נו.... מה יהיה?

MAX D

New member
נו.... מה יהיה?

זהו? הלכתם? התקלקלה המקלדת? יש לי כמה חברים שאני יכול לדבר איתם....

OpieQ

New member
עכשיו ירדתי מהטלפון

עם הוועד של רשות הנמלים הם איתנו

GS2003

New member
עכשיו גם אני ירדתי מהטלפון..

עם שמעון, מ"הקיוסק של אבנר" וגם הוא איתנו.. הוא גם ככה נוצרי. אין לו בעיה להכנס ראש בראש עם אלהים..

tygger

New member
אני ירדתי מהקומה השניה

לטלפון הציבורי. דומינו'ס פיצה איתי עוד שלושים דקות גג...

MAX D

New member
לא שמעתי-

כרגע הורדתי באסלה.... אה לא על זה מדברים
בכל אופן אנחנו פה בשמיים עובדים לפי השיטה של ביבי... סוף הדרך- חשבנו גם על מילחמה כדי לשפר את המצב, ראינו שזה לא עובד אז החלטנו להרוג אותכם

GS2003

New member
כן, יא נכה, אני פה...

לא, לא התקלקלה המקלדת פשוט לקחתי חופש יום אחד מהפורום. כבר משתגע ?? (היידן התרסק ! אופס...נפלט לי...) בקיצור, אני עונה רק כדי שלא תביא את החברים שלך לפה...

MAX D

New member
../images/Emo13.gif יופי

יש פה אנשים....
טשש- ליכלך על אמא שלך...

zaradoz

New member
אני פה

בערך... לא ממש פה... בעצם, אולי עדיף שקודם נגדיר מה זה פה מבחינה מדעית, האם מדובר במיקום הוירטואלי או הטריטוריאלי? האם בסופו של דבר אנו עוסקים במיקום מוחלט ביקום או במיקומנו בעולם בו אנו חיים? כי אם כך, אז אני פה, אבל לא ממש פה, יותר בכיוון של קיום רוחני בנקודת הזמן המדוברת. בעצם מה שאני מנסה להגיד זה שכרגע יצאתי מדיון מרתק בנושא פוליקיטה שהתקיים במקום שיעור במבוא למדע המדינה, כך שבעצם כוונתי היא שאני עדין בירושלים, לא ממש פה במובן של פה, אבל פה במובן של נוכח-נפקד. זהו. מי שהבין למה אני מתכוון מוזמן להסביר לי, אני הולך לנסות ולהבין למה רוצים שאני אקרא עד מחר 120 עמודים באנגלית אקדמאית...

GS2003

New member
איזה סמים נותנים לכם שם ??

מה זה צריך להיות ? אפילו מקס לא מוציא כאלה שטויות... מה נסגר ?? אתה פה...אתה לא פה...אתה שם. אתה בבית או לא ? ומי זה מיקום וירטואלי ? אני מכיר אותו ? בואנה, הסמים יכולים לדפוק ת'בן-אדם. פשוט תגידו לא !

zaradoz

New member
זה לא סמים... זה יותר גרוע

אני חלק מנסוי מדעי של דיסאוריינטצית שנה א' באוניברסיטה העברית... בינתיים הצלחתי להבין איפה יש קפה טוב, איפה השיעורים ואיפה הכניסות והיציאות... אני עדין במסע חיפוש מקיף אחר הספריה

GS2003

New member
אתה מאכזב אותי...

אתה לא יודע שקודם צריך למצוא את הקפיטריה ורק אח"כ את הסיפריה. כאילו באמת, מה יהיה ? כששואלים סטודנט שניה א' מה הוא גילה באוניברסיטה אחרי שבוע הוא צריך להגיד : "גיליתי שראש הפקולטה שמן, שהשרותים בסוף המסדרון והכי חשוב, אני יודע בע"פ את כל התפריט בקפיטריה" זאת תשובה טובה. קיבל 100. אתה כבר יודע להגיד איפה נמצאות כל המסעדות\קפיטריות בשטח האוניברסיטה ? עוד לא יודע ?

MAX D

New member
../images/Emo45.gif צודק

חוץ מזה, אני מוציא הרבה יותר שטויות
שאני אתחיל?

למעלה