ומהצד האחר...!נטושים שהצלחתי "ללכוד" היום...:
מזהים את הדגמים?זכור לי שהיתה תקופה שהאוטובוסים של שרותי-תחבורה צבוריים בבאר-שבע היו גם צבועים באדום.
וגם זה...!נטושים שהצלחתי "ללכוד" היום...:
מזהים את הדגמים?זכור לי שהיתה תקופה שהאוטובוסים של שרותי-תחבורה צבוריים בבאר-שבע היו גם צבועים באדום.
זה . . .וגם זה...!
של תח"צ באר שבע לשעבר זה בטוחזה . . .
נראה לי כמו ג'מבו של תחב''צ באר-שבע.
חביבישל תח"צ באר שבע לשעבר זה בטוח
לגבי הסוג....לא מבין בענתיקות.... אני זוכר שבתור ילד הייתי נוסע בגרוטאות האלה. לפני מספר שנים יצא לי להתקל במכונה 71 (נטושה כמובן) ליד איפה שהייתה בעבר גלישה מונטנה היא עמדה שם יום וחצי בדיוק ונעלמה.
לראשון יש דלת יציאה כפולה...,חביבי
כשהג'מבואים התחילו לעבוד אתה היית אולי בתכנון... [שלא לדבר על יותר ענתיקות]. דרך אגב, זכור לי שהג'מבואים הללו עם הדלתות הרחבות הביאו הקלה רבה גם לנוסעים וגם לנהגים, אחרי שנים של אוטובוסים צרי דלתות.
כפולה אבל מאוד צרה ולא נוחה.לראשון יש דלת יציאה כפולה...,
רוב הדגמים העירוניים האלה,לרובם גם היו מקבילים בדן,היתה דלת כניסה קדמית צרה,כנראה כדי לאפשר לנהג "לשלוט" באלה שנכנסים וקונים אצלו כרטיסים,בעוד שדלת היציאה האחורית היתה רחבה,כדי שהיורדים יצאו יותר בקלות.
עקב דלתות מתקפלות...?!כפולה אבל מאוד צרה ולא נוחה.
תשים בבקשה לב לרוחב הדלת.עקב דלתות מתקפלות...?!
כן,אני מכיר את זה...,תשים בבקשה לב לרוחב הדלת.
ברור ובדוק.כן,אני מכיר את זה...,
כנער יצא לי הרבה לנסוע באוטובוסים כאלה בבאר-שבע,ואף יותר בגוש-דן,ואני מכיר וזוכר אותם,לדעתך הרוחב של דלתות דגם ה"ג'מבו" גדול יותר?
כשהם התחילוחביבי
כשהג'מבואים התחילו לעבוד אתה היית אולי בתכנון... [שלא לדבר על יותר ענתיקות]. דרך אגב, זכור לי שהג'מבואים הללו עם הדלתות הרחבות הביאו הקלה רבה גם לנוסעים וגם לנהגים, אחרי שנים של אוטובוסים צרי דלתות.
מה?כשהם התחילו
אני לא כתבתי שנסעתי בהם שהם היו חדשים. הם היו לקראת סוף חייהם....בדיוק התחילו להכנס הווספות
כן אושרי היו ווספות SL ועוד איךמה?
היו sl ווספות בבאר שבע? חשבתי שרק לדן היו בשירות sl ווספות לילה טוב לכולם
היו שני סוגים של ווספותכן אושרי היו ווספות SL ועוד איך
בהתחלה הם היו צבועים באדום .. ונצבעו בכחול מספרים מפנימים SL ווספות 90 עד 114
שכחתי להוסיף את הקטע של הדלתותהיו שני סוגים של ווספות
100 עד 114 - בדיוק כמו זו שמופיעה בתמונה. (104 הושבתה בתאונה קטלנית) 90 עד 99 - מאולצות עם צורת דלתות שונה במקצת (חלונות מעוגלים)
מתישכחתי להוסיף את הקטע של הדלתות![]()
התאונה של 104 היה מאוד מצער שמשאית התנגשה באוטובוס והרגה את הנהג ז"ל מגורמים בחברה הבנתי שרצו להוציא את החלק הקידמי של 104 ולשים אותו איפשהו במוסך כזיכרון אבל זה לא יצא לפועל
לדעתי הושבתו בשנות ה90 המוקדמותמתי
הושבתו הווספות של תח"צ ב"ש ומה היו שנות הייצור שלהן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.