נורא התחשק לי להכין לוח שנה... אז לפני כמה

הגריטה

New member
נורא התחשק לי להכין לוח שנה... אז לפני כמה

ימים התחלתי, עד עכשיו סיימתי רק חצי ממנו... אבל בינתיים מראה מה שעשיתי. כמעט כל החיתוכים של העיגולים המלבנים והמרובעים נעשו על ידי הקלוזל החדש שלי. יש עוד פשלות מדי פעם, אבל בסה"כ אני די מרוצה ממנו... למישהי יש אותו ויש טיפים בשבילי? נתחיל מספטמבר הדפים- משקית ההפתעות של ארטישוק.

הגריטה

New member
אוקטובר... צ'יפבורדים שונים מארטישוק, ודפים

מהסטאק שלי של DCWV שלעולם לא יגמר...
מישהי רוצה להחליף כמה דפים?

הגריטה

New member
נובמבר. אחד הדפים שאני מרוצה מהם יחסית. את

הכיתוב של החודש עשיתי בעזרת עט פשוטה וסטנסיל מתכת שקניתי מזמן באלבומי ודי שכחתי ממנו עד עכשיו... הדפים שוב משקית ההפתעות של ארטישוק.

הגריטה

New member
דצמבר- והסבר. הדף מעוצב בנושא אהבה כי זה

החודש בו אני והחבר שלי חוגגים...מה לעשות קצת קיטש

הגריטה

New member
פבואר.שוב התחשק לי משהו רומנטי אז זה מה שיצא.

את החותמת המקסימה (בעיני לפחות) מצאתי לא מזמן במבצע במאי ארט ב-30 שקלים בלבד. מקווה לסיים את הלוח שנה בסופ"ש, זה ממש כיף!

יומטוב5

New member
הלוח מקסים

שתהיה לך שנה מקסימה כמו הלוח ויותרושאלה יש אפשרות לקנות לוח שנה בלי המסגרת כדי לעצב אותו

הגריטה

New member
אין לי מושג אם אפשר לקנות, אני הדפסתי במחשב

על בריסטולים רגילים לבנים בגודל A4.

הגריטה

New member
ולסיום כרטיס ברכה יחיד ובודד

שהכנתי לאחי הגדול לכבוד יום הולדתו. יש להם בחצר סוסים עיזים כלבים וחתולים, אז עשיתי כרטיס שמח וצבעוני עם הרבה בעלי חיים. לא היו לי מדבקות של עיזים, אבל גם כבשה וטלה זה נחמד... (יש להם גדי מתוק אז זה התאים). זהו להיום!

טשופילה

New member
וואוו וואוו הגריטה. איזה מ ק ס י ם!!!

תאום צבעים מושלם. הדבר היחיד והקטנטן שמשך את תשומת לבי והפריע לי זה בינואר, שהאות הראשונה קטנה מאוד לעומת השאר. האם עדיין יכולה להחליף בין 2 ה J, זאת שבכותרת וזו שבאמצע המלבן?

שיינה2

New member
יפה מאוד, אהבתי הכל אבל יותר אהבתי את

חודש פברואר. הדף של פברואר פשוט מושלם בעיניי, והחותמת מטמטמת!!!

הגריטה

New member
כן.. רק אחרי ששמתי את המדבקה של הJ הקטנה

נזכרתי שיש לי את הJ הגדולה... אבל בחודשים הבאים אשים את האותיות הגדולות האלו בתחילת שם החודש זה באמת יראה יותר טוב. תודה רבה!

Shoval27

New member
ואווו! מהמם!

איך עשית את כל החודשים? פשוט הדפסת מהמחשב על בריסטול לבן.?

עלמה7

New member
יצא ממש יפה

שילוב צבעים נהדר. כולל מהחבילה הבלתי נגמרת.

למעלה