נושא בינו לבינה קלאסי

hello newman

New member
נושא בינו לבינה קלאסי

מקום עבודה פקידת קבלה לנגד עובד מן המניין התחיל בעקיצות קטנות וחמודות עבר לטלפון ונתקע שם התחלתי להימשך קצת וזימנתי אותה לבית קפה קטן לצערי שם זה נעצר בטענה כי היא מעדיפה שנשב לצהריים וכל מיני מריחות כאלה ואחרות כמו כן כמה פעמים לפני ההצעה הזו היה זלזול מצדה בי בדברים קטנים אך שהורסים ומורידים לגמריי כמו חוסר נימוס וכד' גבר שמציע קפה ממש לא חושב על צהריים וכמו כן כל הדברים הקטנים אצלה שהראו דברים שונים ממה שנראה על פניו בעבודה דיי גרמו לי לרדת מהעניין ולהמשיך הלאה עכשיו שבוע אחרי שאני בקושי מתייחס אליה ובאמת ירד לי מהעניין אני מקבל ממנה שיחת טלפון באמצע מהלך העבודה שהיא שואלת אם אני כועס עלייה ולמה אני לא מתייחס אלייה מישהו יכול להגיד לי מה גורם לה להתעורר אחרי כמה ימים שדחתה אותי על הסף? ויכול להיות שחל שינוי בגישה סתם אני מערער עכשיו ותוהה במה נשתנה (כמובן שזה לא מדע מדוייק סתם רוצה חוות דעת) בתודה מראש לכולכם המשך ערב מצויין

יש כמה אפשרויות

אפשרות א' אתה מעניין אותה כקליפת השום, אבל היא אוהבת את תשומת הלב שהיא מקבלת ממך. ברגע שהפסקת, זה כאילו שלקחת לה צעצוע. אז עכשיו היא רוצה שוב לשחק עם הצעצוע, וכשתחזור לתת לה תשומת לב, ההתנהגות המזלזלת תחזור. אפשרות ב' היא מעוניינת בך, אבל חשבה שאם היא תשחק קשה להשגה זה יגרום לך לרצות אותה יותר, וחששה שאם היא תשתף פעולה יותר מדי יימאס לך ממנה כי היא תיראה קלה. מכיון שזה פעל כבומרנג, עכשיו היא מנסה לתקן. אם תסכים לחזור איתה, אין דרך לדעת כרגע אם ההתנהגות שלה אלייך תשתפר או לא. אפשרות ג' אתה עצמך נראית קל להשגה מדי עבורה בגלל תשומת הלב שנתת לה "בחינם" ולכן היא הרשתה לעצמה לזלזל בך. עכשיו ששיחקת "קשה להשגה" שבוע (מנקודת המבט שלה...) פתאום היא רוצה אותך. ושוב, אין דרך לדעת מראש אם ההתנהגות שלה אלייך תשתפר. לשיקול דעתך מה לעשות. בגיל כזה לא בטוח שתמצא יותר טוב

yuli c

New member
ואני לא כ"כ הבנתי...

למה הסקת שהיא דחתה אותך על הסף... במושגים שלי לפחות בן אדם שלא מעוניין לא ממשיך לשיחות טלפון ולא מציע להפגש בצהריים... יחד עם זאת כמובן שהאפשרויות שהועלו כאן אפשריות... סתם לא ברור לי למה אתה מתעקש על הערב, אולי יש סיבה שהיא מעדיפה בצהריים...

hello newman

New member
ספרי לי על סיבות שיש לבחורה

בגיל 21 לא לקבל הצעת כוס קפה לגבר שאולי מוצא חן בעיניה

too addictive

New member
?!

מאיפה אנחנו אמורים לדעת? אולי מפריע לה שאתם עובדים ביחד, אולי היא לא אוהבת קפה, אולי זה מחייב מידי. זה לא שהיא אמרה לך לא, מה אתה חורץ גורלות? תפגש איתה במקום שמתאים לה ואז תראה לאן זה זורם.

מפתחSoul

New member
מובן לגמרי

הבחורה כנראה מעדיפה לראות אותך באור יום, בסיטואציה לא מחייבת... לא מבינה למה סירבת ומה הבעיה לשבת לצהרים...

hello newman

New member
הנקודה היא

שהרגשתי שהיא דיי בלמה את זה בלי קשר לאותה הצעת כוס קפה ועכשיו שאני לא מתייחס ולא זה היא פתאום אומרת לי שהיא צריכה לדבר איתי וכל מיני דברים כאלה בפועל שיחת הטלפון היא עדייין לא הרימה (אחרי כל הטרראם) כך שאני כבר לא יודע מה לחשוב

מפתחSoul

New member
בנוגע לזילזול -

זה אני פחות אוהבת. נקודות זכות שלה ירדו. תן לזה צ'אנס. אם היא לא משתפת פעולה, תניח לזה. להתאמץ כל כך על ההתחלה, מוריד את כל החשק ובצדק.

שלום

ענין רגשי של אנשים משתנה הרבה. סביר מאד שעדין יש לה חבה מסוימת אליך ואולי אף מדה מסוימת של אהבה. בדוק מה אתה רוצה. אם הקשר חשוב לך, פעל לממשו.

למעלה