נו, ואחרי הודעותיהן הדרמטיות

girafa24

New member
נו, ואחרי הודעותיהן הדרמטיות

של צוצחיות הפורום ועוד כמה משתתפות... גם תורי להכריז על "העלמות" קלה בתקופת הבחינות הבאה עלינו (אינשאללה) לטובה.... ברור שלא אתאפק ואציץ ובטח אשתתף פה ושם... אבל בשבועיים וחצי הקרובים (בהנחה שלא אצטרך מועד ב', מה שיאריך את מסע הייסורים) - אני עוברת לפורום החקלאי (חרישה...). היו שלום בנות נאוות! אם אצלח בשלום ואשאר בחיים אחזור אליכן! (אלוהים! זה יהיה כבר פחות מחודש לפני החתונה!) מי ייתן וכשאחזור - דינגו וטושה כבר יצלחו את שלהן נטלולה תהיה פה, פעילה וחזקה דני של אתי ירגיש הרבה הרבה יותר טוב כולכן תמצאנה את תקליטן/צלם/מסעיד/אולם/שמלת חלומותיכן (גבר/אשת חלומות כבר יש, לא?) ופלקור כבר יהיה בבית מפונק ומפוטם אחרי הרפתקאה של חודש בחו"ל (חוץ-לבית). צ'או-באו! תמר.

גוגולה

New member
../images/Emo6.gif ואני חשבתי

שהתכוונת "תותחיות" אבל בשפת הצפוניות
שיהיה לך המון המון
חסרונך (יחד עם השנינות) יורגש פה נסי ככה להציץ מדי פעם אני יודעת שיהיה לך עוד מה להגיד...

איזה כיף לך שאת מסוגלת...

אני עמוק בתוך תק' המבחנים, ואין לי את כח הרצון שלא לפתוח את הפורום, ככה "רק לשניה"...

girafa24

New member
חכי, אני רק בהתחלה

בטח אשבר - אבל מקווה שלא. אני חייייייייבת ללמוד כמו שצריך לבחינות האלה. חייבת.

ט ו ש ה

New member
כמו שאת רואה...

... לי זה לא ממש מצליח
שיהיה בהצלחה, ושיעבור בקלות (ומהר!)

sosonit

New member
בהצלחה לכולן!!

תלמדו יפה ובהצלחה במבחנים!!! ואל תנסו להגמל כל כך מהר צריכים כאן את העזרה שלכן ...
ו
נעה נ.ב. איזה כיף לי שאני וגם שי אחריי...
(התואר השני עוד רחוק רחוק שחושבים על הבחינות
)

girafa24

New member
../images/Emo105.gif שתראו גם מחר

אם כבר לא התאפקתי ונכנסתי... מה אני עוד עושה ערה, לכל הרוחות?????????? (התשובה בגוף השאלה - או במקרה הזה, בגוף ההודעה הראשונה...) ליל מנוחה לערים! בוקר טוב למתעוררים! חוזרת על האיחולים שכבר כתבתי!! נשיקות.

למעלה