אחי
אנשים ידעו מראש שזאת הופעה של אביב גפן בה ג'ורדן מתארח. למשל אורי ברייטמן ידע זאת ולכן לא בא להופעה, אבל לא ברור לי מה הבחור עם הכינוי של פרנק זאפה רוצה לכתוב פה, זה לא שהוא הופתע - הוא קיבל את אביב גפן ואת ג'ורדן רודס. לגבי הופעה של דרים ת'יאטר בארץ, לדעתי אנחנו על סף הזדמנות הסטורית (סליחה על הדרמטיות) לבואה של הלהקה לארץ ישראל , וההצלחה של הביקור של רודס תתרום לכך מאד (רודס בעצמו רוצה לבוא לפה שוב פעם בקרוב). אין לי שום בעיה עם העובדה שג'ורדן ניגן עם אביב ועוד ינגן איתו בהזדמנויות אחרות בעתיד. ג'ורדן התנדב לנגן עם בלקפילד בארה"ב, כשלבקפילד לא היה קלידן ומאז נוצר ביניהם הקשר. למה שרודס בדיוק יבוא להופיע בהופעה של סולסטיס,טרספאס,אגרול? הוא לא מכיר אותם (טוב נו את טרספאס הוא מכיר עכשיו בזכותי). אני לא חושב שיש לו בעיה עם יושרה אומנותית כי הוא פתוח מבחינה מוסיקלית להרבה סגנונות, הידעת שהוא מאד אוהב מוסיקה אלקטרונית? לגבי דניאל יעקובוביץ', הוא מוסיקאי צעיר ומוכשר מאד (אני מכיר אותו אישית) וג'ורדן מאד התלהב מיכולותיו, וכשדניאל ביקש מג'ורדן לתת סולו באלבום שלו , אז ג'ורדן בשמחה הסכים ואני לא רואה בכך שום בעיה. ג'ורדן לא צריך להופיע עם אביב גפן בשביל להיות מפורסם יותר או להרוויח יותר כסף, כי סה"כ הוא כבר די מפורסם ומצבו הכלכלי טוב. לגבי אביב גפן, אני לא חושב שהוא מעולם החשיב את עצמו כאומן פרוגרסיב. ג'ורדן הופיע עם אביב כי הוא אוהב את המוסיקה שלו וכי היה ביניהם שיתוף פעולה טוב בארה"ב.