נו מה אתם אומרים על זה?

• פותח הנושא r2m
  • פורסם בתאריך

SCOOTERMAN

New member
נשמע אגדה

אגדה מהדמיון, יש הרבה שמועות אל איך לטשטש את המספר למצלמה אבל שלא יבלוט לעין שוטר, עד עכשיו לא ראיתי מישהו שהעמיד את זה לניסוי, כלומר צירף תמונה.

silicon

New member
Been there, done that

וזה ממש ממש מציק: כל 3 ימים עד שבוע לעשות ציפוי כפול כזה של הפלסטיק הנדבק הזה מהמטבח (שאפילו לצפות קערה איתו זה קשה...)
עבודה של כמה דקות (מיומנות שאמורים לפתח), ולא צילמתי את זה... אבל לא מומלץ. היו פה הרבה אפשרויות אחרות, אבל נראה לי שהפתרון המנצח הוא קיפול הלוחית בחלקה הימני העליון... פשוט מהסיבה שעל זה אין למשטרה שעלולה לפגוש אותך ברמזור מה להגיד.

r2m

Member
אם תקפלי בחלק הימני העליון

זה יסתיר משהו מהמספר בכלל? ואם כן אז בטח שלמשטרה יהיה מה להגיד! לדעתי הפתרון היותר טוב הוא מנעול החוליות ש"אופס נפל והסתיר את המספר"...

R-יק

New member
אני ממליץ

לשים
על המספר וזהו. מתי שנותנים בראש מכסים ומתי שלא, אז לא..
בדוק! זה עובד

hagi6

New member
../images/Emo62.gif אבי פעם היה לך רעיון

לשים פלאש ליד המספר מחובר לסליב ומתי שמצלמה של המשטרה מצלמת הפלאש מחזיר הבזק ומסנוור את המצלמה בדקת את זה עובד???? תן חוות דעת מקצועית? חגי

כמה רעיונות! בקשר למספר!

טוב באופנוע ספורט כמו CBR900 מודל 93 אפשר להשים מספר קטן ולדחוף אותו לתוך הזנב מעלה ככה שזה יוצר את הספרות העליונות לא רואים 2 אפשר לחרגבים וכמוני פשוט לערבב בוץ עם דבק שלוש שניות ולהדיז את על המספר כאילו שעכשיו היינו בשטח והשטח אוי מזה בוצי שכזה 3 אפשר פשוט למי שהאגזוז קרוב לו למספר להשים שמן או פיח כזה ואז אהה סליחה שוטר יקר זה האגזוז שלי מעשן אנקה בקרוב..... בקרוב בעוד שנה שנמכור. 3,מכירים פנסי ערפל? כן כן כאלו של המכוניות יש את אלה עם הכל מיני צבעים ובכל מיני זווית כמו מין כחול צהוב כזה להתקין מעלה המספר והלדליק לפני מצלמה להשים מפסק ליד היד שאפשר לכבות כל הזמן ואז זה נחמד אבל לא בדוק. 4.מנועלים כיסוי כבר נאמר פה 5.אולטרה סגול קצת יקר אבל מגניב מצלמות לא רואות ממטר עם אולטרא סביב המספר. ויש עוד כמה אבל לא בטוח שהם עובדים טוב.. מקווה שעזרתי

danh

New member
והנה עוד רעיון לאוסף הזה -

והוא כבר הועלה כאן מזמן ...
danh - חוטא ומחטיא ...

אביקאט

New member
וואלה וואלה, זה היה רעיון שלי?!

הא נכון!! צודק. אני חשבתי על זה. בטח הצופים לא כ"כ הבינו על מה דיברת אז אני אסביר. הרעיון מאוד מתוחכם... אז ככה, למי שלא יודע יש מכשיר קטן וחמוד שנקרא סלייב (עבד) ותפקידו הוא לתת הוראה לפלאש (מבזק) לפעול ברגע שהוא מבחין בפלאש אחר. או אם תרצו לקרוא לזה חיישן מיוחד. הדבר בא לעזור לצלמי הסטילס המקצועים שרוצים לצלם עם יותר מפלאש אחד ביחד. הרעיון הוא להצניע פלאש קטן בתחת של האופנוע מעל המספר ולחבר אליו סלייב קטן כזה. ברגע שהפלאש של המצלמת משטרה פועל לכיוונכם, הסלייב נותן הוראה למבזק שעל האופנוע להבזיק גם, והתוצאה היא שבמתנ"א תתקבל תמונה של אופנוע עם כתם לבן נוראי איפה שהמספר אמור להיות. אני רוצה לראות את הפנים שלהם כשהם יראו את זה..... בכל אופן, הרעיון בתאוריה טוב כי הוא מקלקל להם את התצלום, אך באותה מידה אין חוק שאוסר לשים פלאש על אופנוע, אז לשוטר אין מה להגיד לכם. הפלאש יכול להיות פשוט ביותר, משהו כמו 60 ש"ח והסלייב עולה בערך 100. את הפלאש ניתן לחבר למערכת החשמל, הוא לא צורך הרבה. רעיון מאוד מתוחכם כמו שאמרתי, ועוד לא עשיתי ניסיון. אז ככה שדברי הם באחריות מוגבלת. ופץ, אני אשכרה הייתי המום כשראיתי את ההודעה שלך, כבר שכחתי מהרעיון לגמריי...עברו כבר איזה 3 שנים מאז הא? אביקאט.

GPZiv

New member
אבל רגע

למרות מהירות האור הגבוהה והידועה לכולנו, האם כל מערכת הסלייב מספיק מהירה? או יותר נכון, יותר מהירה מהמצלמה? הרי ברגע הפלאש, המצלמה מצלמת. עד שהסלייב יחל לפעול, תעבורנה כמה וכמה מאיות שניות שבוודאי יספיקו למצלמה לתפוס את המספר. או שאני טועה?

זיו.... ../images/Emo32.gif

סלייב-פלאש במתכונתו הגיע כדי לתת מענה לשפיכת אור מכמה זויות לחיזוק האור בתמונה חשוכה שרוצים להמנע מכל מיני צלליות מיותרות בין היתר... משמעות הדבר שהוא עובד טוב ומהר מספיק כדי לספק פלאש בזמן שתריס המצלמה עדיין פתוח לחשיפת הפילם... אבל... למרות שבתאוריה זה צריך לעבוד... אני לא ממש יודע אם בפועל זה יעבוד, ואני לא ינסה את זה... בטח שלא על עצמי...ולהלן הסיבות... 1. סלייב-פלאש צריך כמות מסויימת של אור להפעלתו ולא בטוח שהפלאש של מצלמת המהירות יביא לפתיחתו... (אם זה בוקר מה תעשה ? תשב לחכות עד שיהיה ערב ?) 2. המשטרה מפתחת את התמונות האלו בנגטיב באזור המספר (כי הרי גם המספר עצמו מחזיר אור חזק) ואין לי מושג איך פיתוח כזה ישפיע על התוצאה הסופית) 3. כמות הדוחו"ת שקיבלתי על צילום במהירות...עומדת על אפס במהלך עשור וחצי של רכיבה ונהיגה...רוב דוחו"ת המהירות (3 במספר אם איני טועה) היו כתוצאת מדידת לייזר שנעשתה לי. למדו את מיקום המצלמות... וזהו. 4. ה-פתרון ה-אידיאלי הוא מנגנון חשמלי או מכני כלשהו שמקפל את כלל המספר כלפי מעלה או מטה... כל השאר : בבל"ת. 5. תקנו משבש לייזר... מחירו שווה את סיכון החרמתו
השדון .... ™TheNightDevil

doron321

New member
רעיון גאוני....../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif

אנשים..אני רואה פה כל מיני רעיונות של להרכיב על מיני פרוטזות על האופנועים שלכם.... אני אומר...במלחמה ..כמו במלחמה....כשמגיעים לאזור מצלמות פשוט צריך לעשות ווילי 90 מעלות וכך...שהמספר כלפי הכביש אין סיכוי שהמצלמה תיקלוט אותו...
doron321 שהיה מת שהEN שלו יעשה ווילי של 0.0000000000090 מעלות.

M.Z

New member
עוד סיבה מדוע לא להשתמש בסלייב

האביזרים הללו די רגישים ללחות ורטיבות, בכל פעם שתכנס לשלולית או מקור מים והמים יתיזו על הסלייב, זה יעלה לך בעוד 100 ש"ח. יש צורך לזכור את הטלטלות והחבטות שהאופנוע מקבל.

r2m

Member
או שכן או שלא,

הנקודה היא בצילום שהסרט חייב לתפוס מספיק אור בכדי לייצר תמונה בסרט צילום רגיל יש צורך בערך במאית שנייה אחת כדי לצלם עם פלאש אם יש אור חזק או שהסרט מאוד מהיר (ISO 100 200 400...) אז אין צורך בכל כך הרבה זמן ומספיק לסרט הצילום בערך 1\4000 של השניה בכדי לתפוס תמונה הבעיה היא שהמצלמה בנויה כך שהיא תתפוס את התמונה מאוד מהר! כיוון שזו מצלמה שמצלמת רכבים שנוסעים מהר היא חייבת להיות מהירה אחרת הרכב "ימרח" על פני התמונה כמו שקורה בצילום רכב נוסע במצלמה רגילה ואז לא יראו את המספר אני מעריך שהיא מהירה מאוד ומדוייקת מאוד והשאלה היא רק אם הסלייב באמת יספיק ולא ידלק מכל רכב מסנוור מאחור ויסנוור אותו. חוץ מזה שפלאש נורמלי של מצלמה עולה הרבה כסף, איפה יש ב 60 שקל? אני הולך לשם עכשיו! r2m עדיין מחפש פתרונות מעשיים

R750-Girl

New member
אתה רואה כרובי...

ואנחנו... אנחנו לא צריכים להסתיר מספר לא צריכים לחפש ניידות רעות (גם אני חושבת שהם רעות...שאריות ה R שלנו) אותנו, אם עוצרים, זה רק להסתכל על האופנוע. סעו מהר ובזהירות

אתם, גם אם תסתירו מספר....

אפשר יהיה ללכת לידכם, גם כשאתם בפול גז, ולבדוק את המספר מכל כיוון.... הדבר היחיד שיפריע הוא אותו מעיל עור ארוך ופתוח שיתנופף אחורה ויסתיר את המספר... ואם כבר עוצרים אותכם (והרי זה לא קשה, יען כי גם בנסיעה אתם כמעט עומדים) אזי התירוץ בטוח יתקבל... "אדוני השוטר... נראה לך ???... זה לא נראה טוב
...אין בעיה תרשום דו"ח... עדיף דו"ח מאשר אני יראה כמו אידיוט ששומר על עצמו מנפילה..."
הכל באהבה כמובן יקירתי... הרי כולנו אופנוענים...
מה יש לנערה לומר על ה-תוכנית שצולמה ושודרה לא מכבר ? האם החבריה שם מייצגים בכבוד את המסורת וההווי ?
השדון .... ™TheNightDevil

למעלה