אני ממש ממש מצטער....../images/Emo24.gif
הסתכלתי על השם. גם אני עבדתי בתחום ואני יודע שהכל בגדול חרטה...
תראה מכשירים יפים יש לכל חברה. אתה נראה לי צריך להחליט כל מיני החלטות ראשוניות לגבי סוג המכשיר (אם אתה רוצה צדפה, או צורה אחרת), ולגבי אם אתה רוצה מכשיר יחודי לעשירים (לדוגמא ה8800). אחרי כל זה, תבדוק אם אתה רוצה מכשיר של נוקיה, או מכשיר של חברה אחרת (אישית אני מין זונה של נוקיה. אז אני אתן הצעות של נוקיה, ולא של חברות אחרות)... אני לא חושב שיש מכשיר "גברי". כל המכשירים הם חד-מיניים כאלה, וה7280 (כל הסדרה בעצם, גם ה7270, ה-7260 וה7200) הם לא בהכרח לנשים, אבל לאנשים יותר "מקושרים לאופנה ולצד ה...הזה" (אני מנסה להשמע כמה שיותר פוליטיקלי קורקט, GIVE ME A BREAK).זה לא מכוון, אבל ככה משווקים אותם (לכיוון האופנה, שזה בדר"כ הכיוון הנשי). אם באמת לא אכפת לך מפיצ'רים, ואתה חייב נוקיה, לדעתי 6230i הוא מכשיר פשוט מדהים (חבל שלא חיכיתי חודש לפני שקניתי את ה6230 - אחרת הייתי קונה את ה6230i). אתה לא מקבל איזה סמארטפון בונגילה, אלא את אחד החידוש למכשיר מעולה ומוביל בתחום (לפחות בעבר). אם אתה עמוס בכסף - תבדוק את ה8800. אני לא יודע מה דעתך על סליידרים, אבל מגיעים מנוקיה 3 סליידרים שאחד מהם הוא מיוחד - 6270 - השלדה שלו עשויה מאלומיניום שזה אחד הסימנים המובהקים ליוקרה. www.nokia.com/6270 --- אני ממליץ ללכת שם לMovie בצד שמאל. מקווה שעזרתי..