נורא מתחשק לי להכין שקשוקה

המנומשת

New member
נורא מתחשק לי להכין שקשוקה

טעים ולא חריף מדי...אך אין לי מתכון.. אני רוצה שקשוקה טעים שאפשר ללקק את השפתיים יחד עם לחם חם וטרי

adigreen

New member
קדימה לעבודה, מחבת גבוהה, שמן זית

לחמם, ולהוסיף בצל קצוץ., כאשר מזהיב קלות להוסיף 2 שיני שום קצוצות דק (לא במכשיר אלא בסכין.) אחרי דקותיים להוסיף כפית פפריקה מתוקה ומעט חריפה אם רוצים. להוסיף קופסא קטנה רסק עגבניות +1 עגבניה טריה חתוכה לקוביות קטנות. להוסיף 1/2 כוס מים, לכסות ולבשל 10 דקות. לבחוש מדי פעם. להוסיף פטרוזיליה או כוסברא על פי העדפה אישית. לעשות גומות בכף ולצקת לתוכן ביצים לפי הכמות שרוצים. להמליח ולפלפל. לבשל מכוסה לדרגת בישול מועדפת. בתיאבון

רוני471

New member
אני ממליצה על השקושוקה של שגב../images/Emo127.gif

שלום לך! לפני כמה תוכניות היה בשגב במיטבח,הוא הכין פוקצה עם שקשוקה עשיתי את המתכון יוצא מוצלח וטעים ויתרתי על האווז, רוני

שקשוקה לעצלנים שהכינו מטבוחה../images/Emo8.gif

היי, כמתחשק לנו שקשוקה (ולבני הבכור מתחשק לפחות פעם בשבוע) אני פשוט מפשירה במיקרוגל מטבוחה שהכנתי והקפאתי (להתקפי שקשוקה שכאלו) אם לא נשארה מטבוחה במקרר. מחממת שמן במחבת, שמה משפר כפות מטבוחה לכיסוי המחבת, מבשלת מעט שתתחמם ותפריש נוזלים ואז שוברת מעל ביצים, מנמיכה להבה, מכסה במכסה עד שהחלבונים נקרשים והחלמונים מצופים קרום אך נוזליים. מצרפת לזה לחם טרי וחומוס ו... נ-ה-נ-ת מהאושר שמציף את עיני בני. ממליצה! אורית

effyba

New member
נסי את זו - קלה, מהירה וטעימה

מתכון: שקשוקה יוונית- מומלצת ומהירה ביותר רכיבים: קילו וחצי עגבניות בשלות טחונות במעבד מזון 300 גר` גבינת פטה מפוררת 6 - 8 ביצים שמן זית לטיגון 1 כף סוכר מלח לתיבול להגשה: לחם כפרי אופן הכנה: אופן הכנה: מבשלים על אש נמוכה את העגבניות והסוכר בשמן זית כ- 30 דקות לאידוי. מוסיפים את הגבינה מתבלים במלח ומערבבים. מבשלים כ- 1-2 דקות ושוברים את הביצים פנימה. מבשלים כ- 10 דקות עד שהביצים מוכנות ומגישים בליווי לחם כפרי. הערות: מקור המתכון: טעמים הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

effyba

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifרק עכשיו ראיתי-הודעה מאתמו

למעלה