היה פשוט מ-ד-ה-י-ם!
קודם כל, ישנו שם אני והחברים שלי בין ההופעה של דלעד עברי אביב ושייגעצ לבין היהודים.. בהתחלה נראה לי קוטנר הציג על הבמה את מי שהולך להופיע איזה פעמים ואני וחברים שלי ישבנו בכיסאות והוא אמר את כולם חוץ מגלעד שגב ואני כולי התבאסתי וזה חשבתי הוא לא יעלה.. שייגעצ נתנו הופעה מעולה.. ואז עלה גלעד!! שפשוט שיחק אותה! ובגלל שישבנו בכיסאות, כולם כזה אף אחד לא מכיר את גלעד ורק אני עומדת ושרה.. איזה מצחיק זה היה

ואני אומרת לחברים שלי קומו י'חלעות ואז הם עושים מה לנון ול.. פתאום ב"עכשיו טוב" כולם קמו!! הוא פשוט הרים את כל הקהל זה היה כזה חזק!! הוא יודע כ"כ להופיע טוב! על עברי ואביב אין מה לדבר, כל אחד לחוד הם היו טובים מאוד, אבל יחד, זה אחת ההופעות החזקות ביותר שהייתי בהם!! הם פשוט היו מדהימים וכאלו מתוקים!! שיחקו אותה עם הבלבלי אותו והתינשא לי.. בקיצור, הקליפ של גלעד ל"ימים" שצילמו על החוף הוא והגיטרה לבד, היו שם אנשים בזמן שהוא צילם? או שהוא צילם במתחם של החוף של איפה שהאמנים..? בקיצור, חזרתי חולה מתה, עם דלקות בחצי גוף, שרופה ומטוגנת כמו לא יודעת מה, התייבשתי שם- אבל היה מדהים!!! ההופעה של גלעד באמת אחד הדברים שעשו לי את כל הכיף שם.. וזו הייתה ההופעה הראשונה שלי..
עד אז, כי אני לא יכולה לכתוב בתפוז, רק טוב אנשים!!