ניידתי את עצמי מאורנג' לפלאפון

S h a y 9 9 9

New member
ניידתי את עצמי מאורנג' לפלאפון

ועכשיו אני לא מקבל סמסים שלקוחות אורנג' שולחים אלי. מישהו מכיר את הבעייה??

בוקר טוב

עד כמה שאני זוכר , היתה שבוע שעבר תקלה במערכת של אורנג' . מעבר לזה ישנה גם בעיה ברשת פלאפון לקבל MMS משתי החברות האחרות ( אני מנסה כבר די הרבה זמן , לכל מיני מכשירים ברשת פלאפון וזה פשוט לא עובר )

RedNokia

New member
../images/Emo12.gif לא ידעתי שיש אנשים שמרצונם החופשי

עוברים לפלאפון

פו צהוב

New member
שי כמה תשובות

א' אכן יש בעיה כרגע מול פרטנר בקבלת שיחות או הוצאת שיחות אחרי שמתניידים. הם מטפלים בזה. מקסימום תתקשר למוקד שירות של פלאפון והם יעבירו את זה למוקד שמטפל בזה. ב' MMS מפרטנר לפלאפון לא עובד! ג' למה????

S h a y 9 9 9

New member
מוקד שירות של פלאפון

מעבירים אותי ממוקד למוקד בחוסר אונים שכזה. ב- לא ניסיתי לשלוח MMS רק SMS. ג- כי הם הציעו לי משהו נחמד וזול

נחמד זה לא

זול יתכן אבל גם אם תבדוק ותראה שזה לא כזה הבדל גדול והשירות שלהם מתחת לכל ביקורת.

פו צהוב

New member
אז תסביר להם מה הם צריכים לעשות וזה הולך ככה

תגיד להם לפנות למרת"מ (מוקד ניידות בעברית פשוטה) שלהם שיטפלו לך בעניין. אין יותר מזה משהו שאתה יכול לעשות. ואני אומרת לך את זה מתוך ניסיון. אני עובדת במוקד ניידות של סלקום וכרגע יש לפרטנר בעיה. זה אגב גם עבר למשרד התקשורת לטיפולם. מעבר לזה תגיד תודה שלא קמת בבוקר וגילית שניידו אותך בטעות.

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo6.gif

משעשע!! תודה באמת. אגב, SMS שהבוסית שלי שלחה לי ביום שני בצהריים הגיע ביום שלישי בערב. אז כנראה שהם כן מגיעים אבל לוקח להם 36 שעות... דיברתי עם מוקד הניידות והם החזירו את זה חזרה למוקד הטכני, מעניין, בקיצור נמתין. תודה על העזרה

למעלה