשתי הצעה לאוטו מפרט וההצעה היתה נמוכה ב400 ש''ח פניתי למחרת למנהל הראשי היושב בפ''ת וקבלתי תירוצים בסוף לקחתי תמחשב במחיר פ''ת בסניף ראשל''צ כיום אני עומד לקנות מחשב נוסף לא מתקרב לאיבורי השרות נראה נחמד האמינות גרועה בעיני תבדקו למשל את האימרה אחריות למעבד לכל החיים אין דבר כזה בדוק רק 3 שניים האחריות לכל החיים אי רק מול המפעל הנמצא באירלנד. ויש עוד הרבה חוסר יושר ואמינות ביעוץ הניתן ע''י המוכרים. מה שלמדתי שהזול בסופו של דבר יקר

DDN

New member
חיים של מי

"כל החיים" של מעבד זה בין 3-5 שנים. כידוע לי, הפסיקו לרשום על אחריות מעבדים "לכל החיים".

DDN

New member
מה שהתכוונתי לומר זה

שלומר "אחריות לכל החיים" היא ביטוי שקרי, כי הכוונה לחיים של המעבד, ולא של המשתמש במחשב.

DDN

New member
לגבי ניידים

אני לא הייתי מתנסה על בשרי עם נייד של חברה שאני לא מכיר בניידים כמו MSI. ניידים קונים של החברות שמתמחות בניידים. IBM, HP, DELL ואפילו כיום LG. לכל אחד יש את ההעדפות שלו בנושא.

meiavi

New member
תודה על התגובה המהירה

רק לאחר שכתבתם כאן שיש פורום של ניידים הסתכלתי בו ונראה כי באמת לא ממליצים לקנות נייד של msi.

למעלה