נוקיה 3300.. לקנות?\לא לקנות?.. מה?

cat1000

New member
נוקיה 3300.. לקנות?\לא לקנות?.. מה?

חברה אני לא יודע מה לעשות!.. יש לי 3510i.. ואני מאוד התלהבתי מה3300.. ואני לא יודע אם כדאי לי לשדרג את המוטורולה הישן.. יש איזה מכשירים חדשים שצריכים להגיע ואולי עדיף לחכות?.. או מה?.. אני לא יודע אם כדאי להוציא עוד כסף עליו.. או שאני אחכה שנה,שנתיים בערך ואז אני אשדרג?.. מה כדאי?.. זה דחוף!.. תודה לכל העוזרים...

ranzz

New member
אתה שואל אם לחכות שנה שנתיים

אז איך זה דחוף? חפיף זה לא כזה דחוף.. אולי אני יענה לך במשך היום אם יהיה לי כח.. מכיוון שזה לא כזה דחוף, הרי ציינת שאתה יכול לחכות אפילו שנתיים, אז אולי אני יענה לך עוד שנה שנה וחצי..

cat1000

New member
לא,זה דחוף בגלל שאם אני קונה..

עכשיו אז ההורים שלי צריכים להוסיף כסף.. ואולי עוד שנה בערך יהיה לי כסף.. הבנת?.. תודה..

Eliran44f

New member
אין לך כוח אה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

שוב לא ישנת בלילה כמו שצריך
סעמק כל היום ניסיתי לכתוב מהפאלפון,ובא לי דף שגיאה נסה מאוחר יותר

cat1000

New member
אז אתה אומר שעדיף שאני אחכה עוד...

שנה?.. ועד אז ירד לו המחיר...

arielRSi

New member
לא.(באבא, תחזיק אותי....)

הוא אמר שאתה ילד מרגיז שמציף את הפורום בשאלות מטומטמות כמו למשל האם לשדרג בעוד שנה שנתיים. תפסיק כבר. זה נהיה מרגיז מיום ליום.

כן ...

תהיה יציב בדעותיך ואל תהיה מושפע מכל מכשיר שיוצא חדשות לבקרים .

cat1000

New member
טוב...

אני אחכה עוד שנה,שנה וחצי.. תודה אחי על העזרה!.. ואם כבר פתחתי אשכול היום.. אז מישהו יודע על מכשירים חדשים שצריכים להגיע לאורנג´?.. תודה..

cat1000

New member
טוב...

אני אחכה עוד שנה,שנה וחצי.. תודה אחי על העזרה!.. ואם כבר פתחתי אשכול היום.. אז מישהו יודע על מכשירים חדשים שצריכים להגיע לאורנג´?.. תודה..

Eliran44f

New member
תשאר עם מה שיש לך....

בגלל "התלהבות" לא שווה לקנות טלפון... אני קניתי את שלי כי יש שם ממש את כל מה שאני צריך... וחוץ מזה,מה זה לחכות שנה שנתיים מה אתה גמור
עד אז כבר 3300 יהיה כמו 514 של היום...

למעלה