נו, מה יהיה?

hrpbiiapnrpeltework

Active member
דחו את הפצת הספר "יומנו של חנון 18" בעברית לתאריך לא ידוע, דחו את השחרור לאקרנים של הסרט "בלדה לנחשים וציפורי שיר" מה-16 בנובמבר ל-7 בדצמבר והסרט "די כבר עם השקרים שלך" מה-23 בנובמבר גם כן ל-7 בדצמבר...

נו, מה נסגר?

המלחמה הארורה הזאת הורסת לי את החיים 😭

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
דחו את הפצת הספר "יומנו של חנון 18" בעברית לתאריך לא ידוע, דחו את השחרור לאקרנים של הסרט "בלדה לנחשים וציפורי שיר" מה-16 בנובמבר ל-7 בדצמבר והסרט "די כבר עם השקרים שלך" מה-23 בנובמבר גם כן ל-7 בדצמבר...

נו, מה נסגר?

המלחמה הארורה הזאת הורסת לי את החיים 😭
תגיד, אתה הרי בן 25, לא היית אמור להיות עכשיו בשירות מילואים? |חייל|

ai27

Well-known member
ההורים, שעושים בשבילי הכול. כל החיים לא נקפתי אצבע. ככה זה כשאתה מלך.
בדרך כלל - המלך לא נולד כזה - הוא נולד נסיך, והוריו הם המלך והמלכה,
וכשאבא שלו מת או חולה-כרוני הוא הופך למלך.

אז נשמע שמגדלים אותך זוג משרתים

hrpbiiapnrpeltework

Active member
בדרך כלל - המלך לא נולד כזה - הוא נולד נסיך, והוריו הם המלך והמלכה,
וכשאבא שלו מת או חולה-כרוני הוא הופך למלך.
אני נולדתי מלך. נו, מה לעשות? 🤷‍♂️
אז נשמע שמגדלים אותך זוג משרתים
אני לא יודע מה המילה הנכונה בשביל לתאר את ההורים שלי. אף-פעם לא חשבתי על זה. אני רק יודע על עצמי שאני מלך. זהו 🤷‍♂️

the-king-henry-v-1573250831.jpg

SupermanZW

Well-known member
אני נולדתי מלך. נו, מה לעשות? 🤷‍♂️

אני לא יודע מה המילה הנכונה בשביל לתאר את ההורים שלי. אף-פעם לא חשבתי על זה. אני רק יודע על עצמי שאני מלך. זהו 🤷‍♂️

צפה בקובץ המצורף 94790
מצפה לך נפילה כואבת כשלהורים שלך ימאס לשרת אותך. הם מתחרטים שגידלו אותך ככה וממשיכים לאפשר לך את התנאים האלה רק כי הם מרחמים עליך. זה רק עניין של זמן עד שיפסיקו ויכריחו אותך לצאת לעצמאות, וזה במקרה הטוב ביותר, כי אם לא יעשו כן, אחרי שימותו, אתה לא תוכל לדאוג לעצמך מכיוון שאתה לא עצמאי ולא יודע להתנהל. אתה לא מודע עד כמה אתה מסכן.

hrpbiiapnrpeltework

Active member
מצפה לך נפילה כואבת
לאנשים כמוני אין נפילות כואבות. אני כמו ביל גייטס. הנפילה פשוט לא תבוא. החיים שלי מושלמים. חוץ מהעיניין של הררי הכסף אבל גם זה יבוא.
כשלהורים שלך ימאס לשרת אותך.
זה לא יקרה 😂
הם מתחרטים שגידלו אותך ככה
כן, בערך כמו מה שהשב"כ מצוטט לכל שיחת טלפון, קורא כל אימייל ורואה כל תמונה והודעת וואטסאפ של כל גבר, אישה וילד במדינה כמו מה שקורה בארצות הברית 😂

אבל תמשיך להמציא דברים בתוך הראש שלך ולחשוב שזאת המציאות 😂
וממשיכים לאפשר לך את התנאים האלה רק כי הם מרחמים עליך.
לא. הם מאפשרים לי את התנאים האלו היום מאותה הסיבה שהם איפשרו לי אותם כל חיי-כי אני מלך, וכי כשאתה מלך, אתה חי ככה, ואתה מקבל תנאים כאלו.

אתה פשוט מקנא כי אתה לא מלך 🤷‍♂️
זה רק עניין של זמן עד שיפסיקו ויכריחו אותך לצאת לעצמאות
הם לא יפסיקו והם לא צריכים להכריח אותי לצאת לעצמאות. אני עושה את זה לבד 😂
וזה במקרה הטוב ביותר, כי אם לא יעשו כן, אחרי שימותו, אתה לא תוכל לדאוג לעצמך מכיוון שאתה לא עצמאי ולא יודע להתנהל. אתה לא מודע עד כמה אתה מסכן.
ברור שזה מה שאתה רוצה להאמין בו בתור מישהו שלא הלך לו בחיים ושכל החיים היה צריך לדאוג לעצמו כאשר אתה רואה מלך כמוני שדאגו לו כל חייו, אבל מה לעשות? העובדות הפשוטות הן שכל האנשים הכי מדהימים בהיסטוריה גדלו בעושר, מותרות ופינוקים, כמו ביל גייטס, יוליוס קיסר, נפוליאון, לאונרדו דה וינצ'י ועוד ועוד.

כנראה שעדיף להיות עם התחלה רכה בחיים כמוני וכמוהם כדי שיהיה זמן להשקיע בעצמך ואז לצאת לחיים מצויד בכל מה שצריך במקום להתחיל בחיים ממקום לא טוב, להפוך לחתול רחוב רחוב ולצבור כמה כישורי רחוב מועילים, אבל להיות בלי השכל והכישרונות שחיי מותרות מאפשרים לאדם לפתח ברגע שהוא לא צריך לדאוג לכלום ברמת הקיום הבסיסי.

המסכן זה אתה כפרה 😂

אם אתה עדיין לא מאמין, אז תנסה לעצור לרגע ולחשוב מי מאיתנו כיף לו בחיים ומי נהנה ומי מאושר מחייו ומי בן-אדם שקם בבוקר, הולך לעבודה שהוא לא רוצה לעבוד בה, עושה דברים שהוא לא רוצה לעשות ויש לו פרצוף מריר וחמוץ כל היום 😂

הנה, עכשיו נפל לך האסימון במצב של מי עדיף להיות, שלי או שלך? 😂

על החתום,

המלך.

57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg

מצפה לך נפילה כואבת כשלהורים שלך ימאס לשרת אותך. הם מתחרטים שגידלו אותך ככה וממשיכים לאפשר לך את התנאים האלה רק כי הם מרחמים עליך. זה רק עניין של זמן עד שיפסיקו ויכריחו אותך לצאת לעצמאות, וזה במקרה הטוב ביותר, כי אם לא יעשו כן, אחרי שימותו, אתה לא תוכל לדאוג לעצמך מכיוון שאתה לא עצמאי ולא יודע להתנהל. אתה לא מודע עד כמה אתה מסכן.
יכול להיות שהוא ימצא אנשים חדשים שישרתו אותו.

hrpbiiapnrpeltework

Active member
למעלה