נופר, מזה, פשוט מזה??????
ע עדידוש הודית New member 31/1/04 #6 מועצת נוער עירונית אילת פשוט- אני אומרת לכם.. מהגיחות שהייתי והלכתי היתה פשוט פן יהיו וירבו עוד ועוד ועוד ועוד!!!!!!!!!!!!!!!
מועצת נוער עירונית אילת פשוט- אני אומרת לכם.. מהגיחות שהייתי והלכתי היתה פשוט פן יהיו וירבו עוד ועוד ועוד ועוד!!!!!!!!!!!!!!!
D deep yakir New member 31/1/04 #7 מועצת נוער עירונית... שיחקתם אותה.. ערב ממש יפה ומושקע. כל הכבוד גם שנתתם לדיג'ייז נוער .במה ומקום. ונופר..פשששש אתמול פשוט שברת שם את לבבות הגברים עם כל התסרוקות השקסיות שלך..!
מועצת נוער עירונית... שיחקתם אותה.. ערב ממש יפה ומושקע. כל הכבוד גם שנתתם לדיג'ייז נוער .במה ומקום. ונופר..פשששש אתמול פשוט שברת שם את לבבות הגברים עם כל התסרוקות השקסיות שלך..!
ת תיפלץ New member 31/1/04 #10 כל הכבוד למועצת נוער עירונית../images/Emo70.gif שגם בזמנים קשים שאני לא נמצא אתם מצליחים להפיק אחלה ארועים ובגדול אני אוהב אותנו
כל הכבוד למועצת נוער עירונית../images/Emo70.gif שגם בזמנים קשים שאני לא נמצא אתם מצליחים להפיק אחלה ארועים ובגדול אני אוהב אותנו
N nisso k New member 1/2/04 #14 אח אח אח.... איזו מחשבות רצות במוחי.....סלחו לי אבל אני צריך ליהיות קצת לבד... צטערת!