נטשנו את שדה הקרב באינטרנט

tomweg

New member
נטשנו את שדה הקרב באינטרנט

אני חייב להגיד שאני קודם כל מאוד שמח על כך שאנשים מכאן התחילו להגיב לידיעות של האגודה, ורבים הבינו את החשיבות של תגובות במקומות בהם אלפי גולשים קוראים ומגבשים דיעה, ושל המענה לכל אלו שתוקפים כל הזמן את חקר החלל. אבל הדיון הזה מתקיים גם בידיעות שלא האגודה יזמה ושהתפרסמו ב"מקרה", ובמקרים האלו אנחנו לא שם בכלל. תראו למשל מה קורה בידיעה הזו, ושימו לב לתגובה מספר 18. אני חייב להגיד שבעיני היא משמעותית במיוחד מכייוון שהמגיב, אבינועם הדס, הוא יועץ תקשורת ידוע המשפיע על פוליטיקאים ומובילי דיעה רבים. אם זו באמת דעתו, אני יכול רק לקוות שהוא לא משוחח עליה עם מכריו. הייתי שמח אם אנשים שנתקלים בידיעות כאלו ישרשרו אותן כאן בפורום כדי שלאנשים יהיה נוח להגיב.

צודק 1000%. השארתי גם אני תגובה

תודה לתום על תגובה 22 ואני עכשיו השארתי תגובה 28. תלכו ותכתבו עוד תגובות ותצביעו על התגובות שלנו כדי להאדים אותם. אנשים קוראים אותם יותר. תום, תודה על פרסום הכתבה הזו. עד עכשיו בכלל לא ידעתי על קיומה..

tomweg

New member
תיראו איזה יופי זה עכשיו!

תודה לכל מי שהגיב, עברנו תוך יום מהפסד צורב לניצחון מוחץ. מסתבר שלעובדה שידיעות חלל מאתרים מרכזיים בעיברית משורשרות כאן יש השפעה גדולה מאוד, ולכן אני ממש מבקש מכל מי שרואה ידיעות כאלו לשרשר אותן כאן ולהגיב... כל הכבוד לנו.

Agent Saimon

New member
אם יועץ תקשורת בכיר מדבר בשפו כזו

וזה כתגובה לכתבה ב YNET, אז הדבר האחרון שאני דואג לו זה נושא החלל בישראל. [זו בכלל שאלה מעניינת מי הם ה"יועצים" שיש היום לכל פוליטקאי, מה השכלתם ובמה עוסקים, במיוחד למה לבכירים שבהם יש זמן לכתוב תגובות בפורטלי אינטרנט (no offense..., אני לא חושב שיש בעיה אם עושים את זה רק בנושא מסויים שקרוב לאותו האדם וגם זה בזמנו החופשי)]

Agent Saimon

New member
לא דיברתי עליך

אלא על אותו האיש. " סליחההההההההההההההה, אבל תמונות יפות מאלה אני מייצר תוך 10 דקות בפוטו-שופ הכי פרימיטיבי ובעלות של 10 אגורות. " מיועץ בכיר לא הייתי מצפה תגובה שכזו. להגיד לך את האמת אתה דווקא העלית בעיני את האנשים הקשורים לפוליטיקה מקצועית.

למעלה