נחל קיבוצים,סחנה והסביבה- די דחוף!

יאיא10

New member
נחל קיבוצים,סחנה והסביבה- די דחוף!

היי כולם אני צריך עזרה דיי זרזיה. אנחנו נוסעים כמה חברה ליום אחד של טיול בצםון ביום שלישי הקרוב עם רכב, אנחנו מאיזור הדרום. החלטנו ללכת לסחנה ולעשות מסלול בנחל הקיבוצים שזה ממש קרוב כך הבנתי. אודה לכם אם תביאו לי כמה שיותר פרטים על נחל הקיבוצים, על המסלול, מפה דרכי ההגעה, איך מגיעים לאיזור מאשדוד, איך מסתדרים בתוך המסלול כלומר, לדעת מאיפה להתחיל, איפה לסיים, איפה להחנות את הרכב ואת כל הפרטים הכי קטנים. אודה לכם גם אם תשלחו לי קישורים וכאלה למרות שכבר מצאתי כמה. ובכלל אם יש לכם נתונים על עוד אטרקציות באיזור במרחק נסיעה סביר אודה לכם על המלצות... תודה ושבת שלום, אני:)

יאיא10

New member
תודה רבה לך, עוד מישו?בבקשה זה דחוף

תודה לך אני דיי חדש בתחום הזה אבל זאת פעם ראשונה שעושים מסלול לבד... אין לי מפת סימון , השאלה אם אפשר להסתדר בלי מפות ואם לא אז מאיפה להשיג מפות? ובכלל עוד אנשים עם עוד פרטים על המקום, אני אודה לכם על כל שביב של מידע... אני:)

batam1

New member
האזור משולט כעת

יש הפנייה לנחל מהכביש הראשי. אפשר לחנות בחניון ליד עצי האקליפטוס וללכת/לשחות בתוך המים. יש דרך עפר מקבילה, כך שניתן בכל שלב ללכת עליה חזרה. למרות שהמסלול קל, ממליץ להגיע למקום עם מפת סימון שבילים.

דליהרז

New member
תשובות

ההגעה לנחל הקיבוצים: מכביש 71 פונים בצומת בית השיטה ימינה לכביש 669. אחרי קבוץ ניר דוד, יש שלט עץ של קקל המפנה לנחל הקיבוצים. נכנסים, מגיעים למגרש חניה, חונים. לובשים בגדים ונעליים מתאימים למים, משאירים כל מה שלא צריך להתרטב (שלט של הרכב למשל), לוקחים תרמיל עם מים ויוצאים לדרך. הולכים על דרך עפר בגדה הצפונית של הנחל כ-15 דקות עד שרואים את מבנה השאיבה בערוץ. זה הזמן לגלוש למים ולהתחיל ללכת/לשחות בכוון חזרה. המים מגיעים בערך עד גובה החזה. בשני מקומות המים זורמים ב"גשר צינורות". כיף לגלוש בו, אבל אפשר גם לקבל קצת מכות. תזהרו. ממשיכים עם המים עד הבריכה בצל האקליפטוסים לידה השארתם את המכונית. להערכתי זה יכול לקחת סביב שעתיים כל הסיפור. עוד מקומות יפים באזור: חניוני נחל חרוד, ובעקר חניון הקנטרה (חפש ברשת) הר שאול במרומי הגלבוע: תצפית יפהפיה על העמק. עין יזרעאל: כניסה משולטת מכביש 675 כ-ק"מ מצומת נבות עין מודע: כניסה משולטת מכביש 669, צמוד לגדר של קבוץ רשפים. מפות סימון שבילים ניתן להשיג בכל סניף של ריקושט. תהנו, דליה

יאיא10

New member
תודה רבה דליה, השאלה שלי עדיין

היא אם ניתן לעשות את המסלול בלי מפה בכלל? נסתדר שם לבד בלי מפה?

למעלה