נושא כאוב (תרתי משמע)

דגיתי

New member
נושא כאוב (תרתי משמע)

אולי זה לא המקום, אבל מאחר שמצאתי פה אוזן קשבת של בנות רציניות, רציתי להתייעץ. עכשיו בהריון אני יותר שעירה מכרגיל, בייחוד בפנים. החלטתי לקנות מסיר שיער חשמלי כדי לא להיות תלויה בקוסמטיקאית שלי (בלידה הקודמת הגעתי לביה"ח יומיים לפני התור לקוסמטיקאית והרגשתי מאוד לא נעים לקבל אורחים...). מחפשת מכשיר יעיל גם לשיער בסנטר וגם לרגליים. יש לכן המלצות מנסיון???

למה לא לעשות לייזר?

אפשר אפילו בהריון, אחותי היתה שעירה מאוד במיוחד בפנים, אחרי כמה טיפולים השיעור עבר ונעלם כלא היה ויש לה עור נפלא, והיא גם לא מתוסכלת כמו בעבר. הפתרון הוא ל-י-י-ז-ר, עולה יקר אך שווה כל גרוש,מקבלים את החיים ב-

למה? זה רק באיזור הפנים, וזה לא

מזיק, אני יכולה לשאול את הרופא של אחותי הוא מקצועי ואם אני לא טועה הוא אומר שזה מותר.

כי הפעילות ההומונאלית מוגברת

יש לי חברה מאוד טובה שעשתה טיפולים בלייזר באופן די רצוף עד כניסתה להריון. הומלץ לה שלא להמשיך בתקופת ההריון אם כי היא עשתה אוברול כללי..

את לא לבד!!! אני גם הפכתי לאשת

קוף מדופלמת. בעיקר שערות בצוואר-היית מאמינה??! בכל אופן שרדתי את זה כי זה לא נראה עד כדי כך. הפנים שלי לעומת זאת מלאים בכתמים ופיגמנטציה.אבל ממש מלאים. לא נורא גם את זה שרדתי. לא יודעת מה לייעץ לך אבל מאחלת לך שתמצאי פתרון. בהצלחה !

limor1975

New member
גם אני עשיתי לייזר בשפם ../images/Emo150.gif

ובאיזור הפאות {זאת היתה
לעצמי לאחר הלידה של עמית
} ואני מתכוונת גם ללכת במהלך ההריון במידת הצורך כי זה מותר
אני חושבת שיש גם סינר עופרת כמו אצל רופא השיניים שמכסים את הבטן. ו-
ללידה הזאת אני רוצה לעשות לייזר ברגליים. ראבק נמאס לי כבר מהשעווה
. לימור {שמסתובבת עם קוצים ברגליים עד לתור לרופא נשים בשבוע הבא...
}

דגיתי

New member
אשמח לקבל המלצות

מתכוונת לתת לעצמי מתנה אחרי הלידה. אשמח לקבל המלצות על מקומות בהם ניתן לבצע טיפול לייזר לפנים (רק מבעלות נסיון). אשמח גם לשמוע מי לא מומלץ. ניתן לשלוח לי מסר אישי, כדי לא לפרסם/להשמיץ בפורום. תודה.

למעלה