נושא חדש

נושא חדש

מתעלמים? או אולי לא רוצים לחשוב על הסכנה המתקרבת?... המלחמה במפרץ אפילו קבעו כבר תאריך ... אז ככה אני מזמינה כבר מעכשיו אלי לביקעה ... ב9 חדרים יש מקום לכולם... אפשר לשוחח על זה להוציא קצת אנרגיה על הנושא הזה? נדון במלחמה אמיתית ולא נעסוק יותר במלחמת אחים... בבקשה...

נכון איב, המלחמה ההיא מאחורינו

ולגבי המלחמה האמיתית, תהיה? מי יודע. תגיע אלינו? מי יודע.. דבר אחד בטוח, אם אכן היא תהיה , יחול כאן ובעולם שינוי כלכלי אדיר. וזה טבעם של "אחרי המלחמות" וזה האבסורד בחיינו, מלחמות "טובות" לכלכלה..

../images/Emo39.gif שבת שלום איב וכולם ../images/Emo39.gif

לא ברחנו (מגבעתיים) במלחמת המפרץ - ולא נראה לי שגם אם חו"ח תהיה שוב מלחמה נברח... נראה לך שיש לאן לברוח? מישהו יודע על מי תנחת הפעם הרעה? והלוואי וכל המלחמות היו מסתיימות בורטואליה
שבת של שלום
ותודה על ההזמנה (

במלחמה ההיא...

הגיעו אלי חברים.... התארחו אצלי והרגישו בטחון . גם היה נחמד לא להיות לבד... מה שנשאר לי זה הזכרון של נחמן שי ... שתיתי הרבה מים ... זה עובד כנראה אז בואו נשתה מים ונרגע...

maxima

New member
אני רגועה לחלוטין..........

אני חושבת שמלחמה הזאת לא תיגע בו מסיבות שונות

Sודית

New member
שבת שלום לכולם....בקר נפלא לכם....

איב, ראיתי הודעתך קודם.... רק לא רציתי לענות בשירשור הקודם. כמעט כולנו חווינו בארץ למעלה ממלחמה או שתיים, ואני לא מאמינה שאנחנו מכאן יכולים הרבה לעזור. לדבר על זה אפשר....זה נכון... אבל למי יש הצעות??? ומה הן??? במלחמת המפרץ לא הייתי כאן, כך שאין לי הרבה מושג איך הייתה כאן ההרגשה... סודית מקווה לטוב....אינשאלללה.

שילה1

New member
לצערי..מאמינה שכן תהייה מלחמה...

אלא שלא ידוע איזו,אילו מקומות רגישים הפעם ,ובאיזה נשק ישתמשו! במלחמות קודמות,הייתי שייכת ל"כוחותינו"....כך שחשתי מעין בטחון..לדעת הכל מיד ולפני כולם..ועוד. ואילו כיום?הפחד מפני הלא נודע.. (ושאיש לא יחשוב על כך בגדר הסטריה חלילה..) ובגדול?נגיע ,נראה ונחשוב איך לעבור!

למעלה