וואלה וואלה, זה היה רעיון שלי?!
הא נכון!! צודק. אני חשבתי על זה. בטח הצופים לא כ"כ הבינו על מה דיברת אז אני אסביר. הרעיון מאוד מתוחכם... אז ככה, למי שלא יודע יש מכשיר קטן וחמוד שנקרא סלייב (עבד) ותפקידו הוא לתת הוראה לפלאש (מבזק) לפעול ברגע שהוא מבחין בפלאש אחר. או אם תרצו לקרוא לזה חיישן מיוחד. הדבר בא לעזור לצלמי הסטילס המקצועים שרוצים לצלם עם יותר מפלאש אחד ביחד. הרעיון הוא להצניע פלאש קטן בתחת של האופנוע מעל המספר ולחבר אליו סלייב קטן כזה. ברגע שהפלאש של המצלמת משטרה פועל לכיוונכם, הסלייב נותן הוראה למבזק שעל האופנוע להבזיק גם, והתוצאה היא שבמתנ"א תתקבל תמונה של אופנוע עם כתם לבן נוראי איפה שהמספר אמור להיות. אני רוצה לראות את הפנים שלהם כשהם יראו את זה..... בכל אופן, הרעיון בתאוריה טוב כי הוא מקלקל להם את התצלום, אך באותה מידה אין חוק שאוסר לשים פלאש על אופנוע, אז לשוטר אין מה להגיד לכם. הפלאש יכול להיות פשוט ביותר, משהו כמו 60 ש"ח והסלייב עולה בערך 100. את הפלאש ניתן לחבר למערכת החשמל, הוא לא צורך הרבה. רעיון מאוד מתוחכם כמו שאמרתי, ועוד לא עשיתי ניסיון. אז ככה שדברי הם באחריות מוגבלת. ופץ, אני אשכרה הייתי המום כשראיתי את ההודעה שלך, כבר שכחתי מהרעיון לגמריי...עברו כבר איזה 3 שנים מאז הא? אביקאט.