נו...אז מתרגשים לקראת היום ה1????
ד דודו טהאן New member 24/8/03 #2 למי בדיוק ההודעה מכוונת? אגב, מה אתם מתכננים לשבוע האחרון של החופש? ולוויקאנד שבסופו?
ב בובה יפה המקורית New member 24/8/03 #3 לכל אחד...האמת...לא מזמן חזרתי מאילת ככה שאין לי משהו מיוחד לסוף שבוע..... בטח עוד מסיבה ככה....
ה המכשפים1 New member 25/8/03 #4 בעיקרון... מתוכנן לי ללכת לים עם חברים בפעם האחרונה ובסופשבוע לישון אצל חברים בגבעת זאב.... מקווה שיהיה יותר מזה. אני עוד צריך לקרוא את "התפסן בשדה השיפון". מה שאפילו לא התחלתי.... אופס...
בעיקרון... מתוכנן לי ללכת לים עם חברים בפעם האחרונה ובסופשבוע לישון אצל חברים בגבעת זאב.... מקווה שיהיה יותר מזה. אני עוד צריך לקרוא את "התפסן בשדה השיפון". מה שאפילו לא התחלתי.... אופס...
I i love eli melamed New member 25/8/03 #5 אני רוצה שני דברים להזדיין עם חבר שלי ולהשתכר.. ולא בהכרח בסדר הזה. זה ליום הראשון
Z zevmyster New member 27/8/03 #8 מדובר בבת או בן? אם זה בן אני קודם הייתי מציע לך להתשכר ואז לשכב עם חבר שלך..
ה ה ת ק ו ו ה New member 26/8/03 #6 כבר נגמר החופש../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif זה פשוט טס...