לא, כי "אנחנו בהריון" נשמע משכנע." נשבר לי ה-ז'". זה כאילו שאני כגבר אגיד שגידלתי שדיים או משהו כזה.
כן, אבל לאישה אין את התוסף הזה. אלא אם מדובר בטרנס.לא, כי "אנחנו בהריון" נשמע משכנע.
נשבר לי, עם או בלי התוספת, הפך לביטוי שגור בפי נשים וגברים.
הצעה יותר טובה שתבטא בצורה כ"כ טובה וציורית?
למה זה לא תקין בעצם? והלוא אם נשבר הזין של בעלה, שהוא גם "שלה" [כי הוא רק שומר אותו עבורה]... אז היא בהחלט יכולה לומר שנשבר לה ה...לא, כי "אנחנו בהריון" נשמע משכנע.
נשבר לי, עם או בלי התוספת, הפך לביטוי שגור בפי נשים וגברים.
הצעה יותר טובה שתבטא בצורה כ"כ טובה וציורית?
אפשר. בכל מקרה, קשה להאמין עד כמה בני אדם לא מבינים את האבסורד בדברים שהם אומרים. אני לא אומר שצריך למדוד כל מילה בסרגל, אבל צריך לחשוב מה הצד השני עשוי להבין.תגיד: "התפוצצו לי השדיים".
אם אתה לא מבין מה אישה מתכוונת כשהיא אומרת "נשבר לי הזין" מצבך חמור.אפשר. בכל מקרה, קשה להאמין עד כמה בני אדם לא מבינים את האבסורד בדברים שהם אומרים. אני לא אומר שצריך למדוד כל מילה בסרגל, אבל צריך לחשוב מה הצד השני עשוי להבין.
רגע. רגע. עמודו!אפשר. בכל מקרה, קשה להאמין עד כמה בני אדם לא מבינים את האבסורד בדברים שהם אומרים. אני לא אומר שצריך למדוד כל מילה בסרגל, אבל צריך לחשוב מה הצד השני עשוי להבין.
כנראה שזה אומר שהוא רוצה אותה עד מאוד. אלא אם הוא מזוכיסט.אבל אל חשש. לביטלס יש שיר שנקרא I WANT YOU
והשורה השנייה שלו היא I WANT YOU SO BAD.
אז שיחליטו... האם הוא באמת רוצה אותה, או שהוא רוצה אותה "כל כך רע".
כן. רק שיש הבדל בין "רוצה עד מאד" לבין "SO BAD"כנראה שזה אומר שהוא רוצה אותה עד מאוד. אלא אם הוא מזוכיסט.
הוא כנראה עצוב על כך שהוא רוצה אותה והיא לא רוצה אותו, או שהיא לא יכולה להיות אתו כרגע.כן. רק שיש הבדל בין "רוצה עד מאד" לבין "SO BAD"
אנשים נוהגים להשתמש בעגה במושגי רוע לתאר טוב, למשל "הסנדוויץ' הזה היה בן זונה, ממש טעים". אולי זה מקצין את התחושה.רגע. רגע. עמודו!
נערה אומרת לחבר שלה: "אני נורא אוהבת אותך"!
אז או שהיא מתפוצצת מאהבתה אליו, או שהוא נורא עבורה.
אבל נורא אוהבת?
אבל אל חשש. לביטלס יש שיר שנקרא I WANT YOU
והשורה השנייה שלו היא I WANT YOU SO BAD.
אז שיחליטו... האם הוא באמת רוצה אותה, או שהוא רוצה אותה "כל כך רע".
אכן כךאנשים נוהגים להשתמש בעגה במושגי רוע לתאר טוב, למשל "הסנדוויץ' הזה היה בן זונה, ממש טעים". אולי זה מקצין את התחושה.
שמעתי את זה מקצינה זוטרה שפיקדה עליי, חודש לפני שיצאה לחופשת שחרור. היא הייתה כבר די מוטרפת (ולסבית).אני חושב שמבינים שזה רק ביטוי והוא מנותק ממשמעותו הפשוטה.
אני רק מתאר את המפרט הטכני.לא הבנתי.
קצינה,
זוטרה,
חודש לפני חופשת שחרור,
די מוטרפת,
ולסבית בסוגריים,
מה כל אלו שייכים לביטוי הנ"ל?
בהחלט קשור. בצבא משתמשים הרבה בביטוי הזה ובביטויים דומים. הביטוי הזה מוטרף למדי. היא לסבית שנמשכת לנשים, כמו שגברים נמשכים לנשים. מה זה דילדו?אני רק מתאר את המפרט הטכני.
זה אביזר מין.בהחלט קשור. בצבא משתמשים הרבה בביטוי הזה ובביטויים דומים. הביטוי הזה מוטרף למדי. היא לסבית שנמשכת לנשים, כמו שגברים נמשכים לנשים. מה זה דילדו?
דילדו:בהחלט קשור. בצבא משתמשים הרבה בביטוי הזה ובביטויים דומים. הביטוי הזה מוטרף למדי. היא לסבית שנמשכת לנשים, כמו שגברים נמשכים לנשים. מה זה דילדו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.