נושא עקיף לאופניים

Refaeli Vered

New member
נושא עקיף לאופניים

ראיתי הרבה אנשים שעושים תמונות בסיגנון הזה. איך קוראים לזה? ואם יש מדריך איך עושים?

ynvgi

New member
continous mode

במידה והמצלמה היא דיגיטלית פשוטה, מכוונים אותה לצילום ספורט או באופן ידני מהירות התריס צריכה להיות גבוהה. לוחצים על לחצן הצילום (shutter) בלי לעזוב אותו, וכך מתקבלים כמה פריימים, אחד אחרי השני.

Refaeli Vered

New member
תודה ו..

תודה על התשובה. יש לי מצלמה GOPRO אם אפשר לעשות את התמונה גם עם הGOPRO? ואין צורך בעריכה כדי לאחד את התמונות לתמונה אחת?

ynvgi

New member
ה GOPRO בעיקרה היא מצלמת וידאו

אני לא יודע איזה יכולות צילום סטילס יש לה. בכל מקרה על מנת לצלם בצורה כזו גם מומלץ (ואף בלתי אפשרי בלי) חצובה, אחרת התמונות לא ייצאו אחידות. צריך תכנת עריכה - אפשר אפילו להשתמש ב PICASA.

anjey85

New member
אפשרי...

יש לה אפשרות של צילום רציף ( מס' תמונות בשנייה). ב go pro hd 2 יש אפשרות של 10 תמונות בשנייה ( סטילס). אפשר גם לצלם ללא חצובה אם עומדים מספיק יציב או נשענים על עץ או משהו. בדקתי והתוצאה מרשימה.

Refaeli Vered

New member
יש למשהו מדריך?

אני מבין מהודעה שלך, שמתוך הקטע וידאו הוצאתה את התמונות. ולאחר מכן ערכתה את התמונות לתמונה אחת. באיזה תוכנה השתמשת? אין לי פיקסה, אני משתמש בה סוני ווגס. בgopro 1 יש אפשרות של 3 תמונות ברצף.

anjey85

New member
זה פוטושופ

אין ממש מדריך מזה, צריך להכיר את התוכנה באופן כללי. עבודה שכבות,מסכות ועריכה בסיסית

יוס י

New member
דרופ הסלע

אם אתה עולה מזרחה מהמשאבות בכביש, תראה מימינך בשיא הגובה שולחנות קק"ל. זה שם.

xomerDHx

New member
ואיפה זה נמצא ?

באיזה סינגל? באיזה אזור? ומה הגובה שלו?

uziru

New member
בסמסונג גלקסי יש אופציה מובנית

לצילום כזה (מצב ספורט) הוא מזהה אוטומטית תנועה ומצלם לבד. החסרון הוא שהרזולוציה די נמוכה

למעלה