נו.. אז איך היה בניצנים??

הבזק

New member
נו.. אז איך היה בניצנים?? ../images/Emo29.gif

או שכולם עדיין שם? או בכלל ישנים?

orguy

New member
אני לצערי הרב לא הייתי......

יש לך טעות קטנה בחתימה....... "אולי זה רק חלום, אולי זה רק האור שמשתק".... אבל בקשר להועה אני בטוח שמי שהיה מאוד נהנה וגם בטח יראו קטנים קטנים בערוץ 24!

היה פשוט מ-ד-ה-י-ם!

קודם כל, ישנו שם אני והחברים שלי בין ההופעה של דלעד עברי אביב ושייגעצ לבין היהודים.. בהתחלה נראה לי קוטנר הציג על הבמה את מי שהולך להופיע איזה פעמים ואני וחברים שלי ישבנו בכיסאות והוא אמר את כולם חוץ מגלעד שגב ואני כולי התבאסתי וזה חשבתי הוא לא יעלה.. שייגעצ נתנו הופעה מעולה.. ואז עלה גלעד!! שפשוט שיחק אותה! ובגלל שישבנו בכיסאות, כולם כזה אף אחד לא מכיר את גלעד ורק אני עומדת ושרה.. איזה מצחיק זה היה :) ואני אומרת לחברים שלי קומו י'חלעות ואז הם עושים מה לנון ול.. פתאום ב"עכשיו טוב" כולם קמו!! הוא פשוט הרים את כל הקהל זה היה כזה חזק!! הוא יודע כ"כ להופיע טוב! על עברי ואביב אין מה לדבר, כל אחד לחוד הם היו טובים מאוד, אבל יחד, זה אחת ההופעות החזקות ביותר שהייתי בהם!! הם פשוט היו מדהימים וכאלו מתוקים!! שיחקו אותה עם הבלבלי אותו והתינשא לי.. בקיצור, הקליפ של גלעד ל"ימים" שצילמו על החוף הוא והגיטרה לבד, היו שם אנשים בזמן שהוא צילם? או שהוא צילם במתחם של החוף של איפה שהאמנים..? בקיצור, חזרתי חולה מתה, עם דלקות בחצי גוף, שרופה ומטוגנת כמו לא יודעת מה, התייבשתי שם- אבל היה מדהים!!! ההופעה של גלעד באמת אחד הדברים שעשו לי את כל הכיף שם.. וזו הייתה ההופעה הראשונה שלי..
עד אז, כי אני לא יכולה לכתוב בתפוז, רק טוב אנשים!!

../images/Emo13.gif

שמחה שנהנית... הקליפ של "ימים" צולם כנראה באיזור של האמנים כי עבר רק בן אדם אחד מאחורי גלעד
... וגם אני הצטערתי שהוא לא שר את "אחותי"... וגם את "ציפורים"..

orguy

New member
האמת..........

גם כשאני הייתי בהופעה של גלעד לפני כחודש זו הייתה ההופעה הראשונה שלי ! אז אנחנו יחד בנושא הזה!

היה פשוט מדהים..

בזמן שגלעד הופיע, אני שרתי יחד איתו לתומי והיתה לידי איזו אחת שפשוט נעצה בי מבט מופתע.. הילדה: "את ממש אוהבת אותו, אה?" אני: "כן"
הילדה: "ומאיפה את מכירה את כל המילים של השירים?"
אני: "קניתי את הדיסק..." WTF?! בקיצור, היה משגע, וסיווני ומורי
לאב יו..

היה מצויין!

הוא יודע להופיע!!! רק חבל שבקהל כל הזמן צעקו לו לרדת וזה עצבן אותי. גם ממני היו מופתעים שאני יודעת את השירים. הוא באמת היה טוב!

3נטוש

New member
נו באמת...

אנשים מטומטים שלא יודעים מה זה שירה אמיתית ,שירים יפים ולא איזה מזרחית מגעילה .... {-8 {-8 {-8 בלה...

orguy

New member
התנהגתי כמו אידיוט!

כמה צרחתי וכל רמת גן וגבעתיים שמעו אותי שר!!!!!

tamar brandy

New member
בלעכסה ../images/Emo163.gif

לא ראיתי ת'הודעה שלך בזמן... מתי יהיה שידור חוזר?!?!?

3נטוש

New member
בררר../images/Emo70.gif

יאו אני לא מאמינה שהפסדתי את זה|
ראיתי בערוץ 24 וזה היה מהמם...
עברי לידר גלעד שגב שייגעצ ואפילו אביב גפן היה בסדר|
שלא נדבר שכול השלושה הקודמים היו מדהימם ומרי לנצח של עברי ואביב היה כול כך יפה
בררר גלעד.....
איך הפסדתי את זה?????!???!!??!!?

למעלה