קדימה לעבודה, מחבת גבוהה, שמן זית
לחמם, ולהוסיף בצל קצוץ., כאשר מזהיב קלות להוסיף 2 שיני שום קצוצות דק (לא במכשיר אלא בסכין.) אחרי דקותיים להוסיף כפית פפריקה מתוקה ומעט חריפה אם רוצים. להוסיף קופסא קטנה רסק עגבניות +1 עגבניה טריה חתוכה לקוביות קטנות. להוסיף 1/2 כוס מים, לכסות ולבשל 10 דקות. לבחוש מדי פעם. להוסיף פטרוזיליה או כוסברא על פי העדפה אישית. לעשות גומות בכף ולצקת לתוכן ביצים לפי הכמות שרוצים. להמליח ולפלפל. לבשל מכוסה לדרגת בישול מועדפת. בתיאבון