נו...נראה אתכם...

אביאוס

New member
נו...נראה אתכם...

מעניין מה אתם חושבים.... בתודה מראש... אביאוס נ.ב אני כותבת ביד ימין.

Ramie

New member
אביגיל

כתב יד מעניין. לפני הניתוח הייתי שמח לראות עוד קטע מכתב ידך שלא נכתב לצורך בדיקה. נראה לי כי כתב יד נוסף יתן תמונה מלאה יותר שלך. תודה,

אביאוס

New member
זה כתב ידי הרגיל...

לא עשיתי פה שינויים כלל. כתבתי את זה בכתיבה רגילה...יומיומית

Ramie

New member
אני חושב

שיש בכתב הזה משהוא מאוד מיוחד שלא מאפשר לי לנתח רק על סמך הדגימה הזו. צריך דוגמה נוספת...

זו סריקה ברזולוציה נמוכה,

וקשה לעבוד איתה, לא ברור גם באיזה מכשיר כתיבה זה נכתב,זה נראה כמו פילוט ולא עט כדורי, כפי שנחוץ לבדיקה מהימנה.

leahle

New member
שלום!

יש לי שאלה, למה חייב דוקא עט כדורי? משום מה אני לא הכי אוהבת לכתוב עם עט כזה, זה גם אומר משהו??

Ramie

New member
לא חייבים עט כדורי

ניתן לכתוב בכל מכשיר כתיבה שנוח לך. עצם הבחירה במכשיר כתיבה מסוים היא סימן גרפולוגי שצריך להלקח בחשבון בזמן הניתוח. אם את לא אוהבת לכתוב בעט כדורי זה מראה שאת שואפת להגיע לכתב ברור ללא הפעלת לחץ רב בזמן הכתיבה.

לא מסכים

כמובן שכל אדם רשאי לכתוב בכל מכשיר שנוח לו, כולל מקלדת, אבל הקלדה במקלדת אינה מתאימה לאבחון גרפולוגי, מלבד אצל גרפולוג מסויים. כתיבה בפילוט ובלורדים למיניהם מטשטשת את תמונת הלחץ, ומקשה על קבלת אבחון מדוייק, ולכן ההנחיות הן בדרך כלל שלא לכתוב בעט כזה למטרת אבחון.

leahle

New member
אפילו....

שהכתב יכול לצאת שונה קצת עם עט כזה? לא יודעת אם זה בגלל "הפעלת לחץ" או פשוט רצון טבעי שזה יצא יפה, וזה לא תמיד קורה עם עט כדורי...

Ramie

New member
מה שמטריד אותי

בכתב היא זוית הכתיבה בהתחלת השורה הראשונה. אני לא מצליח להתאים את זה עם שאר הכתב. יתכן שזה מה שמפריע גם לשמעון והוא הגיב בצורה שונה.

nili6

New member
לא רק הזווית.

לדעתי זו לא רק הזווית יש משהו בעיקר בשתי המילים הראשונות באמת שעושה רושם שאכן ישנה כאן בעייה פיזית כלשהיא במיוחד ה-"ר" במילה "חברי" ה"ו" במילה פורום אבל גם יתר האותיות בשתי מילים אלה כמו כן יש הרבה נקודות שנראות חלק אינטגראלי מהכתב ולא תוצאת הסריקה למשל במילה "היה" שורה רביעית מלמעלה , שתי נקודות על ה"ה" האחרונה אבל לא רק.

למעלה