נושא לדיון שיעיר אתכם מתרדמת החורף

אנאבל 1

New member
נושא לדיון שיעיר אתכם מתרדמת החורף

והפעם: "הגשמת חלום" למי מאיתנו אין חלום? מי מאיתנו נושא חלום שהחליט להגשימו עד גיל מסויים? לא משהו בסגנון העתידות של "בזוקה" (עד גיל 21 תגיע לירח) אני מתכוונת למשהו מעשי, לדוגמא: "עד גיל 30 אני חייבת להיות אמא ל2 ילדים לפחות.. או..בגיל 21 אסע למזרח הרחוק.. עד גיל 24 אהיה בעל תואר.. קרה שחלמתם על משהו שלא הצלחתם להגשים? או לחילופין, הגשמתם חלום שרקמתם במשך שנים והקצבתם לעצמכם אולטימטום? מחכה לתגובות..

רינת228

New member
כן אנאבל. חלמתי.......

שאני רוצה את עברי לידר. אבל הוא לא רוצה אותי מפני שהוא גיי מוצהר. חבל. הוא דווקא מוצא חן בעיני. ועוד חלום שאני לא אוכל להגשים. להיות בסופשבוע מהמם עם אוקסנה. חוץ מזה מה שרציתי עד היום הגשמתי.

רינת228

New member
המשך..........

יש לי דירה יש לי מכונית . יהיה לי מישהו כשארצה. יש לי חברות. יש לי חברים (לא לסקס, אלה חברים טובים) יש לי עבודה טובה ומצויינת. אני מרויחה יפה. אז הגשמתי כימעט הכל.

לבד27

New member
לפני שנתיים

עידן הייטק ... (חלמתי שעכשיו בגיל הזה יהיה מא/עושר) וכפי שאתם יודעים את ההמשך... שהוא יבוא ירד אלינו כמו גשם (בואי).

../images/Emo41.gifבהחלט שאלה מצויינת!

אני הגשמתי חלום...האופנוע היה חלום בשבילי. להתגבר על הפחד, להצליח לעבור טסט, לקנות אופנוע (לבד) וגם לנסוע עליו במשך שנתיים רצופות...הגשמת החלום הזה פתחה פתח לחלומות נוספים שאני בהחלט מקווה להגשים (גם בתחום האופנוענות וגם בכלל- כי זה עזר לי להבין שאם אני אחליט להגשים משהו- אני אצליח!)

זִיגזַג

New member
Z3 ../images/Emo66.gif

לפני 4 שנים הבטחתי לעצמי שתוך שנתיים אני מעמיד Z3 עוד לא הגעתי לרבע אפילו

../images/Emo145.gifחלק מהשירשור נמחק

כיוון שהיה בו אאוטינג. כיוון שזה קורה הרבה לאחרונה אני רוצה להבהיר שאין לחשוף פרטים אישיים על כותבים בפורום- לא שם אמיתי, לא מקום מגורים, לא עבודה וכו וכו. אין לחשוף כינויים אחרים של המשתמש או חשד לכינויים כאלה. אם אתם מרגישים שמשתמש עובר על החוקים, אנא פנו למנהלות. מצטערת לראות שוב איך שירשור בעל פוטנציאל הפך למריבה. מקווה שתבינו שעדיף לא לענות להודעות מאשר לעזור להן להתפתח לויכוחים שגורמים לפגיעה באווירה בפורום.

רינת228

New member
קוקי.אני נגד חשיפה. לכן לא סיפרתי

כלום. וכל הוצאות הדיבה האלה הם רק לצורך הגנה עצמית מהצד השני. אבל כמו שכתבתי היום ואתמול אני נגד חשיפת פרטים מסוג זה או אחר.

בכל מקרה בו פוגעים ברגשותיכם בפורום

פנו למנהלות. ליצור ויכוחים על גבי הפורום לא עוזר לאף אחד. זה פוגע בפורום, השירשור עם המידע ממשיך לקפוץ...סתם חבל. בקיצור, פנו אלינו, אנחנו "נסדר" עניינים. זה חלק מהתפקיד שלנו כאן.

רינת228

New member
אני לא פגעתי באף אחד. אבל פגעו בי

ואני ממצאת את התכונה הלא טובה שלי וסולחת כבר. זהו נישכח.

Z3 כמו האוטו??

לידיד שלי היה כזה והוא לא נהנה ממנו בכלל כי זה אוטו לאנטיפאתים בני זונות כי יש בו רק שני מושבים. זאת מכונית לאנשים שיש להם חבר אחד או שזרקו את כל החברים שלהם בשביל כוסית אחת. לא כדאי לך כזה.

thor

New member
יש לי יש לי יש לי...

בלי חלומות החיים יהיו דיי רקים מתוכן לדעתי. יש פנטזיות (ולא דווקא בתחום הסקס) למשל אני רוצה ללמוד צניחה חופשית וללמוד עוד שפות ולטייל באפריקה ולמצוא בת זוג שעונה על כל החלומות שלי (את זה בעצם אני מדחיק כי אין סיכוי) ולקרוא המון ספרים בתחומים שמעניינים אותי ולגור באי ביחד עם עוד כמה משפחות. אבל לא כמו רוהינזון אלא אי עם טכנולוגיה ולא ליד קנדה. וגם איזה גיפ לדוגמה האמר
אמרתי כבר בת זוג נפלאה שנאהב אחד את השניה לנצח ? ובטח יש עוד כמה דברים ששכחתי. אוי. נזכרתי... אני גם רוצה סוס שיחנה בחצר

למעלה