נופש באילת עם תינוק בן 3 חודשים

פצפונים

New member
נופש באילת עם תינוק בן 3 חודשים

סגרנו נופש באילת לסוף יולי ועכשיו עולות כל מיני שאלות, כמו: האם הוא לא קטן מידי, לא יהיה חם מידי? צריכה עזרה בפתרון הסוגיות...

liatwr

New member
גם אני נוסעת לאילת

כשאני אסע רותם יהיה ב"ה בן 3 חודשים כמעט, אבל אני החלטתי להשאיר אותו עם אמא שלי מכוון שגם לפי געתי יהיה חם מידי, גם אני רוצה זמן איכות עם בעלי וגם הוא עדיין לא יהנה בגיל הזה נראה לי וגם אנחנו נהיה מוגבלים, אולי זו מחשבה אגואיסטית אבל אני גם רוצה לחשוב על עצמי ובעלי בשינוי הגדול הזה, ובנסיעה הבאה כשהוא יהיה קצת גדול הוא כבר יהיה איתנו אבל זו רק מחשבתי, בכל אופן נסיעה טובה

א מ א י ה

New member
אנחנו נסענו חודש שעבר

מאיה הייתה בת שלוש וחצי חודשים, היא לא סבלה, היא אכלה המון , ישנה, וטיילה בערב בקניון או במדרחוב, במשך היום בקושי יצאנו מהמלון, מומלץ לקחת שמיכה דקה כי הכל ממוזג ובחוץ חום איימים. הבבר הכי קשה זה היה הנסיעה. במקרה ויש לך אפשרות ואז מסוגלת ("נפשית") תסעי עם בעלך לבד....

1במיה

New member
אנחנו ההינו עם שי באפריל שנה שעברה

כשהיא הייתה בת 3 חודשים הנקתי אותה המון, הלבשתי אותה מעט ושמתי אותה בצל - זהו.

ELLA32

New member
באילת חם מאוד מאוד

לא הייתי לוקחת תינוק בגיל כזה. לאדם בוגר זה התעללות, אז לתינוק?! דווקא אילת?! ביולי אוגוסט אי אפשר לנשום בכלל כמו לחיות בתוך תנור טורבו ולהרגיש כמו העיסה של העוגה.. בעעעע

ag 26

New member
כיף לכםשסגרנו אנחנו בהתלבטות מה

לעשות עם הבונבון כפי אתם יודעים הוא בן 18 חודש(הביבי שלי
),אני רוצה לקחת אותו ובעלי רוצה חופש אמיתי(לא יצאנו לחופש כבר יותר משנתיים וחצי...)רוצה להשאיר אצל הסבתא וסבא(אני סומכת בעיניים עצומות הוא מת אליהם וכיף לו אבל ....אני פוחדת....) מה אתם אומרים?? תודה

1במיה

New member
אנחנו נוסעים די הרבה אז לפעמים כך

ולפעמים כך. בשבוע שעבר ההיתי עם שי ורוני וזה לא ממש חופש בסוף היום אתם גמורים יותר מהקטקטים שמתעקשים לטייל בחדר - קחי את זה בח-ן.

ag 26

New member
כן אני מבינה אבל לא עצוב לך שאת

עוזבת אותם(אצלך זה כבר 2 אני עם פשוש אחד ......)

1במיה

New member
להגיד לך את האמת (ולא להרביץ לי פה)

לפעמים יותר עצוב לי לקחת אותן
זה לא חופש זה טירוף.... יש חופש משפחתי ויש זוגי - גם שרוני הייתה תינוקת ובת יחידה נסענו. השארתי אותה ביידים טובות וחזרתי רעננה ועם כוחות מחודשים. כל אחד ומה שמתאים לו.

למעלה